Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Darja- ti se kar najprej lepo pozdravi in ne misli na dieto - je pa res hudo, da moraš tako bolna še delat - glej, da kakšne pljučnice ne stakneš. Ja, pomagal bi ti med in žajbelj - stisni zobe pa probaj kaj popit pa v posteljo. Kristalka
LP Službo sem že oddelala,naredila kosilo,jaz pa sem jedla zeljno solato,zjutraj pa 3 kivije,popoldan pa še kakšna pomaranča... Jutri pa sledi prvi vodni dan,bom bolj na čajčkih,ker vode zdajle res ne morem piti,pa tudi ne vem kaj mi ne paše jest.Ko bi bila brez apetita vsaj eno leto a ne?? darja-
Hojla, jaz sem pa totalno iztirila... do večera sicer vztrajam na ločevanju, potem pa bomba! eno celo serijo sem povozila, tudi danes dopoldan že lomila po polni črti s francoskimi rogljički. Potem sem se ob 13:44 pogumno odločila, da se bom 24 ur postila - sedaj pa sem ugotovila , da je bila včeraj lunina mena... pa nisem (več) blond...;) ja, nič, srčno upam, da se jutri sept najdem. Fizično sem po nesreči OK, živčki pa delajo svoje- še posebej, ker ne znamo brez avta živet... groza. Upam, da ste ostale bolj pridne. Če katera najde mojo voljo iz prejšnjega tedna, pa naj mi jo vrne proti nagradi - podarim eno veliko čokolado z lešniki :) LP tabina
Dober večer. Se vidi da je vikend , ko je tu bolj zatišje. Samo toliko, da vas pozdravim in vam zaželim lep začetek tedna Danes sem tako kot Darja na sadju (uspešno) Jutri imam pa tudi jaz vodni dan. Drugega. No, naj bi bil drugi čeprav prvega sploh nisem imela........ Jutri se ga bom držala pa če je konec sveta.... Darja, a ne da nama bo uspelo. Tabina, volja pa ne leži kar tako okrog, bi blo pa fino ja. Jutri je dober dan za nov začetek. Kar reci si, od danes naprej bom trmasta zato da bom v Novo leto šla z manj kilogrami. Čokolade imam pa tudi jaz čisto preveč doma (je že Miklavž bil na obisku) LP Hema
LP Hema kje si??????Danes pa res sam voda,oziroma jaz sem do zdaj spila pol litra kamilic,ker mi zdravje še kar nagaja-kašljam,ko nora. Po pravici povedano bo tole danes kar trd oreh zame,ker kadar sem slabe volje ali slabega počutja,je bilo fino se najest,pol se pa razpoloženje malo dvigne........ Hočem tole zdržat,ker upam,da bo jutri tehnica pokatala še eno kilco manj.Me drži,da bi jutri povedala kolk sem shujšala,ampak bomnapisala že dane. Do 29 dne je šlo dol 8 kg.........kaj pa bo drugi mesec,ko baje shujšaš pol manj??? Kaj nebi bilo fino,če bi vsak mesec shujšale 8 kg,potem bi bila jaz do konca diete prav idealna Službo imam spet popoldan in to spet tri tedne.....tak da preberem informacije in novice zvečer ko se vrnem.Upam da bom napisala VODNI DAN -USPEL... darja-
Haj! Evo mene grešnico. Res mi je tista vaga po drugem vodnem dnevu kar malo pobrala energijo za dieto. Sicer sem bila do sobote čist pridna. V soboto sem pa totalno zvozila. Namesto sadja sem jedla vse kaj drugega (raje ne naštevam. Tudi včeraj ko je bil na vrsti mesek sem ga jedla ampak z malo preveč dodatki (beri totalno zgrašenimi, kot se sirovi štukji in gresovi ocvrtki). No danes je nov dan. V planu imam kislo repo s pire krompirjem. Naši bodo zraven jedli daomče krvavice. Saj res kdaj jih pa jaz lahko jem. Glede na sestavo bi jaz rekla da nikoli. Ko so pa takoooo dobre. Dekleta kdaj naj jih jem da bom najmanj grešila?????? Sedaj pa grem v trgovino po repo. Darja tudi jaz delam popoldne, pa se mi sedajle čisto nič ne ljubi v trgovino ker zunaj pada dež, mož pa mi je vzel avto. Hema in Darja uspešen vodni dan vama želim!!! any
Dan. Jazsem doma. Delala sem dopoldne in sem še vedno na vodi, no dopoldne sem bila na radenski. Popoldne pa BOM na vodi. Meni ta drugi mesec ni prinesel nobene razlike v teži. Se mi pa pozna v cm v pasu.. Pa noge so postale bolj "trde"( to bo od teka) Tretji mesec se bo moralo pa še malo na tehtnici poznat. Ja, Any, krvavice pa v to dieto ne pašejo. Jaz jih sploh ne jem. Tudi drugače ne. Če pa že, pa pomoje še najbolje na beljakovinski dan. Toliko da si žejlo potešiš. So pa zelo kalorične, ker je v njih poleg krvi - beljakovina tudi ješprenj in prosena kaša, če se ne motim. Samo včasih je pa tud treba kakšni želji ustrečt. A ja hvala za želje., jaz vem da mi bo uspelo............................upam. Grem na vodo. Lp hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 03. dec 2007 14:12:24
DOBER VEČER. Uspešno zaključujem vodni dan in to uspešno,ha ha,ha......... Prav vesela sem,da mi je uspelo edino če me ne bo zvečer kaj premamilo,ampak danes ni moža doma,pa ne bo večerjal,pa jaz ne bom mela skominov...,sin pa itak kao hujša,pa je čist ok. Če po pravici povem,komaj čakam jutrišnji dan da bom jedla pa nimam pojma kaj bi saj bi kar vse kar lahko zdaj pa se ne morem odločit... Se bom odločila jutri ,bi pa kakšen sir,ker ga mam rada. Kje pa je kaj naša Blažkaa,pa Kristalka,pa Sy............ ČAO darja-
Pozdravček končno tudi od mene Pretekli vikend je bil zelo pester, zato sem jedla vse mogoče kombinacije hrane in nisem nič ločevala. Zato me ni bilo na spregled, ker nisem imala napisati nač pozitivnega. No, tudi danes me je "pošteno odneslo", pa se vseeno oglašam Sem pa kar nekaj kalorij pridelanih pri napačnih kombinacijah hranjenja porabila tako, da sem v soboto veliko plavala, bila v savni, se predajala masaži in zvečer še veliko "migala". V nedeljo sem bila na dooooooolgem sprehodu.........in še enkrat "ponovila meni zelo ljube vaje", tako, da upam, da mi je vsaj pol oproščeno Sem pa ravno s puncama napekla prvo "rundo" piškotov. Joj, kako smo pacale, se zraven smejale, umazale goro posode, na veliko eksperimentirale in na koncu doooooooooooolgo degustirale... Berem pa, da ste ve vse po vrsti (ti, ti, Korenzu) zelo pridne. Celo vodni dan ste zdržale. Čestitam. Resnično, kapo dol. Jaz imam jutri OH dan in upam, da se bom vsaj njega uspela držati . Sem pa zmenjene s hčerkicama, da bomo tudi jutri pekle, tako da........ Ja, ja, trenutno sem v pričakovanju "ta rdeče" tete in rezultatov sredinega izpita. Joj . Zato sem čisto "zmešana" in trenutno ne vem kje se me drži rep (pa saj ga sploh nimam ) in kje glava. Nič, grem punci stuširati in ju spraviti v postelji, potem pa sledi curek vode tudi za mene. Upam, da ne uspavam sama sebe, ko bom prebirala pravljico, ker sem zelo, zelo, zelo zaspana). Lahko noč in mirne sanje vsem blažkaa
Tudi meni je uspelo, Darja , bravo za naju Jutri pa, tako kot ti, ne vem kaj bi jedla. Komaj čakam na jutranje jabolko. Ta teden bom pa še malo na prisilni dieti. Imam zobozdravnika in obljubil mi je brušenje. Groza me je zobarja. Lep večer Hema p.s. Blažkaa, sli si opazila, imava enako število poslanih postov. Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 03. dec 2007 20:41:18

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti