Hofer

V Hoferju vedno kupujem kruh in žemlje - sigurno najceneje. Za 1 ble in 1 črn hlebec odštejem malo čez 500 sit, 10 željic pa le 179 sit. Nam so kruh in žemlje dobre! Veronika
Pa njihov koruzni hlebček je dober. Zelo hvalijo tudi otroške plenice. Drugače pa sem jaz zadovoljna z vsem kar sem tam kupila. jade
Ena stvar, ki v Hoferju zgleda ne štima, so kroglice loja za zunanje ptičke, saj jih sploh nočejo jesti. Tudi, če je hišica prazna, se jih skorajda ne dodaknejo, prejšna leta, ko so bile kupljene v drugi trgovini, pa so jih oboževale. Nočejo pa mi prišepniti, kaj je narobe z njimi. Lep pozdrav magnolija
Nič ni narobe z njimi, to so krogle nabite z energijo, ki presvetlijo ptiče, da takoj gredio iskat hrano drugje ( to je zaloga, ki je ostala še iz devetnajstega stoletja ). ežoj
ežoj LP! fakin712
Jaz kupila kroglice v Mulerju, napolnila krmilnico z posebnimi oluščenimi semeni(lešniki, arašidi, sončnicami..) in tudi še ni povpraševanja, ker si še zdaj najdejo hrano. Ko pa zapade sneg pa se bo začelo!!!!
Ja, ampak mi imamo sneg. In sončnice pridno odnašajo. Najbrž bo nekaj na tistem 19. stoletju. Saj ni krize, ampak živalce že vedo zakaj jim nekaj ni všeč:) Mogoče so tisti strašni E-ji:) Lepo se imejte pa veliko se smejte En ptičji pozdrav čiv buc bav magnolija
magnolija, se ne strinjam, pri nas velike sinice, pa tudi druge vrste, z veseljem hodijo na te kroglice, samo, obešene jih imam, na veji, ki sem jo privezala na balkon. Jih je veselje pogledati, ko visijo na kroglici in se z njo vred vrtijo. V kake 14 dneh kljuvajo že 3. par kroglic, zaloga pa jih še čaka!!! rimljanka
...zakaj je meni Hoffer tko? Pojma nimam. Ne počutm se notr fino, kot da bi nakupovala nekje v enem skladišču, v katerem so priredili priložnostno razprodajo. Al sm čudna, ... a ne.. m76
m76 ( oprosti, tale tvoj nik me spominja na model puške ), Če se v Hofferju počutiš kot v skladišču, kaj pa eurospin ali hardi? Šele to so prava skladišča. Drugač, v Hoferju kupim hrano za mačke, pa večkrat zelenjavo ( nazadnje so imeli zelo dobro papriko ) ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti