Sem vedela, da boš nasprotovala temu... saj vem, da to ni prav. Sem tudi napisala, da nisem njegova priležnica, ok? Ampak tako pač je- izgovor ali ne, fant bi moral imeti sam toliko pameti v glavi, da bi vedel, da njegov karakter in alkohol ne gresta skupaj. Pa ne gre se samo za Žiga, pač pa za vse agresivneže nasploh.. če nekdo ve, da zaradi alkohola postane nasilen, naj se drži proč od njega. Po drugi strani pa se moramo tudi ženske včasih vzdržati svojega mnenja, se na pravi način postaviti zase.
Zaenkrat s pijanci nisem imela slabih izkušenj, pa čeprav sem stregla pravim barabam (in bi lahko vsako noč prišla domov brez zob, verjemi)- le prave besede je treba najti ali pa se pravi čas umakniti. Ja UMAKNITI, ne pa kot je delala Petra in drzala vanj. Pogovori se s treznim človekom, če že misliš kaj povedati, ni res!?! Je Žiga takšne blesarije govoril takrat, ko ni bil pod vplivom alkohola?
Pa ne mi zameriti- poskušaj gledati z mojega vidika. Kot sem rekla- takšnih dejanj ne zagovarjam, vseeno pa skušam razmišljati tudi z njegovega vidika. In mogoče ni sam kriv, da je razvajen, se ti ne zdi. Za to so odgovorni starši in so sami krivi, da imajo takšnega sina, kot je.
Lep dan in veliko se smejte