Starost
No kar debelo uro mi je vzelo da sem prebrala vseh 24 strani in nemorem vrjeti koliko veselih in prisrčnih kulinarikov je zato se naj še predsatvim sama .Sem Bogomira doma iz MB stara 41 let.
Bogomira
Sporočilo je spremenil(a) Bogomira dne 21. jul 2006 21:51:14
Aja jaz sem pa pozabila povedati da sem bodoča di(v)jakinja Ekonomskega tehnika.
tamalaursa
| Klea je napisal/a: |
| rozanec, študiram sociologijo... ker slaščičarske fakultete ni bilo za izbrat |
klea, rozanec, smo vse 3 enakih let... lahko bi se kdaj dobile v lj na kavici da se tud v zivo spoznamo.. po pocitnicah seveda ;)
teya84
Ja mal bom pa še šla v tiste konce (za Bežigrad).. mam še 1 izpit pa septembra grem absolventa vpisat. Tko da komot, če se bomo le uskladile.
Lep dan in veliko se smejte 
Letos mi božiček prinese 30 leto
. Iz okolice Litije, rojena ljubljančanka. Mož, 2 otroka tretjega mi prinese dedek mraz. ![]()
![]()
![]()
.
jade
No, da popravim. To zgoraj še drži, samo, da bo božiček prinesel še 1 leto več. Pa zdaj imamo 3 otroke, sicer je dedek mraz zatajil in prinesel štučko 9 dni kasneje. ![]()
Pri nas pa štorklja nosi otroke, hehe

Kyara
Ja kje si pa videla štorkljo 3 januarja? 

jade
| teya84 je napisal/a: |
| klea, rozanec, smo vse 3 enakih let... lahko bi se kdaj dobile v lj na kavici da se tud v zivo spoznamo.. po pocitnicah seveda ;) teya84 |
jade, 3. januarja in dni tam okoli so štorklje v Afriki, kje pa. 

rimljanka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pečen riž z zelenjavo

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira