Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Uf, vidim, da nekateri sploh ne spite (naty
Naty, daj še ti "pripopaj" kakšno "svojo" slikico na kateri se vidijo tvoje obline
. Da malo primerjava, hi, hi, hi,...
Danes sem na vitaminčkih, a se bojim, da tokrat ne bo šlo čisto brez grešenja
, kot drugo pa noseče ženske se menda ne spodobi spravljati v slabo voljo.
Torej, "nabasala" se bom
. Ampak samo zato, da bo ona srečna in zadovoljna

Imejte se tudi ve kar se da lepo in uživajte na ta deževen dan
blažkaa
. Tudi jaz sem prvi dan začela z zeljem, pa je bilo prav fino.
jakopina, ti si pa resno vzela celo tole zadevo, saj si se takoj spravila telovadit. Super, res
Tudi jaz bom enkrat tako daleč, da se mi bo "zaluštalo švicanja", zaenkrat pa ostajam pri dobri stari ročni masaži in...še čemu
Saj res, kje je pa Sy
Ja, ja, hec mora bit, če že sončka ni...
blažkaaHaj!
Evo mene, povratnico na forum. Nič ne bom rekla, da jutri pa spet začnem, čeprav vem, da bi bilo dobro. Jeseni 2005 sem shujšala 15 kg, potem pa sem na vzdrževanju še nekaj izgubila. Ampak decembra 2006 sem ga pa začela sračkati, malo preveč sladkega, pa popuščanje pri ločevanju, itd. Kile pa počasi gor! Pa to skoraj brez čokolade (včasih košček temne), brez slanih in mastnih prigrizkov in hitre hrane, s sadnimi dopoldnevi, grenko kavo in čajem brez sladkorja, navadno vodo, donatom, ... skratka, ne vem, kje me je najbolj neslo... Res pa je, da sem opustila sadne in vodne dneve. Toliko za zdaj.
Itak, glede e-knjige pa na zs.
Lep pozdrav vsem!
jankica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Galette z zelenjavo

Korenčkova juha