Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ufff, končno mi je uspelo priti na forum. Kako je to lepo, punce, ko se tako razpišete. Dobrodošla yoy (tako je prav, kar takoj začeti), jakopina ti pa kar vztrajaj naprej. Yoy, za zajtrk lahko poješ 2 jabolki, 2 pomaranči itd. Po dva. Če boš preveč lačna med obroki pa tudi pojej kakšno sadje ali pa kislo zelje. Ne se mučit z lakoto, ker si verjetno ne želiš izgubiti volje. Točka imam prijateljico, ki je delala ločevalno dieto pred kakšnima dvema letoma. V prvih 90 dneh je izgubila 22 kg, potem pa je kar brez prekinitve nadaljevala z drugimi 90 dnevi. Ampak je imela velike težave. Kg kar niso hoteli iti navzdol. Tako je na koncu izgubila vso voljo. ...sedaj po 2 letih ima še več kg, kot jih je imela preden je sploh začela z dieto . Že kakšne 4 mesece govori, da bo ponovno začela, vendar ji še do danes ni uspelo. ...kakorkoli, točka, ne obupaj Vztrajaj še naprej. ...verjetno je to tisto kritično obdobje, ko telo miruje, pol pa boš kg izgubljala kot po tekočem traku. Samo ne izgubiti volje. Darja, a si ti mogoče s štajerskega konca? Sprašujem, ker si omenila solato z bučnim oljem. ...jaz sem s štajerskega konca in za mene je solata z bučnim oljem ZAKON. Solata ni solata brez bučnega olja. Vprašala si, kako bo itak imela vodni dan. Kolikor razumem, bo naredila tako, da bo imela vodni dan na 28. dan, ker je lunca. Na 29. dan pa bo imela sadni dan, ki bi ga po dieti morala imeti 28. dan. ...samo zamenjala bo dneva. Itak, hvala, za uro lunce. Tudi jaz takšno lunco (od kosila do kosila) najlažje zdržim. Blažkaa, tudi jaz ne želim izgubiti oblin. Moj ljubi bi znorel, če bi jih. Že sedaj pravi, kaj je meni treba hujšati. ...ampak mislim, da glede oblin ne rabim skrbeti, ker te sem vedno imela in tudi izgubiti jih ne želim. Tako, moj Š dan je pri koncu. Jutri pa OH. Njami tortica jutri, ali pa sladoled.... Kaj pa če palačinke??? Yeeee, to bo. Lahko nočko in lepe sanje... Naeema
Jakopina,saj sem se enkrat javla,moram povedat,da sem po sadnem dnevu lažja za dobra 2kg,ampak sem se res strogo držala. Pa tudi nič nisem lačna,zato punce kar začnite z ločevalno,boste vidle,da nam bo uspelo s skupnimi močmi.Jaz se malo bojim,kako bo februarja,saj imamo veliko fešt in nerada razlagam vsakemu,da hujšam in da tega pa danes ne jem...itd... No,do takrat pa upam,da bom se še kake kile oklestila. Lep dan vsem,pa ne izgubit volje! naty
Uf, vidim, da nekateri sploh ne spite (naty). Morda ste pa nočni ptiči ali pa v nočni izmeni... Vsekakor pohvale vredno, ni kaj Naty, daj še ti "pripopaj" kakšno "svojo" slikico na kateri se vidijo tvoje obline . Da malo primerjava, hi, hi, hi,... Danes sem na vitaminčkih, a se bojim, da tokrat ne bo šlo čisto brez grešenja saj grem na obisk k prijateljici, ki je prvič noseča in ji hormoni delajo 100 na uro, zato ves čas nekaj peče in eksperimentira. Največ seveda peciva. Mnjami, a kako naj odklonim, ker kot prvo sem zelo, zelo, zelo sladkosneda in če samo vidim kaj mamljivega na vitaminski dan, izgledam nekako takole, kot drugo pa noseče ženske se menda ne spodobi spravljati v slabo voljo. Torej, "nabasala" se bom . Ampak samo zato, da bo ona srečna in zadovoljna Imejte se tudi ve kar se da lepo in uživajte na ta deževen dan blažkaa
ja, naeema, tako kot si napisala: v torek bom na , v sredo na vitaminih. Pravzaprav nameravam tako: v torek do kosila vitamini, potem 24 ur veliiiko vode in čaja, v sredo popoldne in zvečer pa spet vitamini. Milsim, da se bom kar fajn prečistila Pa z nečim se bom morala zamotiti, da ne bo krize. Če bo lepo vreme, kakšen daljši sprehod, pa bo minilo. Malo me samo skrbi, ko toliko ljudi vse, kar so izgubili na ločevalni, potem dobi nazaj, ali pa še več. To pa ni dobra motivacija. tocka, ali si se ti držala tudi knjige Naslednjih 90 dni ali ne? Ali katera ve, če obstaja ta knjiga v elektronski obliki. Jaz prvih 90 dni zaključim sicer šele 21.3., ampak že zdaj razmišljam, da bi se držala tudi navodil za naslednjih 90 dni. Kaj ve nameravate? Kdaj pa ve končate? Opazila sem, da se boste srečale na kavi. No, le fajn se naklepetajte, potem pa poročajte tukaj, kaj ste kaj pogruntale itak
yoy, danes je pa tvoj dan D. Veliko uspeha in dobre volje ter izgubljenih kilogramov ti želim. Tudi jaz sem prvi dan začela z zeljem, pa je bilo prav fino. jakopina, ti si pa resno vzela celo tole zadevo, saj si se takoj spravila telovadit. Super, res Tudi jaz bom enkrat tako daleč, da se mi bo "zaluštalo švicanja", zaenkrat pa ostajam pri dobri stari ročni masaži in...še čemu tocka, jaz sem sicer šele prvič na tej dieti (no, na prvi sploh v življenju, tako da ti ne morem ravno odgovoriti na tvoje vprašanje glede izgube kg v naslednem krogu, je pa nekaj deklet, ki verjamem, da ti bodo znale svetovati glede tega. Samo pačakati je treba, da se "priklopijo" spet nazaj. Glede popite tekočine čez dan je pa pri meni tako, da vode sploh ne pijem. Mislim, vode kot vode. Jaz čez dan popijem velike količine nesladkanega čaja, tekočino pa zaužijem tudi v juhah in enolončnicah, včasih pa spijem kozarec cedevite. Ali pa raztopim šumečo multivitaminsko tabletko v kozarcu vode. Ne vem no. Nekako mi voda sama ne gre po grlu. Razen, če se res "napokam" česa mastnega ali zelo sladkega Saj res, kje je pa Sy. Nje pa resnično dolgo ni. Pa tabina, bosa, korenzu, modri trak in še kdo kar naenkrat "šprica" tale naš forum. Dajte oglasite se punce... Darja-, a ti pa še kar spiš ali pa že evrčke služiš Le kaj boš s tolikšnim kupom, glede na to, koliko časa preživiš v trgovini blažkaa
Hello! Tudi jaz se oglašam po dolgem času, čeprav večkrat na hitro preberem kaj se dogaja na forum. Me je pa k pisanju spodbudila Tocka s svojimi opažanji. Tudi jaz sem že večkrat poskusila izpeljati drugi krog ločevalne pa ne gre in ne gre. V prvem sem izgubila 17 kg in jih 5 dobila nazaj sicer pa sem jo izpeljala že pred 3 leti. Za mene je to še vedno uspeh, čeprav imam vsaj še 10 - 15 kg preveč in bi se jih srčno rada znebila. Nimam pojma kaj je narobe. Morda je telo res treba prevariti z neko novo dieto ali pa sem mogoče premalo dosledna in se prevečkrat pregrešim. Ker pa enkrat ni nobenkrat se ti grehi radi ponavljajo in po parih dnevih vse pade v vodo. Res me zanima, kako je to pri drugih "ponavljačicah" in kakšen uspeh ste imele. Zanima me tudi, koliko natančno ste se držale danih navodil? Pravijo, da zadnji kilogrami nočejo iti dol. Toda, če so ti zadnji kilogrami, ki se jih želim znebiti nad mojo višino in imam ITM še vedno tam med 26 in 27, to pač ne morejo biti tisti zadnji kg, saj so še vedno visoko nad priporočeno idealno težo, ki pa si je niti ne želim doseči. Imejte se kar se da lepo. varja
itak, za knjigo pa prosi darjo-, saj je ona meni poslala obe knjigi v e-obliki. Jaz sem si jih shranila, link sem pa pozabila kateri je, da bi ti ga posredovala. Torej, počakaj, da se darja-oglasi, potem pa 100% dobiš želeno Glede tvojih skrbi, da bi kilograme dobila nazaj je pa tako, da če misliš pozitivno, se pozitivno tudi zgodi. Če pa si že sedaj negativno "nastrojena" , potem pa...saj veš. Je pa res, da ko izgubiš določeno št. kilogramov, da ni priporočljivo, da se spet "nažiraš" s čokolado, čipsom, maščobami in si stalna stranka v kakšni restavraciji s hitro prehrano Pa da namesto sprehoda na svežem zraku in polnega krožnika zdrave zelenjavice ter ostalih dobrot v zmernih količinah, ne počneš tega Ja, ja, hec mora bit, če že sončka ni... blažkaa
Pozdravljene. Odločila sem se da danes začnem čisto od začetka in bom vztrajala. Naeema jaz sem tudi iz štajerskega konca, natančneje iz Maribora. Itak jaz nisem uporabljala knjige naslednjih 90 dni, ker mi razpored enostavno ni odgovarjal. Res pa je, da ko sem končala z dieto sem pazila kaj sem jedla potem pa počasi vedno manj in sedaj so spet tu odvečni kg. Čeprav mi bo hudo in težko, ker se bom morala veliko dobre hrane odreči, ampak moram vztrajati, saj sedaj vidim kako težko je drugič spravit kg dol. To moram imet v mislim in upam, da mi bo uspelo. Tako da punce ne dajte se, ko boste zaključile z dieto, ne pustite kg, da pridejo nazaj. Na mene se spomnite, kako sem jaz zavozila, raje se učite na mojih napakah kot na svojih glede tega. Upam, da mi bo z vašo pomočjo uspelo oklestiti 10 kg. tocka
Blažkaa, se trudim. Če mi pa zmanjka motivacije, si pa predstavljam kaka sem zdaj v kopalkah in kaka želim biti na dopustu dvojčica

Haj!

Evo mene, povratnico na forum. Nič ne bom rekla, da jutri pa spet začnem, čeprav vem, da bi bilo dobro. Jeseni 2005 sem shujšala 15 kg, potem pa sem na vzdrževanju še nekaj izgubila. Ampak decembra 2006 sem ga pa začela sračkati, malo preveč sladkega, pa popuščanje pri ločevanju, itd. Kile pa počasi gor! Pa to skoraj brez čokolade (včasih košček temne), brez slanih in mastnih prigrizkov in hitre hrane, s sadnimi dopoldnevi, grenko kavo in čajem brez sladkorja, navadno vodo, donatom, ... skratka, ne vem, kje me je najbolj neslo... Res pa je, da sem opustila sadne in vodne dneve. Toliko za zdaj.

Itak, glede e-knjige pa na zs.

Lep pozdrav vsem! 

jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti