Ločevanje živil 90. dni - 5. del

No pa da se jaz malo javim! Danes sem na vodi, do sedaj mi uspeva, spila sem 2 kavi in en zeleni čaj z mleko drugače pa vodo. O rezultatih poročam juti1 any
Dober večer. Korenzu, kako gre vodni dan - upam, da boš zdržala.Vidim, da je na splošno počutje kar dobro, Sy, kako mehur, gre na bolje? Blažka je tudi opravila dobro delo, pa tvoj krog Hema - super. No, jaz sem bila včeraj na posvetu za moje razgibavanje in že prakticirala tudi, zgleda pa takole: Dobiš osebnega terapevta, ki ti svetuje in naredi plan prehranjevanja - po želji seveda - ali želiš shujšati ali trenutno težo vzdrževati. Nato sledi plan vadbe, ki je v mojem primeru zajemal: - najprej tehtanje in merjenje višine - ogrevanje - 20 minut na stezi v naraščajočem tempu in težavnosti glede na pritisk in srčni utrip, ki se sproti meri - 30 minut različnih vaj na blazini - 5 minut vaj z utežmi - 5 minut raztezanje mišic - po tuširanju sledi 15 minut savne (finska ali turška), skok v bazenček z mrzlo vodo ali tuširanje in 10 minut počitka ob prijetni glasbi - ponovno tehtanje in merjenje obsega nog pod kolenom, beder, tebuha, pasu, pod prsmi, in nadlahti (merjenje se ponovi ob vsakem 5. tretmaju) Vam povem, da sem ugotovila kako sem popolnoma brez vsake kondicije in so me vaje kar stale energije, sem zvečer zaspala kot ubita. Danes sicer malo čutim posledice pa ni prehudo. Vzela sem program 25 tretmajev (2x tedensko) in ker seveda zadeva ni zastonj, me bo to "mučenje" stalo 400€. Ker pa sem slučajno ujela nekakšno "akcijsko prijavo", sem dobila 5 tretmajev povrhu. Kristalka
Ahoj vsem... midve z mamo sva pa včeraj zdrživa. Začeli in se pridno drživa. Jutri je najin tretji dan! Upam,da bo mami uspelo.Saj še samo 87 dni Visage
Ups malce sem pisavo zafrknila..nekaj mi tipkovnica nagaja Visage
Dobro jutro . Kar en dan se nisem javila,pa sem še živa.Včeraj dopoldan ni bilo elektrike,pa bi lahko pisala edino če bi si kabel kam vtaknila,tak,da poročam danes. Vse gre normalno naprej,samo vaga mi je danes pokazala 1 kg več kot ponavadi.Sem kar malo pogledala in še dvakrat stopila gor,pa nič drugač. Danes imam sadje in bom skuhala kompot,ki ga bom nesla tudi v službo. Visage, kar nekaj časa ni bilo o tebi ne duha ne sluha...... Blažkaa,tudi jaz sem včeraj zvečer pojedla preveliko sladkarij... darja-
Dober dan, danes imam škrobni dan in privoščila si bom fižolo. Za kosilo si bom pripravila solato z veliko fižole, za večerjo pa bom imela spet solato z malomanj fižola. Se mi že "lušta". Samo ne vem kako ko kaj z "izpuhi" - verjetno me bodo dali kar v "osamo". Zjutraj sem že spila kavico, pojedla jabolko, sedaj si bom pripravila brusnični čaj ... joooj kako diši ta čaj ... Še en lep dan je pred nami, čeprav je danes zelooo mrzlo. Darja tudi moje "hlače" in kile zdaj stojijo na mestu ... bo že bolje, ker bomo vztrajale limetka
Dan! Jaz sem pa ravno po kosilu. Tenstano rdeče zelje. To jaz velikokrat jem na zelenjavno sadni dan. Pa tako je dober. Tudi tekla sem že danes, čeprav sem se tako težko spravila ven ravno zato ker je tako mrzlo. Samo mi je po kilometru že pošteno dol teklo Hej, Limetka, se mi zdi zanimivo kako ti rečeš fižolu - fižola. Tisti fižol - tista fižola.. Ali je to pri vas splošno, ali samo ti rečeš tako (in ne, ne težim ti zaradi slovenjščine). Lepo se imej, in uživaj ob solati če že drugi danes ne bodo ob tebi. Lep dan vsem Hema
Pozdravljene Uf, kako sem pa danes pridna (kar se tiče učenja), saj mi voda počasi že teče v grlo. Imam za predelati še cel kup stvari, jaz pa se resno spravim šele zadnji dan. Sem pa do sedaj spila že 3,5l čaja in se počutim kot kakšna nosečnica v devetem mesecu nosečnosti, saj sem kar naprej na WC-ju. Ampak se odlično počutim Danes bom jedla polpete (faširano meso, čebula, začimbe) + zeleno solato. Večerjala bom pa menda kar med izpitom in to študentsko hrano. Upam, da ne pojem cele vrečke...od živčnosti Dajte punce, bodite (tako kot vedno) solidarne in držite pesti zame ob 17.30. Proooooooooooosim... Želim vam še naprej lep dan Sebi tudi blažkaa
Blažka, že držim pesti! Upam, da se boš odlično odrezala. Moj mehur je že skoraj vredu, vendar je splošno počutje slabo in tečno. Pijem še vedno veliko vode, zato sem kar naprej na wcju. Danes sem za kosilo spet jedla burek. Večerjo bom pa najbrž kar spustila. Mogoče si bom privoščila kozarec mleka. Lep dan še naprej, Sy
Haj! Vodni dan uspel. Danes pa sem bila kar malo razočarana nad rezultatom. Od zadnjega vodnega dne sem izgubila samo 4 kg. No če računam da sem jih imela ob začetku dieto 101,5kg in da jih imam danes 87,5 je pa tudi že en uspeh. Ne vem če mi bo do konca uspelo zagledati spredaj 7-ico. Upam da, ker je bil to moj cilj. Imam pa prakso, in s tem se tolažim, da mi je tudi prvič v drugem mesecu šlo najmanj dol. Sedaj pa grem na kosilo. Pražene jetrca in skleda solate. Lep dan! any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti