Malo za hec
Ženska se pritožuje arhitektu, ki je projektiral hišo,da se tla in zidovi neznosno tresejo, ko pelje mimo hiše avtobus."Tresenje je tako močno, da me skoraj vrže iz postelje.Če mislite, da pretiravam, preizkusite!"Arhitekt res leže v posteljo. V tem hipu vstopi možin začuden zavpije: "Kaj pa vi v moji postelji?!""Saj vem, da mi ne boste verjeli: na avtobus čakam."
Nena-morjeŽivel je mož, ki je vse življenje trdo delal in prihranil mnogo svojega denarja. Resnično je bil pravi skopuh. Preden pa je umrl, je rekel svoji ženi: "Ko bom umrl, te prosim, da vzameš ves moj denar in ga daš poleg mene v krsto. Želim, da gre denar z menoj na drugi svet."
Žena je trdno obljubila, da bo to storila. In mož je res umrl.
Ležal je v svoji krsti, njegova žena vsa v črnem poleg krste, zraven pa njegovi prijatelji. Ko so končali z obredom in preden so zaprli krsto, je žena rekla: "Počakajte trenutek."
Imela je majhno kovinsko škatlico, ki jo je položila v krsto. Zaprli so krsto in jo odpeljali. Njen prijatelj ji je rekel: "Torej mi hočeš reči, da si ves denar dala v tisto škatlo?!?!?!?"
Zvesta žena je odgovorila: "Seveda sem ga. Ves denar sem dala na moj račun v banki, možu pa sem napisala ček. Če ga bo lahko vnovčil, bo lahko zapravil tudi ves svoj denar." ![]()
Evo enga v foring lengviđizu:
Utakmica vaterpolo lige BiH: Vatepolisti Semizovca igraju utakmicu s ekipom Rogatice. Trener ekipe Semizovca ide uz rub bazena i daje upute svojim igračima: - "Daj loptu Sulji, daj Sulji," Mujo i dalje vodi loptu i predje jednog protivničkog igrača. Opet trener: - "Baci loptu Sulji, baci Sulji," a Mujo ide dalje s loptom, opuca i zabije gol. Trener se na njega dere sto ga nije poslušao, a Mujo će na to: - "Pa, šta je, zabio sam gol!" Trener odgovara: - "Jebo te gol, udavio se Suljo!"
ežojHčerka je hotela prespati pri fantu. Zato je mami poslala SMS: "Mami, danes me ne bo."
Na to ji mama takoj odgovori: "Ne sekiraj se, te bo pa jutri."
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem

Pekoče piščančje perutničke