Ločevanje živil 90. dni - 5. del

No pa je prišel Miklavž! A vam je kaj prinesel? Meni je "teto" tako kot ti Blažka sem ko balon. Včerajšnji vitaminski dan je šel v maloro. Pojedla bi vse kar mi je prišlo pod roke. Danes ko sem se zbudila mi je bilo takoj jasno zakaj. Moja "teta" mi jo je ta mesec pošteno zagodla, kar se tiče apetita. No danes sem spet bolj pridna. Vsaj upam da bom do konca dneva. Pa še en čuden prehlad se me loteva ravno ob nepravem času, saj imam vikend zaseden, pa še drug teden špilam vsak dan od torka do sobote. Zjutraj imam pa službo. To bo veselica! Za kosilo bom danes jedla piščanca na žaru in cvetačo pa solatko zraven. Sedaj pa malo delat! Lep dan! any
Dober dan na sadno-zelenjavni dan, ob petih pa telovadba in savna. Jutri bo pa mesek in solata Darja- prava lepotica si, kako imaš lepe lase/frizuro. Sedaj pa lepite še ostale - spoznale smo iz katerih krajev smo, manjka še nekaj fotografij, potem se pa lahko srečamo. Saj je bilo o tem govora, a ne? Kristalka
zdravo punce! oglašam se po enemu mesecu je blo tok noro zle en mesec da sploh do računalnika nism mela cajt pridet........ pa moja dieta... mah slabo 14 dni je šlo pol pa sploh nisem več imela ne volje ne nič da bi se še kaj držala ... groza... ampak ker je blo vse tko natrpano sem zgubila nekaj kg :) pred 1 mesecam sem jih mela 92 zj jih mam pa 88 zanimiv a ... ampak se bo treba začet spet pazit pa pridet na tistih mojih magičnih 75 al pa 70 bi blo še bolš ... mogoč bo pa ratal da bo 6 spredi ;) punce fajn bote pa dobro kuajte zdrave jedi... aja nisem vsega prebrala odkar sem bla nazadnje tle gor je preveč... lp Ana Ancka 21
Dober večer Evre sem zaslužla.Veste decembra je treba trgovce tako izmučit,da na silvestrovo zaspijo Tudi to se mi je že zgodilo.Prav nesrečna sem bila,če je bila v načrtu kakšna fešta,ker takrat greš iz službe ves izmozgan pod tuš,pol pa veselo plesat in jest.. Kristalka za lase pa res veliko dan sem pred leti imela probleme,ker so mi tako izpadali,da že 3 leta jem hormone,zato pa se najbrž tudi redim. Že 15 let sem tudi zelo siva zato se barvam na blond.......,pa tudi veliko vecev vem na račun blondink Jutri imam sadni dan to pa je kar vredu. Any,ko bomo imele srečanje nam boš pa ti "špilala" a ne punce,da se strinjate? Kje pa je naša SY,menda ja ni kaj zbolela? darja-
Ja, Darja, tale veseli december je prav mučen. Danes sem na OH, pa spekla sem torto Nutela, pa je ne morem jesti, ker me cel gob..... boli. Prej sem si skuhala polnozrnati kus -kus in sem ga jedla celo uro. No, vsaj grešit ne morem. Zbrušene imam spodnje kočnike na obeh straneh tako da lahko jem samo dojenčkovo hrano. Jutri pa sadni dan. Si bom banane pasirala..... Pa še tečt ne morem it. Jaz tudi pogrešam Sy pa Tabino in Limetko.... Lep večer Hema
Uh....hema.... saj smo tu.... Branje je moja edina rekreacija.... ta prometna meje iztirila. malo fizično, še bolj finančno, zaradi servisa sem pa popolnoma besna tako da vse nadomeščam s hrano...ne morem se vzet k sebi in se bojim, da bom vse kg dobila nazaj... tehtnica še vztraja, počutim pa se kot balon. Vsako jutro se začne OK, preberem kaj set napisale, potem me pa premami prva jutranja kava z mlekom. Najbrž bom v nedeljo zajahala lunco, pa se postila, potem pa veselo z dieto naprej. Upam, da rata.... Pridne ste punce, ni kaj. Božiček vas bo ziher nagradil z lepo postavo za novo leto:) tabina
Oj..danes sem imela prav tako OH in zdaj tece drug teden odkarse drzim..tehtnica kaze 2 kg manj..ampak se ne drzim 100%. A ve samo na beljakovinski dan pijete kavo z mlekom? Jaz vsak dan pijem jacobs kavo ampak dam mleko potem pa uno vreckico..kako pa ve kaj? Kok ste kaj shujsale po dveh tednih..? Visage
L Visage,jaz pijem kavo vsak dan in to instant z vodo in malo mleka.Če si delaš jacobs kavo pa jo delaj z vodo,ker je mleko že not a ne? Jaz sem dala skozi prvi vodni dan,grešila sem samo en večer ko sem pojedla malo suhe salame in kruha,pa sem v 30 dneh shujšala točno 9 kg!!!!!!!!!!!!! Danes imam sadni dan,sem na mandarinah,to je 33 dan diete in sem ful zadovoljna.Toliko nisem shujšala še nikoli,zato imam tudi še voljo in res nič ne grešim,vidim da se obrestuje.Ko drugi jejo kaj dobrega se umaknem. Kje ste danes deklice,če predolgo spite,se boste zredile za 10 dkg............... darja-
Dobro jutro punce Evo še malo mene. Jaz imam danes Š dan in bom zato jedla gobovo rižoto + zeleno solato z rdečo peso. Mnjami... Se pa danes pridno učim, "ta rdeča teta" se je poslovila (jupiiiiiiiiiiiiiiii), potem pa grem še na en doooooooolg sprehod. Skratka, začel se je še en krasen dan Edino me , ker še vedno ni rezultatov imojega izpita. Še vedno pa seveda držim pesti, tako da upam, da bom potem še bolj vesela. Naredite si prijeten dan in predvsem uživajte ter bodite pozitivne blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 07. dec 2007 09:03:37
Pozdravljene, jaz sem tukaj, berem vas vsak dan. Hvala vam, da me pogrešate, ker se ne oglašam. Ah, sem v nekakšni krizi in ne vem, kaj bom naredila sama s sabo. Zato se tudi ne spravim pisat, ker nimam kej opametnega za povedat. Mehur me še vedno po malem matra pa tud kaj drugega. Diete se še vedno držim, čeprav bi jo bilo morda pametno prekiniti. Bom videla, kaj bom. Od začetka diete sem shujšala 4,5 kg, s čimer sem kar zadovoljna. V bistvu niti ne vem, kdaj sem začela Moram malo pobrskati nazaj po forumu, da vidim, koliko časa je že sploh minilo. Imejte se fajn napišite še kaj lepega Sy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti