Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro. Pogledam na forum in kdo mi spet polepša dan? Blažkaa seveda. Saj si že prava suhica. Kaj, ko bi dala eno fotko v album, da te malo vidimo. Mislim, da bi bila odlična motivacija za nas ostale. Pridne pa le bodite, da Miklavž ne bo šel kar mimo. Jaz grem sedajle pečt parkeljne po receptu Mimike - upam, da bodo uspeli. Lep dan še naprej. Kristalka
Joj, Kristalke, mi bo še "v glavo stoplo". blažkaa
DOBER VEČER. Ko ste ravno pri slikah naj povem da sem eno sliko prilepla v album,sem mislila dve pa mi nekak ne rata. Danes je boj Š dan pa sem pa sem si skuhala zelenjavno mineštro,ampak kr nekak ni šla dol,jutri pa bodo makarončki na drobtinah in solata,to pa komaj čakam. Moj miklavž je v službi tak da ne vem če bom kaj nastavljala........,ker takrat že glava zgoraj spi in tiata.......tam spodaj pa tud....... Lep večer,bom poskušala še eno sliko gor nalepit.. darja-
Joj, darja-, kako si pa ti čedna. Fuuuuuuuuuuuul čedna blažkaa
Blažkaa,hvala,bom pokazala možu kaj si napisala,ker me vedno grabi za "špeh"... darja-
LP Ker ni nikjer nobene,sem spet jaz prva.Do sedaj sem že oprala stroj perila,skuhala makarone,zakurila v kaminu,ve pa še kar spite. Meni zmankuje časa,ker bom spet šla prej v službo.Začel se je veseli december!!!!!!!!!!!!!!! darja-
Jutro. Ooo, Darja, zares si fest. Pa pridna si že tud. Jaz sem pa komaj ustala. Sem bolj slabo spala ker imam danes še enkrat zobozdravnika-brušenje (včeraj sem imela prvič) Nič ni prijetno, ko ti nekdi po glavi šari. Imam pa danes prost dan in bom spekla torto nutelo ker me zvečer čaka sladica. Če bom sploh lahko kaj jedla. Lep dan Hema
Hema,zobozdravnika se tudi jaz bojim.Hvala bogu da nimam problemov z zobmi,sam bom tudi mogla kmalu iti ker se mi je en zob mal zlomil,pa ne vem kaj bi lahko zdaj naredil. Hitim pospravljat,da se vse kadi........,pa tudi lačna sem danes pa ne vem zakaj.Včeraj nič danes bi pa kar jedla. Veste kaj pogrešam?Mal salame,belega kruha,pa sir,olive,pršutek,paštetke.To sva včasih zvečer z možem dala na mizo,pa vsakega malo pol pa na sedežno,rit pa kar raste. Zdaj pa zvečer je sam potem mora pa za sabo vse pospravit,da še jaz kaj ne pojem...... darja-
Dober dan, punce Pridem domov, pogledam na forum in kar ne morem verjeti o čem teče beseda, saj sem tudi sama ravno bila na obisku pri zobozdravnici. Že dolgo nazaj (saj vem, saj vem) se mi je okrušil zob in sem se šele sedaj opogumila in šla uredit "zadevo". Mi je kar malo žal, ker sem tako dolgo odlašala, saj ni bilo nič hudega, ni bolelo, ni bilo neprijetno,...Se pa super počutim, ker nimam tistega groznega občutka, ko se z nekom zelo na blizu pogovarjam, ker sem prej imela občutek, da vsi vidijo nalomljen zob. No, saj nasmejana sem skoraj ves čas, sedaj bom pa še bolj . darja-, ti si pa tako pridna, ker imaš kosilo ponavadi skuhano še preden si jaz naredim zajtrk. Pa še s tistim kaminom mi vsake toliko narediš lušte Tisto kar pa ti pogrešaš, sem si jaz za vikend privoščila. Pa ni bil konec sveta. No, saj te nočem "zapeljati v skušnjavo" Joj, zjutraj me je pa Miklavž "orng" presenetil. Dobila sem vse napisano in še več. Hčerkici sta pa bili tako veseli svojih daril, da sem ju komaj spravila v šolo No, no, da ne pozabim na dragega. Tudi on je nekaj dobil, nekaj pa še dobi... Jaz šele sedaj zajtrkujem in sicer kar 4 klementinice, čaka me pa še 1l čaja. Danes je B dan, zato bom za kosilo imela polenovko in zeleno solato. Zvečer pa kar tuno iz konzerve, veliko česna in kozarec........................verjetno čaja Naj bo to zaenkrat vse od mene, vi pa se še naprej lepo imejte in uživajte v dnevu, ki se je komaj dobro začel blažkaa
LEP POZDARAV,grem spet po EVERČKE...... darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti