Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Danes pa sem si malo privoščila in spala do 9 Tako je pasalo malo po dolgem času. Zdaj pa sem za računalnikom in pijem kavico, čeprav je ne bi smela, ker sem na luni, ampak brez nje ne morem. Moram se pohvalit, da včeraj tudi nisem jedla pice, ki jo je naredila fantova mama. Čeprav mi je kakšnih 10 krat rekla naj vzamem, sem bila odločna in nisem. Blažkaa delala bom na Petrolu, ni bog ve kaj, ampak nek začetek je. Če si priden se tud kam prilezt, jaz vsaj računam na to. Še vedno pa ne vem kaj naj s hlačami, ki so mi tesne (tiste, ki imam za uniformo). Kot vidim, je danes lep sončen dan in ga bo treba kar se da izkoristit. Če ne druga, bom vsaj avto opravla, ker je res že grozno umazan. žabica držim pesti za današnji izpit. Jaz se tudi moram učit, tak da nisi sama tocka
Sy,kako pa si vidla mojo psičko?Aje bila z prejšnjimi lastniki? Glava pa te boli ker si spremenila sistem pa bo nehalo.... Za 5 .2. imamo naročeno sterilizacijo.....še nikoli nismo dali kakega psa kastrirat ali sterilizirat,pa mi je kar mal hecno,samo kam pa naj dam potem male psičke??Ja Gorazd si ga ful želi pa Martina ne pusti.....,pa majo zaradi tega velikokrat kreg. Sy lep dan pa kaj finega kupi...... darja-
Tocka,jaz sem si kupila plašč,ki me še vedno malo tišči,ampak mi bo kmalu čist prav,tako kot tebi hlače.Ko bo fejst tiščalo,sigurno ne boš jedla.Na Petrolu služba je čist OK,tudi moja sestrična dela,pa je zadovoljna.Nič menjat hlače,to je motivacija za naprej.Plašči so dragi zato ga sigurno ne bom pustila v omari..............ampak bom še mal shujšala!!??!! darja-
Sem kar pozabila koliko je ura, tako da zdaj pa gre spet po €. darja-
Pozdravljene! Komaj čakam, da bo konec "lunice", sem že kar lačna. Zjutraj sem se pregrešila s kapučinom brez sladkorja, drugače sem pa pridna. Kar se tiče laminata v kuhinji, tudi jaz nisem zadovoljna. Tudi meni so rekli, da je kvaliteten, pa se kljub temu vse pozna. Sem rekla, da nikoli več. pozdravček dvojčica
Hej, babike Še ena urca, potem pa kosilo. Jupiii.... dvojčica
Pozdravljene - kako pridne ste "lunašice" - tudi jaz sem še na tekoči hrani, še malo, pa si bom privoščila jogurt - po tako silni lakoti se ni dobro takoj najesti. Za zvečer pa si bom na žaru spekla belo meso in skledo zelene solate. Jutri pa Š-dan: zeljna solata s fižolom iz konzerve za kosilo, zvečer pa kislo zelje z malo bučnega olja in košček kruha. Kristalka
Pozdravlene. Upam, da ste vse uspešno prestale luno. Teh nekaj zadnjih minut pa še ja bomo zdržale ne? Moram rečt, da je meni kar vredu šlo, ni bilo neke pretirane lakote, niti zdaj je ni, ampak se mi hrana bolj lušta kot pa kaj druga. Vsem želim dober tek. Verjamem da bo res tocka
evo mene...zelo veselo:) ravno pršla iz faksa :) in naredila izpit..juhuuuu:) ampak , ko smo šle z sošolko damu smo se vstavile v gostilni in je prdlagala da bi pojedle pico...in ker sm ceelll dan pojedla 2 banane sem bila zelo lačna! in tako sem se pregrešila in pojedla pol pice:( mi je bilo smotano rečt d sm na dieti..tako da sem se pregrešila! in sm jezna nase!sedaj naprej pa ne bm več grešila!! kako pa vam uspeva??gre..luno uspešno prestale?? lp žabica21
kje pa ste dans vse??vas je lunca izčrpala nočko žabica21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti