Ma težava z Žigom ni bla v tem, da je Petri povedal svoje, ampak da je rekel, da jo bo zaklal, da spi zraven nje in on ve, da je sposoben ubit človeka. To pa ni ravno normalno. Sicer je pa Petra povedala, da sta se enkrat mečkala pod odejo, vendar je dobila slabo vest, zato ni hotela več, on ji je pa predlagal, da naredita sceno in da bi seksala. Jaz temu verjamem, ker se je res od začetka zelo motal okoli nje, potem pa naenkrat začel, da jo je pof.. pol Ljubljane in podobno. Pa tudi Petra se mi zdi, da je v soboto edina ohranila dostojanstvo glede na situacijo in kljub temu, da je to reality, bi lahko tudi oni malo drugače reagirali na Žigovo zmago. No ja so bili veseli, ampak izgledalo je, kot da bodo vsakemu dali 12 mio. Ne bi bla rada na Petrinem mestu, usrala ga je, pa kaj. Da pa ne govorim o Katji, ki je pijana v oddaji kričala in klela kar nekaj po svoje, ne glede na vprašanje voditelja. Njena babica se verjetno v grobu obrača.
Se mi pa zdi, da je Petra samo prekrila kakšno gnilo jajce in mislim, da bodo razprtije kmalu na urniku, če ne drugače, bo pa pop poskrbel za to.
matilda