V mali šoli uči učiteljica:"...in potem imamo na dvorišču tudi kokoši. Janezek ali imate pri vas tudi kokoši?" "Najmamo." "Kje pa dobite jajca?" "Kure jih znjasejo."
miros
V mali šoli uči učiteljica:"...in potem imamo na dvorišču tudi kokoši. Janezek ali imate pri vas tudi kokoši?" "Najmamo." "Kje pa dobite jajca?" "Kure jih znjasejo."
miros
Pitali vjernici hodžu:
"Efendija, što je to demokratija ?"
Efendija se duboko zamisli i poslije duže pauze odgovori:
"To vam je kao kad se ja popnem na minaret i odozgo vas imam pravo
popišati, a istovremeno imate i vi pravo da popišate mene!"

Nisem bila čisto prepričana, če jo lahko naložim (avtorske pravice pa to ...) - ampak mislim, da ne bo problema, saj je avtor naveden.
Hčerka je šla s fantom v kino, pa potem na pijačo ki je malo dje potrajala. Fant jo je naprosil da gresta še v disko in kasneje k njemu. Ker je bila hči poštena in v strahu, da ne bodo starši v skrbeh kje hodi, je domov poslala SMS. ''Mami, nocoj me ne bo!''
Mamica ji je pa odpisala: ''Ne sekiraj se hčerka moja, te bo pa drugič.''
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lahko da je že napisan, pa kaj![]()
Mama, mama, ati je naokenski polici in hoče skočiti skozi okno ...., se der otrok.
Mama: reci mu, da sem mu nataknila rogove, na pa kril...
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremni rezanci s tartufi

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami