Se gremo igrat?

Catering je izvedba gostinske dejavnosti na izbranem naslovu. Najbolj znani catering hiši v Sloveniji sta Catering Jezeršek in Catering d.o.o. Lp katjushka Sporočilo je spremenil(a) katjushka dne 05. jul 2006 19:46:05
evo izvoli nadaljevati Katjushka. ANJA
Zanima me razlika med dišavami in začimbami. Lp katjushka
Dišavo daš pod pazduho, začimbo pa pod jezik. Prav zares: delujejo na različna čutila, recimo vanila, cimet, rum pa še kaj, bolj so cenjeni zaradi dišavnih lasnost, paprika, poper, sol pa bolj zaradi spremembe okusa, čeprav se lasnosti mešata. ežoj
Tisto z dišavami pod pazduho, ne vem če je ravno to kar sem imela v mislih, drugače je pa prav, dišave dodajo jedem svoj značilen vonj, medtem ko ji začimbe spremenijo tudi okus. Jože postavlja naslednji vprašanje. LP katjushka
pa dejmo ( orientalska kuhinja , Izrael - arabska ): Od česar je narejen HUMUS. ežoj
Humus je namaz iz čičerike +tahini, oljčno olje, limonin sok in česen, lahko še sezam.. Ne vem, mogoče še kaj? katti
....nič več, to je to ( tahini je pasta iz sezamovega semena ). Katti imaš besedo. ežoj
A ja, tahiti je to al kaj. Večvredni telesni deli govejega klavnega trupa so: katti
A se vam ne da več igrat, a je pretežko vprašanje? katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti