Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zdravo, tudi jast se pridružujem. Jutri začnem, sicer težko ampak v upanju da bom res res res zdržala vsaj 1 mesec, potem pa naprej:) Sicer potrebujem spodbude še pa še, mah.... Bom vidla, da si ne bom obljubljala. Bi morda tudi jast lahko dobila to knjigo? LP S
Evo še mal bose :) Sm vidla da me Blaka mal pogreša..hehehe No, pokorno javljam, da se še vedno držim diete, da sm kr prilično pridna (mal za lušte ko so rojstni dnevi sm si kr privoščila), tak da...zdej sm že 14 dni na dieti, pa mam 4 kile manj....pa glede na to, da sm kr grešila ni slabo, a ne? :)) Tolk pač, da sm potešila mal Blažkino firbčnost..hehehe, aja, pa lunco sm mela vmes enkrat, tista je tud kr neki pripomogla), no, pa v torek jo bom spet.... Lepo se mejte...se kej oglasim... čaučka... bosa
Bosa torej, ko je luna (ne glede kakšna-prvi krajec,...) si cel dan samo na tekočini? tocka
Ja ja...tako je....od tiste ure dalje sem 24 ur samo na vodi. Zadnjič mi je lepo uspelo, upam, da mi bo tudi tokrat. Pa v torek fajn pride...se začne ob 14.36, pol pa do srede do 14.36 nč papice :) Bo za zdržat. LP bosa
Bom tudi jaz poskusila. Samo nimam jaz luninega koledarja, da bi vedla za naslednje dni. Obstaja kje to na internetu? YOY tako sma midve danes obe začeli z prvim dnem, boma ena drugo vzpodbujale;) Verjamem da ti bo uspelo;) tocka
Ja, vpiši na najdi si luna...pa sej neki boš najdla....drgač bo pa tud sigurno tukaj ktera napisala, da boš vedela. Ne, ne...jaz nisem danes začela s prvim dnem....za mano je že 14 dni...vzpodbujam pa vseen lahk, če nem pozabla prit sm..hehe LP bosa
http://www.lunin.net/vplivlune/lunine_mene.php jankica
Najlepša hvala;) tocka
Punce bok. Evo mene na prvem dnevu diete, Moram vam povedat da sem se ob 12-ih najedla zelja z mesom da bom počla.Verjetno mi danes ne bo nič več pasalo pojesti.Za jutri pa si bom pripravla krompirjev golaž, ki ga naravnost obožujem.Zvečer pa bom pojedla kakšno pomarančo.Upam da mi bo uspelo ker volje ravno nimam.Malo me drži samo to da ve tako PRIDNOOOOO VZTRAJATE. Mi bo mogoče uspelo.Darja kje pa si ti danes. Te sine zopet ne pusti do računalnika. Me pa še zanima ali boste luno delale med ločevalno" LP YOY yoy
Komaj sem prišla,grem na fofum pa 16000 novih deklet........,ja kaj ste vse fino jedle med prazniki? Peljem sina in otroke na trening,ko priden nazaj pa se javim čao darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti