Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Naeema, kar se tiče zeliščnih čajev, mi je najljubši od firme Tetesept: Krautertee Schon schlank (kupujem ga v DM-u), drugače mi je pa všeč tudi pepermint od Tekanne ali pa metin, zeleni mi ni preveč všeč ampak ga pijem po sili 1 skodelico na dan in sicer z vanilijo, pa roibos tudi ni slab. Od sadnih pa borovnica, jagoda z vanilijo, winter time in magic moments. lp dvojčica
Pozdravljene! Čisto slučajno sem prejle odprla tole dieto, pa vidim da je dvojčica vprašala kje smo se nekatere izgubile. Odkrito priznam, da nisem sem gor(na ločevalni forum) pogledala že od nov ali del. Zakaj? Nov. je bila pri nas norišnica. Doma imamo podjetje, dodatno pa še bife. Ena od natakaric se je ponesrečila v prom.nesreči, bila je odsotna štiri tedne, ravno takrat pa še moža ni bilo 10 dni doma. Si lahko predstavljate, kako sem usklajevala delo za šankom, nujna dela iz mojega rednega dela, popoldansko udejstvovanje otroka, mojo aerobiko. Skratka res ni bilo nobene možnosti za držanje te diete. Decembra je pa pri nas tudi noro, dva vikenda dve inventuri, en vikend naša fešta, še dobro da s poslovnimi partnerji hodi na prednovoletne večerje samo mož. Za piko na i pa še božični prazniki, pa novoletni prazniki. Skratka, sedaj sem že prišla na stari tir, vmes so mi ostale tri kile. Na KUL SLO sem pa samo občasno pogledala redne forume, parkrat tudi prosila za nasvete. Tako na hitro sem povedala bistvo, zdaj bo pa treba novim zmagam naproti. Pomagala si bom z obiskovanjem Hypoxi terapij (ravno zjutraj sem se prijavila). Pa za novoletne praznike sem prvič v življenju obiskala savno in sem zelo navdušena. Sedaj se bo izteklo obdobje aerobike in pilatesa, pa se bom ponovno prijavila, ker mi oboje res zelo zelo paše (se res fajn preznojimo). Drugače se pa še vedno držim: samo sadje dopoldan, ostalo pa več ali manj po ločevalno. Lepo mi bodite, za nazaj nisem nič brala, ker enostavno nimam časa! ann
Dober dan Pa sem tu še jaz.Vsoboto ni bilo nikjer nobene,ko sem imela jaz čas čvekat,včeraj pa dopoldan služba,popoldan pa je imel sine na obisku sošolca in kar dve sošolki,pa so se do zvečer zaprli v sobo in nisem imela vstopa. Da vi vidite to vreščanje........sem že kar mal pozabila kako je ko odraščaš in te začne tud metat..... Sicer pa je danes moj dan Š in sem jedla riž z zelenjavno omako. Zdaj pa res mora biti konec grehov sicer za poletje ne bom rabila novih kopalk,pa sem si že zbrala kakšne bi rada imela sam da bodo manjše. darja-
Dvojčica, najlepša hvala za tvoj odgovor . Bom šla kar danes iskat čaj, ki praviš, da je najboljši. Vode sem že tako polna, da mi že kar ne gre več "dol". Imam OH dan. Za kosilo bom jedla špagete z gobicami in zeleno solato, za večerjo pa košček bananine in ledene tortice. Danes imam še tečaj angleščine, po tečaju pa bom šla še delat za kakšni 2 urici. Tako, da bom pokurila vsaj nekaj kalorij od tortic . Ukreniti bi morala tudi nekaj glede telovadbe, samo sem čisti antitalent za to . ...mogoče še to pride.... Lepo se še imejte danes! Naeema
Spet sem dobila par minut,da grem lahko na računalnik,zato vam moram povedat,da že dolgo nisem bila tako lačna kot sem danes,kar ne vem kaj mi je.Zdajle sem spila en velik kozarec kambuče(baje zelo zdrava pijača),ampak o učinkih vam ne morem govorit,ker jo enostavno pozabim pit. Shranjena mora bit v hladilniku,če bi mi stala na pultu,da bi jo že vidla in potem tudi bolj pogosto pila.. Najbolje da se grem napit vode ali čaja........če bo užgal.. Lep večer vam želim. Blažkaa kje si se pa ti zgubila?? Naeema,tole je bilo pa že kar težko napisat,kje si pa našla te črke??!!Da ti povem,da tudi jaz ne telovadim(več),imam orbitrek čist prašen.Mogoče bom pa zdajle pobrisala prah,ja kar pametno bi bilo. čao,želim vam lep večer pa da boste tud doma tako tiho,kot ste tule na forumu.. čao belle darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 14. jan 2008 18:34:51 Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 14. jan 2008 18:35:54
da boste lažje spale......jaz lačna. darja-
Darja-, ti lačna, jaz pa presita. Joj, kakšno nasprotje, kaj... Evo mene, nisem se zgubila, le na netu me ni bilo toooliko. Sedaj pa čakam, da se mi lasje malo posušijo, da si jih lahko sfeniram. Potem pa gledat neko noro dokumentarno oddajo. Sinoči sva z dragim gledala romantični film Zgodilo se je nad Manhatnom in se nekako kar "stopila" in se toliko "zatelovadila", da sva pozabila jesti Sva pa zato nocoj nadoknadila in si privoščila sveže pečeno bageto s česnovim maslom, mozarello in češnjev paradižnik. Bilo je tudi malo Refoška, a le zanj, ker jaz ne pijem . Ker sem pridna punca No ja, če to jem pozno zvečer na vitaminski dan, potem pa sem resnično zelo pridna Kaj pravite? Pa ne glejte predolgo "vrteče se" vile, da se še vam ne zvrti, hi, hi, hi,... Jutri pa imam izpit v Ljubljani in bom najveretneje dopoldan delala samo dve stvari. Tole in tole . Ker to ponavadi počnem na dan izpita. Torej, zakaj bi jutrišnji dan bil izjema Grem se sfenirat, zato se poslavljam blažkaa
Ann, lepo da si se oglasila. Ob takem tempu res nisi imela veliko časa za forum. Upam, da boš zdaj malo lažje zadihala in si privoščila stvari, ki te veselijo. Pa ne pozabi čisto nas nas, tvoje nasvete in komentarje sem vedno z veseljem prebrala. lp dvojčica
Do sedaj sem se učila, zdaj pa si bom spekla puranji file z mešano zelenjavo in potem šibam na izpit. Ljubljana, jaz prihajam. Polna znanja . Samo še malo sreče, pa bo blažkaa
Oj kje pa ste vse Opažam, da sta sam Blažka in dvojčica in tudi darja še kar aktivne tu gor. O ostalih pa ne duha ne sluha. Za Kristalko vem, da je v toplicah kje ste pa vse druge? Blažka ti si pa res faca. Da se takole zatelovadiš Pa veliko sreče ti želim danes na izpitu. Upam, da dobiš vprašanja, ki ti ležijo. Dvojčica za tebe pa vidim, da si že bolj zdrava kot si bila in da se tudi kar javljaš. Pozdravljam pa tudi Naeemo in Ann. Dajta malo bolj se razpišita tudi vi dve. Da ne pozabim. Jaz sem danes na beljakovinah in upam, da mi bo šlo ter da ne bom zvečer preveč grešila. S tem ne mislim na grešenje po Blažkino Da ne bom preveč jedla. Mejte se mamica03

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti