Kaj beremo?

Berem Thomas Harris-Hannibal

Berem jo v angleščini in je zelo fajna knjiga in berljiva kljub temu, da nisem prebrala prvih dveh delov :) Všeč mi je stil pisanja ter nasploh cela zgodba. Sicer mi gre zaradi malo bolj počasi ker nisem ravno profi v angleščini ampak, se splača :) Rada bi jo hitro prebrala, da grem potem na serijo :D

Duracell
Ti kar mirno beri počasi; serija je po kronologiji prequel od Red Dragon (temu sledi The Silence of the Lambs in šele tej Hannibal), po vsem ostalem pa razen mrkega pogleda in na žvečenje keramičnih ploščic spominjajočega akcenta Madsa Mikkelsena (ki je sicer za moj okus nadvse žlahten igralec, ampak očitno je tudi njemu zmanjkalo denarja za položnice in je moral podpisat tisto, kar so mu ponudili) nima kaj dosti soli, vsekakor pa skoraj nič skupnega s kultnim Hannibalom the Cannibalom iz The SotL. lp, proxima

Henryk SienkiewiczQuo Vadis

J.K.Rowling- Harry Potter in Ognjeni kelih

Eugen Kogon- Država SS-a

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Ooooo, moj Brandič.... če te nihče ni pogrešal tule.... jaz sem te, močno 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Čisto po naključju (najbolj neumen kmet ima najdebelejši krompir) sem se dokopala do tretje knjige Kate Queen Gospodarica Rima (prejšnji dve - Hčere Rima, Ljubica Rima). Pri 35. stopinjah v senci kar paše  

Lp

cervus

Kje pa si, da je 35 stopinj v senci? Uživaj v svoji bralni strasti.

naor

Ultrablues  (Rugelj, Videmšek, Gombač)in Bela dama (J. K. Praprotnik)

(in srečna, če mi uspe 5x na teden preteči 5 km)

marjja

Ivan Sivec:  Sneg v maju

mopsika

naor je napisal/a:

Kje pa si, da je 35 stopinj v senci? Uživaj v svoji bralni strasti.

naor

Ja, naor,, saj imaš prav, zdaj je znosnih 32. Ampak brati sem pričela, ko so zunaj še razsajale sedemke in osemke za trojko. Pri mali slani luži sem 

Lp 

cervus

Aja, hvala, uživam pa res. Kolikor malo v temperaturi, toliko več v knjigi ;-)

Lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti