Ločevanje živil 90. dni - 5. del

www.smileycentral.com%252F%253Fpar" target="_blank">SmileyCentral.com darja- ker ste tako žalostne... Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 12. jan 2008 16:55:06
www.smileycentral.com%252F%253Fpar" target="_blank">SmileyCentral.com to sem jaz,ko vklopim naš forum........spret neki novga pa bi kar lepla............ darja-
O, Darja. a ti je malo dolgčas. Sem ravno prišla iz službe, pa me tako križ boli. .. prehitro sem dvignila en zaboj piva, dedec je pa zraven stal in me gledal... Pa saj bo. Malo se bom šla zmigat pa bo. Lubija pa ni doma da bi me masiral... hema
Jutri zjutraj odhajam na 8-dnevno razvajanje - ja, saj se bom nazaj držala pri hrani, pa plavala bom pa... Bodite pridne in delajte grehov Kristalka
Lepo se imej in čimbolj uživaj. (sem ti že v blogu napisala - zdaj znam) Hema
Ojla! Evo tudi mene na tem forumu. Sem ga že kar nekaj časa brala in lahko samo reče: fejst ste. Tako, in sem se končno odločila tudi sama začeti s to dieto. No, začela sem v ponedeljek 7.1.2008, v torek sem imela lunco, v sredo pa nadaljevala. Včeraj sem imela vitaminski dan in sploh ne morem verjeti, da sem ga preživela skoraj brez lakote. Yeeeeeeeeeeee za mene! Pridna bla. ...no ja, verjetno bo krivo tudi to, da sem bila cel dan "leteča" (od 7. zjutraj do 21.30). Danes pa B dan. Jedla pleskavico v Interšparu (ni šlo drugače kot jesti tam, čeprav je hrana tam bljak) , ki ni imela nobenega okusa, pa juhico, solata ni bila dobra in sem jo pustila. Za večerjo pa 2 jajčki "na oko" z malo polike. Če pa so se mi tak luštala. ...bom v bodoče bolj pridna. Kupila sem si dve tortici za ponedeljek, ko imam OH dan. Doma sem ju potisnila čisto na konec vrhnje police v hladilniku, da me slučajno ne bi prememili pred ponedeljkom. Samo možgane je še treba izklopit, da sta tam, pa bo. Aja, pa še nekaj bi vprašala. Kako je to z vitaminskim dnevom... Tukaj sem prebrala, da ta dan jeste tudi zelenjavo, čeprav sem slišala, da bi se naj na ta dan jedlo samo sadje. Kakšno zelenjavo (tudi koruzo in fižol, ki spadata v Š dan)? Kakšno zelenjavo za juhice? Aja, pa še to. Katera hrana je nevtralno živilo (kisla smetana, šampinjoni...)? Še to: katere čaje priporočate? Prosim, kake take, ki so dobrega okusa. Upam, da vas nisem zamorila s temi vprašanji. Uffff.... Hvala že vnaprej za odgovore. No, dosti za danes. Grem v posteljo, ker sem kar utrujena. Lahko nočko punce in se beremo, tipkamo.... Naeema
Dobro jutro Ja, včeraj ste se pa res razpisale.Tudi na blogu. Joj, mene še vedno "matra" vstavljanje komentarjev, pa tudi vseh slik ne vidim... Tudi jaz sem včeraj zelo uživala. No, kot sem že zapisala, sva včeraj z dragim razvajala svoje brbončice v kitajski restavraciji . Sicer sem imela Š dan, a sem seveda jedla vse kaj drugega. Po temeljitem razmisleku (zelo redko jeva tam, saj moj dragi ni ravno ljubitelj njihove priprave hrane) sva si naročila za predjed ocvrte pomladanske zvitke. Potem sva pa "prešaltala" na konkreten meni in naročila plato za dve osebi. Vsebovala je: - juho z bambusom in gobami - ocvrto zelenjava - mešano solato - raco z dvema okusoma (sladko kislo) - praženo mešano zelenjavo - piščanca z indijskimi lešniki - veliko skledo rižeka - ocvrte banane s sladoledom Na koncu sva pa spila še vsak po eno "miceno šalčko" kitajskega žganja. Mmmmm, zelo sladko. In dobro tudi. Sva pa uživala v hrani dobri dve uri, tako da upam, da se je kaj medtem že prebavilo. Sicer sva kalorije doma kurila še na bolj "domači" način., tako da mi je tehtnica zjutraj prisodila le 62,1kg Palčke sem si pa spravila za spomin na resnično lep dan . Želm vam lepo nedeljo blažkaa
Ojla Danes ste se pa vse, razen blažkee zjutraj, nekam skrile. Vikend je in verjetno ga preživljate kje drugje, kot pred računalnikom. No, jaz sem bila danes kar pridna. Počistila stanovanje in likala, sedaj pa se spravljam učit angleščino pa mi ravno ni . Verjetno se bom spravila kakšno knjigo brat pa se bom jutri pred tečajem malo učila. Danes sem na Š dnevu. Zjutraj sem pojedla banano, za kosilo in večerjo pa čili (brez mesa) in pečen krompirček (v pečici) ter zeleno solato s paradižnikom in porom. Priznam, da ta dieta sploh ni slaba. Zaenkrat še nisem imela nobenega velikega napada lakote, pa tudi čokolada in kakšne sladkarije me tudi še niso premamile. Upam, da bo šlo tako naprej. Tako, sedaj pa grem brat knjigo. Zadnje čase imam zelo malo časa za ta moj priljubljen hobi. Naeema
Kje sta se pa izgubili Marjetka Cvetka in Ann??? dvojčica
Pozdravček Pa je spet teden naokoli. Kristalka že na veliko uživa, kje ste pa ostale? Po službahPa menda ne vse Jaz sem danes na vitaminčkih, zato sem si danes v nakupovalno košarico nabrala: - korenček - sveže šampinjone - brokoli - cvetačo - bučke - paradižnik - zeleno solato - rdeče pomaranče - grenivke - jabolka Upam, da ne bom vsega tega danes pojedla Sem pa šla še v Mullerja in nakupila (poleg kupa izdelkov za osebno higieno) še sezam, laneno seme, vitaminske tabletke in mešanico semen za solato. Joj, kako bom zdrava Sedaj pa sem si skuhala 3l čaja, da me ne bo zeblo medtem ko se bom za jutrišnji izpit. Želim vam pozitiven dan še naprej blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti