Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro Naj se najprej zahvalim vsem, ki ste mi zaželeli srečo na izpitu tako javno kot na ZS ( na ZS-je sem že odgovorila) in držali pesti zame. Moram povedati, da sem resnično imela srečo in bila zelo vesela vprašanj in tem, ki sem jih dobila za odgovoriti oziroma opisati Pa še nekaj lepega se je zgodilo, kar mi je še bolj polepšalo dan. Namreč, moja zelo dobro prijateljica je včeraj dobila zaposlitev, ki si jo je tako zelo želela. Poučevala bo na srednji šoli ekonomske predmete. Torej, I. čestitam ti iz vsega srca Danes mi je tehtnica izmerila le 61,9kg. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. A sem potem za zajtrk pojedla cel trojanski Saj vem, saj vem.... Danes sem na Š dnevu in bom najbrž jedla pražen krompir + zeleno solato (ostalim naredim zraven pohane zrezke, pa bo za vse zelo mnjami). Naty, jakopina in Naeema, le tako naprej. Vesela sem, da se nam pridružujejo vedno novi člani, saj bo tako ponovno veliko več informacij, pohval, pripomb, spodbud,... Super res Grem še malo "čajčkat" in brskat po netu, potem pa grem "na lepše". Naročena sem pri kozmetičarki na nego obraza in depilacijo. Lep je dan (čeprav deževena) zato se tudi ve imejte čimbolj lepo blažkaa
joj, blazkaa, kako tebi hitro kile dol letijo. meni pa ne in sem ful danes je tri tedne od začetka diete, pa samo -1,5kg pa pravijo, da gre prvi mesec najhitreje dol. kaj bo potem pri meni, če je že zdaj tako malo pravil se držim, tako da ne vem, kaj je narobe ... itak
Daan. Tako vas jelepo brat. Pa spet nekaj novih. Bravo!! Dobrodošle. Čeprav se ne oglašam več tako redno vas pa berem. Blažkaa, bravo za izpite in če imaš dober občutek pa še učila si se kot nora, potem ni vrag, da ti ni uspelo. Jaz sem pa ta teden tako prehlajena... mož je sicer čisto zadovoljen, ker meni prehlad vedno udari na glasilke in sem potem par dni brez glasu.. Bo bolje, samo tole vreme je malo brezveze. Moje kile so tam kjer so bile, imam pa namen spravit dol še malo, no ali pa malo več. Čez kake dva meseca. Lepo se imejte Hema
Spet jaz; Blažkaa tudi jaz sem vesela zate. Sem prebrala, da hodiš na VUŠ, zato se ti res klanjam . Če spraviš vse tiste zakonike in predpise v glavo, pa še veliko drugih stvari počneš, potem pa kapo dol. Pa še seksat uspeš vsak večer Hema ti si se tudi končno oglasila. Praviš, da si spet bolana. Ah, tudi mene se nekaj loteva, mož je pa že cel janual smrkav, pa še tašča in tast sta se nalezla gripe. itak, ti si še kar pridna, pišeš da se držiš pravil zato verjamem da bo tudi tebi uspelo. Koliko pa imaš viška sploh? ki je pa danes darja? ni kaj res se trudiš da postaneš konkurenca naši Blažki kar se slik tiče. Je pa res, da je takšne poste nekako lepše brati. Ti slike kar padejo v oči. Tista Blažkina punca ki se vrti in današnji pingvin sta mi povzročila že skoraj preglavico kako hitro se vrtita in delata prevale Že me preganjajo iz pisarne zato čau čau mamica03
Blažka ti pa si res pravi sonček! Moj tretji teden diete se je pričel. Trije kilogramčki manj niti ni tako slabo, čeprav naj reče kdo karkoli hoče, samo jest sem lačna... tako da se sem ter tja malo pregrešim, vendar po izkušnjah te diete izpred treh let, če se v glavnem držiš, vendarle teža počasi pada. Ja težko je.... ampak kaj hočemo ... za lepoto se trpi pravijo. Čim manj lakote in veliko veselja vsem, Maša
jaz sem bila pa kljub slabemu vremenu zunaj in naredila en hiter vzpon na hrib. Kosilo (leča in grah) je zato še bolj pasalo. mnjam mamica03, imam kar precej viška. 69 kg na 169 cm višine ne zgleda lepo ... Če bi hotela biti suha, bi jih morala dati dol vsaj 10, ampak si tega sploh ne predstavljam. Velikokrat sem se že spravila hujšat, ampak več kot 4 ali 5 kg manj ne gre. Očitno ne znam Tako, da samo z odprtimi usti berem, kako nekaterim prav na hitro uspe shujšati 5, 10 ali celo več kg. Meni to ne gre, pa čeprav se držim navodil. Mogoče imam pa prevelike obroke, ne vem. itak
Evo mene Ravno sem prišla domov cela polepšana. Bila pri kozmetičarki, potem sem pa šla še k frizerki Na koncu sem bila tako dobre volje in sem zavila še v en butik ter si cela samozavestna kupila hlače ...pazite to....št.36 Saj sem jih komaj spravila gor, ampak nikomur ne povejte... Mi bodo za spodbudo, da spravim še kilo-dve dol in jih bom lahko z veseljem nosila. Resnično sem hvaležna za vse kar se dogaja v mojem življenju. Skratka, srečna sem, da je tako kot je Mamica03 in masenka, vama pa hvala za lepe besede. Resnično hvala. Itak, tebi pa želim še veliko volje in uspeha pri hujšanju. Pa saj veš, da bo šlo. Poglej, jaz sem visoka 168cm, začela sem z ločevanjem 12.novembra s 67kg, vmes veliko in preveč grešila, pa sedaj tehtam slabih 61kg. Vidiš, da se da. Morda pa meni pomaga pri tem mojem ločevanju tudi to, da se zvečer prevečkrat "zatelovadim" , potem sem pa zjutraj (kljub malim pregreham) še lažja za kakšen gramček Joj, koliko je spet ura. "Letim" pripravit kosilo, popoldan bomo pa verjetno igrali enko in šah (ta mala hčerkica je postala"zasvojena" s tem, da premaguje atija v šahu). Pa delali domače naloge. Pa cartali se bomo, saj današnje vreme kar vabi k temu Tudi ve se imejte lepo blažkaa
Ženske pa ve se obremenjujete s kilogrami???????? Itak,če bi jaz hotela biti taka kot ti bi morala shujšat še 15 kg in ti Blažkaa številko 36 kje si jo kaj našla?????????? Moja kolegica ima tri otroke....in kupuje zase na otroškem oddelku ker drugje nimajo tako malih številk,pol so ji pa hlače prekratke...ima 46 kg. Suha ko glista,tak se vam pa tud ni treba izstradat........ Al ni lepo da ste preveč suhe.Ja to je zdaj najbrž napisan,ker sem vam fovš Pa saj bo tudi meni uspelo a ne????????? Zdaj pa spet letim pospravljat,ker sem spek komaj prišla in šla takoj na računalnik,pa Erik za menoj in reče:"Pa zdej povej kdo je odvisen od računalnika?" Se še oglasim.Čao belle darja-
Živjo! Evo, še ena, ki cvika in cinca in ne ve, a bi se vam pridružila ali kaj bi. Na ločevalni sem že bila - stalno lačna, kile pa so šle dol s polžjo hitrostjo in ko sem nehala ločevati, sem dobila vse nazaj pa še krepko zraven. Ne morem cele teme prebrati, preveč je. Zato prosim tiste dobre dušice, ki redno spremljate, če mi malo poveste: - uporablja katera poleg kakšne tablete za manjšanje apetita (npr. Reductil) ali kakšne za vezavo maščobe (ime mi je ušlo z glave)? - uporablja katera eliptik (orbitrek) še za kaj drugega kot za obešanje cunj - redna vadba? Je kaj efekta? - jaz ko sem lačna sem sitna - se to še kateri dogaja, kako to rešujete? Toliko za danes. Ne morem se prav odločit za dieto in popuščam mojemu apetitu (res bi lahko slona pojedla), ko je treba pa v nakup cunj ali samo mimo ogledala, je pa kriza. smrketa
Darja, pa saj sem ti zadnjič pokazala svojo sliko (no sliko postave podobne moji ). Evo ti še enkrat pa poglej s kakšno postavico lahko nase "navlečeš" hlače št.36 Kaj praviš? Suha ko glista, kaj Ja, potem me pa ne bi bilo tukaj med vami... Smrketa, nič ne cvikaj in ne cincaj ampak začni. Takoj. Ali pa jutri. Glede tvojih vprašanj pa z moje strani takole (malo za hec in veliko za res): - jaz uporabljam šumeče vitaminske tablete (no, do sedaj sem spila 2-3, ker so mi bljak) - doma imam ab shaper, a je že ves čas visoko na omari in me gleda dol; meni se ne da, on pa noče sam delati - pri meni je ravno obratno- ko sem sitna, sem lačna; rešim to s tem, da večinoma nisem sitna Upam, da se nam boš vseeno pridružila ter kakšno besedo tudi zapisala. Ter da ti bo uspelo shujšati toliko kolikor si sama želiš. Pa da kilogramčki ne pridejo nazaj. Nikoli več Želim vam lepo in mirno noč blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti