Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Yoy koruza je škrob - daj raje drugič na pico šampinjone iz slanice pa na tanke palčke narezano zeleno papriko, rezine paradižnika - super je, pa nič ne grešiš. Kar pa se sadnega dne tiče, skuhaj si kako zelenjavno juho - cvetača, korenček, brokoli sveže zelje - karkoli od te zelenjave ali pa kaj drugega zelenega pa pol jušne kocke dodaj ali pa malo vegete - nasiti in pogreje za kosilo. Jaz bom tudi danes OH zamenjala za B- za kosilo sem pojedla samo skledo zelene solate, zvečer grem pa na rojstni dan in bo treba malo mesa pa kakšen motovilec. Tocka pod nobenim pogojem ne smeš obupat, čeprav ti trenutno teža stoji. Zanima pa me nekaj - praviš da sploh ne grešiš - kaj pa naješ se dovolj? Porcije res ne smejo biti prevelike, lačna pa tudi ne smeš od mize, pa obrokov ne smeš izpuščat. Potem se telo brani tako, da kopiči na zalogo vse kar poješ in seveda, učinka ni. Če boš nadaljevala po načelih diete, vmes pa veliko pila in mogoče še kaj potelovadila, uspeh zagotovo ne bo izostal - verjemi. Drugače sem pa danes že prišla s hribov - super hoja po svežem zraku Lerp dan še naprej Kristalka
Kristalka jem vse obrokr in se tudi najem. Spijem tudi po mojem dovolj- od 1,5 do 2 L vode dnevno. Res je, da se ne rekreiram dosti, ampak v prvem krogu se tudi nisem pa je šlo vseeno dol. Očitno 2. krog res ne učinkuje tako kot bi moral. Odločila sem se, da ne bom jedla nič sladkega, razen temne čokolade. Drugače je ne jem na OH dan, ampak se mi je pojavilo kar dosti mozoljev po obrazu, pa ne vem, če je to zaradi tega, ker ne jem temne čokolade, ki preprečuje alergije. Hvala tudi vsem ostalim za vzpodbudne besede, bom še vstrajala naprej in res upam, da se bo kmalu kaj pokazalo. V petek imam prvi vodni dan. S tem da se do zdaj imela že 2 luni, pa ni bilo nekšnega učinka. No bomo videli kako bo, zdaj trenutno upam le na najboljše. Lepo sončno soboto vam želim. tocka
Dober večer Samo da vam napišem,da mi zmankuje časa.Popoldan sem šla mal v hribe,pa z možem sva kupovala sadike breskve,višnje,hruške,češnje...še jabolka nama manjkajo... V hišo sem prišla ob 18,30 pripravila za jutrišnje kosilo,ker grem zjutraj spet v službo....Jutri po službi pa spet delat na parcelo...se je začelo malo fizično premikat pa se bo vaga mogoče tudi. Lep večer darja-
LP Danes se pa vidi da je bil lep dan,ker se ni še nobena javila....,le kje ste? Tudi jaz sem zdajle prišla iz parcele,smo malo delali mlalo pa ns je napihalo. Dieta se nadaljuje po ustaljenem redu.Čez tri dni pa imam vodni dan takrat pa bom povedala kakšen je rezultat....čeprav mislim da bom spet razočarana.. Lep večer še naprej. darja-
Tudi jaz sem danes izkoristila skoraj pomladno vreme, šla na bližnji hrib pa zvečer ne bo treba na orbitrack. Sicer je pa danes pri nas dišalo po piščančjem žuru - jaz pa OH in makaroni Jutri pa sadje in zelenjava, zvečer pa telovadba. Moram povedat, da so se mi, kljub visokemu emšoju, zavesice že zmanjšale, pridobila sem tudi že nekaj mišične mase - sem pa na polovici, tako da še pričakujem kakšen pozitiven učinek. Najboljše pri vsem tem garanju pa je savna po zaključeni telovadbi. LP Kristalka
Ojla, Kjeeeeee pa ste vse? Jaz se privajam spet na delovni ritem, saj sem bla kar tri dni zapored na "terenu", drugače pa sem preživela vodni dan, na vago pa nisem stopila, ker se bojim, da mi ne bo noč novega pokazala. Bom tole 3md potegnila, kar še za 1 mesec, ker sem vmes grešila. Kaj na blogu pa niste nič dejavne? Sem mislila,da ste prileple kako lepo slikico, kje ste ble pa ni blo nič? Blažkaa pa tvoje kuhinje tud nisem nikjer zasledila, a sedaj samo kuhaš in pečeš? Bom končala, lep se imejte s.marinka4
Dobjo jutro suhice Evo spet je ponedeljek. In spet sem sama doma . Pa s tem mislim najbolj na to, da se le takole lahko držim 3md, saj so zame vikendi "porazni". Če je pa za zajtrk tisoč in ena stvar na mizi, da kosil in večerij sploh ne omenjam. Jaz pa tako rada jem ... Mi je v soboto in nedeljo tehtnica namenila 61,8kg, danes pa kar 62,5 Saj pravim: vikend je zame "ubitačan" Smo šli v soboto v salon pohištva z namenom kupiti posteljo za spalnico, saj nam bodo vsak čas pripeljali Dormeo, pa ga nimamo kam postavit in ne boste verjele, da niso nič imeli. Ampak dobesedno nič normalnega Pa sva kupila nove luči za v kuhinjo in za v dnevno sobo. Nazaj grede pa še v Merkur po posode za indukcijsko kuhališče (juh, kako je pa to drago). Pa take zelo lepe glinene pekače sem si omislila in par "nujnih malenkosti" (saj veste, da se vse rabi) tako, da sva denar namenjen za posteljo kar lepo zapravila. Bova pa Dormeo na tla postavila. Bo vsaj ob večerih manj "škripalo" No, tudi na dooooooooolgi sprehod smo šli v soboto in nedeljo, tako da sem si tudi sama pošteno pretegnala ude Pa tudi drsat smo se šli (no, to sta punci počeli, midva sva se bolj grela s čajčki in se stiskala, saj veste-mrzlo je). Danes sem jaz sicer na OH, a sem si sinoči dala iz zamrzovalnika ven zadnjo vrečkico sataraša (moja zelo mnjami jed ) in ga bom imela za kosilo. Brez mesa. Domačim sem pa obljubila skutin burek. Pa spet bom začela več čaja piti, saj v zadnjih dveh tednih nisem spila več kot včasih v dnevu-dveh Sedaj se grem učit, saj imam jutri izpit, a si nisem niti enkrat prebrala snovi, kaj šele da bi se zares učila. Saj vem, saj vem..... Vmes še grem na govorilne ure za ta večjo šolarko, potem bo pa že na vrsti s.marinka4, slikico kuhinje bom že "pripopala", le ugotoviti moram kako se to naredi Vsem en dan želim blažkaa
Živjo! Danes sem na škrobu. Preden grem v službo bom jedla zeleno solato s koruzo in krompir v kosih. Ogledujem si tudi zmrznjen fižol, pa ne vem, če je to glih pametno jest. Moj sine je bolan - kašlja in kiha. Jaz sem tudi začela kašljat na podoben način kot on, ampak upam, da se mi ne razvije naprej. Želim vam čudovit dan! Sy
Pozdravljene! Moje stanje po 24-tih dneh ločevanja je porazno. Samo 1,5 kg. JOJ, kako me to dol zabije. Ampak, vseeno ne bom obupala, če bo vsaki mesec šlo 1,5-2kg dol bom tudi zadovoljna. Moram pa se pohvalit, da že 5 dni nisem nič sladkega jedla- to je za mene velik dosežek;)) Včeraj zvečer je fant jedel čokolado z rižem, mi je TAKO dišala, ampak začudeno pa nisem imela neke velike želje po tem, da bi jo jedla. Sem bila prav presenečena. Prav tako pa sem sedaj izvedela, da sem naredila en izpit- jjjjeeeeeeee. Sem zelo vesela. Žalostno pa je to, da sem se morala od enega izpita odjavit, saj je preveč se za naučit, tako da me ta čaka še poleti. Grem pa še na en izpit naslednjo sredo. Vam povem še nekaj? Od naslednjega ponedeljka dalje, pa se začne moj resen šiht. Upam, da mi bo uspelo zraven faksa, saj imam še pol leta predavanja. Zanima pa me kje je ta BLOG? Bi jaz tudi rada malo pokukala vanj- pa še dodala kakšno mojo slikico- ampak tisto, ko sem že enrat shujšala- tam sem si vsaj malo všeč Lepo bodite in dosti pišite, da bomo imele kaj brati. Zdaj a grem veselo na delo- sedet za mizo in se učit. Blažkaa držim pesti za izpit, javi kako je bilo in kakšen bo rezultat, ko boš vedela. papa tocka
Joj, meni se pa ne da učiti tega smotanega predmeta. Pa še ogromno snovi je tocka, iskrene čestitke za opravljen izpit. Le tako naprej. Glede bloga pa poglej na ZS Ciao blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti