Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Blažkaa,jaz ne bom nikoli zlezla v št 36.Če bi to hotela bi mogla shujšat 30 kg ne pa 14 kot ima namen.Kako se pa to veliko sliši........pa če sem jih že 10 jih bom pa še 10 in še 4 zraven kaj pa je to za nas..... Zdajle kuham zajčjo obaro(dobila domačga zajca),za sina in moža,jaz pa sem si za jutri pripravila fižol,papriko,čebulo,malo solatke nasekljane vmes,pa mal paradižnika...pa bučno olje...to bom jedla jutri v službi.Pa si doma zapakiram v plastične posodice in nesem s seboj v službo,tam pa dodam samo sol,olje in kis. Res imam rada solate na tisoč in en način,pa tudi mož rad je kaj takega,sinu pa se lahko zaleti,če bi poskusil mal zelenjave. čao darja-
Naeema, to je pa dobra ideja! Pogledala sem na lunin koledar in piše, da bo polna luna v torek, ob 14:36. Ta varianta lune (od kosila do kosila) mi je najbolj všeč, ker jo najlažje zdržim Sem se že odločila, da bom zamenjala vodni in sadni dan. Super, hvala za dobro idejo! Pa hvala ker smem jamrat svojo večerjo sem pravkar tudi že pojedla:malo potice, peciva in (samo ;-) ) en košček temne čokolade!Še dobro, da je jutri sadni dan, da se spet malo izravna ... itak
Veš draga Darja da se tudi mojemu sinu lahko zaleti če poje malo solate.Ti je pa že lepo uspelo če si dala dol 10 kg.Povej kako ti je uspelo bi tudi jaz probala.Rada bi shujšala za 17 kg pa ne vem kako................................Bi bilo pa fino da bi trajalo čim manj časa. LP YOY. yoy
Ja kako pa ve potem greste 29 dan na vodni dan pač, en dan kasneje ali kako??" Nadaljujete z naslednjim dnem???? darja-
Yoy si me prehitela,kar tule bodi vsak dan vsaj eno uro pa nas poslušaj,pa ti bo uspelo.čeprav med prazniki ni bilo najbolje.Če bi bila še čez praznike pridna bi jih imela že 15 manj...... Vidim da si še čist nova,pa naj ti povem,da hujšamo po ločevalni dieti ,najbrž si že slišala zanjo,če pa ne ti bomo pa razložile a ne punce??????????" Jemo po dnevih ločujemo beljakovine,škrob ,ogljikove hidrate in vitamine .Kar začni brat forum nazaj pa boš vidla kako smo vse fejst deklice....... Grem do kraja skuhat,da ne bo obara brez vode...... darja-
Veš jaz vas spremljam že kar nekaj časa in vem da ste na ločevalni dieti.Ne vem zakaj se nisem že prej odločila da se vam pridružim. Mogoče zato ker bom jaz jutri začela z to ločevalno dieto. Bomo videli če mi bo uspelo,UPAM................ LP YOY yoy
Četrti dan moje ločevalne diete in prvi sadni dan. Pojedla sem tri jabolka in za kosilo malo solate in popila ogromno čaja. Ker sadja ne obožujem preveč bom za večerjo jedla kuhano in nezabeljeno cvetačo. Je pa občutek lakote zopern in komaj čakam, da se mi tako kot pravite želodec skrči in potem ne bo več tega občutka. Bila sem tudi na telovadbi. Moram povedati, da že imam občutek, da nisem več tako napeta in da imam več volje do dela. Renata, ki si začela ločevalno dieto isti dan kot jaz, torej pred štirimi dnevi - zakaj se nič ne javiš, da bi povedala kako vztrajaš. LP
No jakopina jaz bom pa jutri začela z prvim dnevom diete in sem sklenila da bom jedla zelje.Skuhala bom segedin za zajtrk pa bom imela eno jabolko.Me je že vnaprej strah da bom ful lačna ker imamo pri nas navado da imamo vmes med obroki same REDILNE prigrizke KOT SO ČIPS PA ČOKOLADNI PIŠKOTI PA TAVELIKA MILKA in tako naprej.No poskusiti ni greh vsaj tako pravijo. Pa veliko uspeha. LP YOY yoy
želim vam mirno noč,ne morem nič napisat,ker sine tečnari.Se oglasim jutri,ko ga popoldan ne bo doma....... čao darja-
Pozrdavljene punce! Spet se javljam po dolgem, dolgem času. Prvih 90 dni sem uspešno prestala, izgubila se 9 kg. AMPAK, sem jih v 7 mesecih dobila skoraj vse nazaj;(. Začela sem znova in 28.1. imam prvi vodni dan,vendar sem zelo razočarana. Do zdaj se še nič ni premaknilo na tehnici. Zakaj tako? Kakšne so vaše izkušnje, ko ste drugič ponovile 90 dnevno dieto? Jaz sem zelo razočarana in me je prav strah, da mi ne bo več uspelo dol spravit teh odvečnih kilogramov. P.S. Vprašala bi še, koliko vode spijete dnevno? Radenska tudi velja? Hvala in punce vedite, da stalno mislim na vas, čeprav se na forumu pojavim samo vsake toliko časa. Že v naprej se zahvaljujem za vse odgovore in če ima katera kakšen nasvet zame, ga z veseljem sprejmem. Razmišljam, da bi ponovno začelo spet od prvega dneva naprej. Lep pozdrav tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti