Dobro jutro
Naj se najprej zahvalim vsem, ki ste mi zaželeli srečo na izpitu tako javno kot na ZS ( na ZS-je sem že odgovorila) in držali pesti zame. Moram povedati, da sem resnično imela srečo in bila zelo vesela vprašanj in tem, ki sem jih dobila za odgovoriti oziroma opisati

Pa še nekaj lepega se je zgodilo, kar mi je še bolj polepšalo dan. Namreč, moja zelo dobro prijateljica je včeraj dobila zaposlitev, ki si jo je tako zelo želela. Poučevala bo na srednji šoli ekonomske predmete. Torej, I. čestitam ti iz vsega srca
Danes mi je tehtnica izmerila le 61,9kg
. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
A sem potem za zajtrk pojedla cel trojanski
Saj vem, saj vem....

Danes sem na Š dnevu in bom najbrž jedla pražen krompir + zeleno solato (ostalim naredim zraven pohane zrezke, pa bo za vse zelo mnjami
).
Naty, jakopina in Naeema, le tako naprej. Vesela sem, da se nam pridružujejo vedno novi člani, saj bo tako ponovno veliko več informacij, pohval, pripomb, spodbud,...
Super res
Grem še malo "čajčkat" in brskat po netu, potem pa grem "na lepše". Naročena sem pri kozmetičarki na nego obraza in depilacijo.
Lep je dan (čeprav deževena) zato se tudi ve imejte čimbolj lepo
blažkaa
Naj se najprej zahvalim vsem, ki ste mi zaželeli srečo na izpitu tako javno kot na ZS ( na ZS-je sem že odgovorila) in držali pesti zame. Moram povedati, da sem resnično imela srečo in bila zelo vesela vprašanj in tem, ki sem jih dobila za odgovoriti oziroma opisati

Pa še nekaj lepega se je zgodilo, kar mi je še bolj polepšalo dan. Namreč, moja zelo dobro prijateljica je včeraj dobila zaposlitev, ki si jo je tako zelo želela. Poučevala bo na srednji šoli ekonomske predmete. Torej, I. čestitam ti iz vsega srca
Danes mi je tehtnica izmerila le 61,9kg
. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
A sem potem za zajtrk pojedla cel trojanski
Saj vem, saj vem....
Grem še malo "čajčkat" in brskat po netu, potem pa grem "na lepše". Naročena sem pri kozmetičarki na nego obraza in depilacijo.
Lep je dan (čeprav deževena) zato se tudi ve imejte čimbolj lepo
Ravno sem prišla domov cela polepšana.
Bila pri kozmetičarki, potem sem pa šla še k frizerki
nikomur ne povejte...
Mi bodo za spodbudo, da spravim še kilo-dve dol in jih bom lahko z veseljem nosila.
Resnično sem hvaležna za vse kar se dogaja v mojem življenju.
Skratka, srečna sem, da je tako kot je
, potem sem pa zjutraj (kljub malim pregreham) še lažja za kakšen gramček
Kaj praviš? Suha ko glista, kaj
Želim vam lepo in mirno noč