Irwen, kristalčke daj v vodo (brez sladkorja) in v hladilnik. Dovolj je, če vodo menjaš enkrat tedensko. Najbrž bi preživeli tudi, če je ne bi menjala cel mesec, zagotovo pa ne morem trditi, ker tak poskus pri meni še poteka.
Cila
Irwen, kristalčke daj v vodo (brez sladkorja) in v hladilnik. Dovolj je, če vodo menjaš enkrat tedensko. Najbrž bi preživeli tudi, če je ne bi menjala cel mesec, zagotovo pa ne morem trditi, ker tak poskus pri meni še poteka.
CilaA bi lovilci na kefirjevo gobico napisali , od kje so? Se še zdaj nasmejim, ko se spomnim, kako sva že pred leti medve z Rimljanko hendlali z dotičnim artiklom. Naši varnostni službi se še sanjalo ni, kaj bi lahko bilo v tistih ličnih plastičnih škatlicah, nekatere so bile tiste, v katerih si kupil film za klasično fotografijo, katere sem jaz puščala pri njih in jih je ljudstvo prihajalo iskat.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Pure svedri s paradižnikom in baziliko