3. dec 2001 16:08
Gospa Marinka,
morda poznate koga, ki ima tocno ta model aparata kot jaz? Moj je res samo 450W, je pa sigurno ta novi Severinov model, saj je malo bolj moderne oblike, pa tudi namesto 8 ima 12 programov. Ampak resnicno me skrbi tistih 450 W. Ker aparata se nisem popolnoma odpakirala, imam se vedno moznost, da ga v LeClercu zamenjam za kaj drugega in kupim kje drugje prejsnji Severinov model s 715 W. kaj mislite, gospa Marinka?
Prav lepa vam hvala za vse odgovore na moja vprasanja!
Gospa Marinka, vem, da tolene sodi v to rubriko-ampak vseeno-za vsak primer, ce boste tole brali: ali mislite, da vino ob stiku s kvasovkami unici kvasovke-meni se jhe vceraj to zgodilo pri pripravi Panettoneja.Skoraj prepricana sem, da je bila napaka v receptu.
Pravkar sem direktno od proizvajalca Severin iz Nemcije izvedela (telefonski razgovor), da funkcionira ta model s samo 450W popolnoma enako kot tisti s 715 W. tako je rekla gospa na drugi srtrani zice. Pravi pa, da prejsnji model se vedno proizvajajo. Amapk meni se vseeno zdi malo cudno, saj je razlika v moci vec kot ocitna. V cem je torej stos?
Lep pozdrav
Marta