Dobro jutro

Jaj kakšen lep dan. Čeprav imam "ta rdečo teto na obisku" in se počutim napihnjena kot balon, se zjutraj lepo uredim in z mešanimi občutki stopim na tehtnico.
Pa mi nameni le 62.5kg

.
Saj ne morem verjeti, ker sem čez vikend res "na veliko" grešila. No, to sem že itak priznala...
Se pravi -4,5kg za 19 dni. Meni se to zdi supeeeeeeeeeeer

. Resnično sem zelo, zelo, zelo vesela, saj se mi tudi na hlačah lepo pozna, da bo kmalu treba po nove

.
Sem pa obenem

, ker se mi je prebava spet ustavila. Morda bo pa šlo po današnjem VITAMINSKEM dnevu. Upam, ker imam občutek, da mi bo trebuh razneslo (no, ta občutek je verjetno povezan s "ta rdečo teto").
Sem pa imela namen si danes skuhati rdečo peso in jo jesti za kosilo. Za kri. Pa še tako mnjami mi je....
Joj, sinoči nam parkeljni kar niso in niso hoteli uspeti

. Nekako nam ni šlo tisto izrezovanje z nožkom. Pa sta potem hčerkici naredili vsaka svojega Janka in Metko

. Ker sta zelo nadarjeni za najrazličnejša ustvarjanja in so jima "podobice" zelo lepo uspele, sem izdelke pofotkala

in jih ob priliki pošljem v bazo.
Jaz sem pa iz ostankov testa naredila marmeladne rogljičke in tri manjša pojedla za večerjo. Na čokolado pa sem čisto pozabila

Nič, sedaj grem na čajček, potem bukve v roke, nato pa grem še malo "na lepše". Moram biti pridna, ker nocoj pride Miklavž

.
Upam, da dobim kaj od tega, kar sem si zaželela...
Vsem skupaj želim en resnično pozitiven dan

blažkaa