Drage moje,
A boste verjele, če vam "povem", da se je moj dragi spravil še hodnik preurediti

.
Sem umila punci, jima prebrala pravljico za lahko noč (ej, tele pravljice za lahko noč mene resnično sprostijo

) in še sebe "porihtala".
Medtem pa je on prestavil predsobo oziroma pohištvo na sredino hodnika, da sem komaj prilezla do dnevne sobe (do računalnika seveda

). In sedaj neke lukne kita, maže, brusi in Bog ve kaj še. Pa vidim, da je zamešal neko čudno mešanico (za katero sem jaz pri nakupu kar lepo kimala, v resnici pa pojma nimam za kaj se gre

) in z njo maže do sredine sten.
To so baje neki "lističi" , ki se zamešajo v barvo (ali lak?) in je potem vse lepo pikasto.
No, tako je bilo meni povedano.
In če sedaj malo pogledam sploh ne izgleda slabo. Je kar zanimivo in nevsakdanje. Pa še lahko se menda briše z vlažno krpo

.
Le od kod mu toliko energije se jaz sprašujem jaz

. Jaz, ki sem sposobna cel dopoldan (no, če je potrebno tudi cel popoldan

) presedeti pred računalnikom in nič delati...
Ja, naj se še "pohvalim", da sem prejle s puncama med igranjem kart nevede (ja, ja, nevede

) pojedla 5-6 (morda pa tudi več) suhih sliv, par dateljev, eno rdečo pomarančo, eno jabolko (no vsaj ta je bila res micena

). Pa sataraš, ki mi je ostal od kosila, seveda.
A učiti se mi ne da

. Joj, kako se bom jutri osramotila, ko bom prazno polo oddala profesorju. Razmišljam, da sploh ne bi šla na ta izpit

Joj, mene že razganja pa se pomlad še niti začela ni

Grem še malo dragemu "igrati"

potem pa pod rjuhe. Če mi ne bo zaspal

Lepe sanje vam želim

blažkaa