Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pump it up je aerobika na dvd,ki jo lahko treniraš doma.Jaz sem včasih hodila na to pa zdaj v bližini ni nič pa bi se rada malo potila.Prej mi je sine dal predogled pa je bilo mal več kot uvod in moram rečt da zgleda dobro.Bi pa vedla še za kakšen drug program če ga katera pozna... darja-
A katera ve kako je naslov dvd Renate Sopek? darja-
DVD - „RENATA SOPEK – U DOBROJ FORMI“ http://www.tisak.hr/default.asp?ru=212&gl=2006100 :) žabica21
Thanksssssssssssssss darja-
Lep pozdrav! Yoy jaz se bom držala vodnega dne, ker mi itak kile ne grejo nič dol, tako da mi ne preostane nič drugega. V soboto pa bomo potem videli kaj bo pokazala tehtnica. Zdaj pa grem za TV, ker se do kmalu začela moja serija papa tocka
Drage moje, A boste verjele, če vam "povem", da se je moj dragi spravil še hodnik preurediti. Sem umila punci, jima prebrala pravljico za lahko noč (ej, tele pravljice za lahko noč mene resnično sprostijo ) in še sebe "porihtala". Medtem pa je on prestavil predsobo oziroma pohištvo na sredino hodnika, da sem komaj prilezla do dnevne sobe (do računalnika seveda ). In sedaj neke lukne kita, maže, brusi in Bog ve kaj še. Pa vidim, da je zamešal neko čudno mešanico (za katero sem jaz pri nakupu kar lepo kimala, v resnici pa pojma nimam za kaj se gre ) in z njo maže do sredine sten. To so baje neki "lističi" , ki se zamešajo v barvo (ali lak?) in je potem vse lepo pikasto. No, tako je bilo meni povedano. In če sedaj malo pogledam sploh ne izgleda slabo. Je kar zanimivo in nevsakdanje. Pa še lahko se menda briše z vlažno krpo. Le od kod mu toliko energije se jaz sprašujem jaz . Jaz, ki sem sposobna cel dopoldan (no, če je potrebno tudi cel popoldan) presedeti pred računalnikom in nič delati... Ja, naj se še "pohvalim", da sem prejle s puncama med igranjem kart nevede (ja, ja, nevede) pojedla 5-6 (morda pa tudi več) suhih sliv, par dateljev, eno rdečo pomarančo, eno jabolko (no vsaj ta je bila res micena). Pa sataraš, ki mi je ostal od kosila, seveda. A učiti se mi ne da . Joj, kako se bom jutri osramotila, ko bom prazno polo oddala profesorju. Razmišljam, da sploh ne bi šla na ta izpit Joj, mene že razganja pa se pomlad še niti začela ni Grem še malo dragemu "igrati" potem pa pod rjuhe. Če mi ne bo zaspal Lepe sanje vam želim blažkaa
Pozdravljene. Točka in Blažka vse pohvale za opravljen izpit in dobro ocenjeno seminarsko nalogo. Frča jaz sem skoraj cel mesec malo grešila in to me sedaj tepe. V 1 mesecu ni šlo nič dol, tako, da bom podaljašala dieto še za 1 mesec (vsak dan migam min.1 uro ). Kristalka je karakter, ko lepo vzdržuje težo in še vedno ločuje. Bom končala in mogoče če bo čas v blog prilepila kako dirkalno sliko mojega "zabijanja"prostega časa. Lepo se imejte s.marinka4
Dobro jutro Marika,si pa danes pridna,ko si tako zgodnja.Jaz že kuham omako...za makarone,kaj pa drugega,ker grem kasneje na teren in mi bo spet zmanjkalo časa. Danes še makarončki,jutri vitaminčki,potem pa vodni dan...pa bomo vidli kako daleč smo. Diete imam tako rekoč konec,ampak jo bom še malo nadaljevala ker nisem na tistem rezultatu,ki si ga želim,zato mislim,da mi ne bo škodilo še kakašen mesec. Pa treba bo začet malo migat ko se bo pokazal sonček..,takrat pa bo tudi hitreje šlo dol. lep dan .. Kmalu bo Valentin.. darja-
A še spite... Blažkaaaaaaaaaaaa,daj no pojdi z dragega dol.... Veste razmišljam kako bo naslednji mesec z mojo dieto,če je smiselno to nadaljevat,res pa je da je počasno hujšanje bolj zdravo.En mesec 2 kg ,do poletja še pol leta pa je to 12 kg... darja-
evo spet se jaz javlam:) po nekaj časa... nč kaj zanimivega se ne dogaja...jaz sedim med knjigami in se mi meša.jutri in pojutrišnem imam izpita, ej mi že tak vseen za izpite samo hočem da se čimprej končajo! jutri pa moja mami odpotuje k sestri v amsterdam:) upam da ji nebo grozno saj leti prvič z letalom. sedaj pa spet med knjige, ker grem popoldne v tgovine,more mami še malo kupit za drugo hčerko in jo malo razvajati sedaj ko bo gor par dni:) jaz bi tudi šla v amsterdam samo ta šola vse pokvari. žabica21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti