Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jaz sem tudi na OH dnevu:9, bom kar testenine z paradižnikovo omako...pico se mi zdi da je brezveze da delam, ker tisto za mene ni pica:) (sem namreč velik frik na pice:):)....za večerjo pa mogoč dva keksa..ne vem še.. ... žabica21
Žabica, midve sva začeli isti dan. Koliko si že izgubila? In koliko je tvoj cilj? Če ne želiš, ni treba odgovoriti, sem pač firbec... Danes sem potem za kosilo jedla kar govejo juho z zdrobovimi žličniki. Saj so tudi OH, s tem se tolažim. Pred juhico sem pojedla veliko skledo zelene solate z rukolo. Za večerjo imam pripravljeno višnjevo pito, sedaj, v vmesnem času pa se nalivam z nesladkanim čajem in vodo. In čisto fajn se počutim! LP, Stanka
pri meni je tako:) ravno pred nekaj dnevi se mi je pokvarila tehnica, in se mi še ni dalo nove kupiti:) bom jo pa jutri..tako da ne vem koliko sem dala, včas se mi zdi da sem shujšala , včas da nisem...zadala sem si kakšnih 7 kg.. koliko bi pa ti rada shujšala...?jutri pa naju spet čaka sadni dan:) lp žabica21
Zadala sem si cilj nekje 9 kg. Začela sem s 74,8 (kot sem že napisala, prvi teden je bil krasen - 2,5 kg; vem, da gre potem počasneje). V ponedeljek sem imela 72,3 kg. Še kar nekaj viška do želenih 66 kg. Velika sem 171 cm, za orientacijo . Tehtala se bom spet v ponedeljek, po koncu 2. tedna. Ješ na sadni dan samo sadje ali tudi kakšno solato ali jedrca? LP, Stanka
Joj, mačke, blagor se vam, ko imate tako mal za shujšat. No, saj jaz sem sama kriva za svojo težo, priznam. Jaz sem si naročila novo tehtnico, ker me zanima procent maščob, vode, mišičnega tkiva in kostne mase (Baurer), bom poročala ko jo dobim. Danes imam vodni dan, ker je luna v takem položaju. Upam, da mi uspe cel dan zdržat. Popoldne pa greva s tamalo v kino (Pirati s Karibov). Lepo se imejte čez vikend. PS za golubić, tvoje dogajanje je normalno, ti se samo drži svojega načrta, pa ne bit preveč neučakana, pa bojo rezultati kmalu tu. ann
Tudi jaz grem danes vštric z lunco in pridno zalivam Kristalka
na sadni dan jem samo sadje, ker solate jaz ne morem jesti čisto same brez kakpne druge hrane zraven(konkretne:).. danes sem pojedla zjutraj malo posodico češenj, pa jabolko,pa banano pa spet češnje:)pa mogoč boš še grozdje:) jaz sem imela na začetku 62,5 kg...rada bi pa dala dol kašnih5-6 kg...velika pa sem 166 cm.:) jaz sem pa danes kupila tehnico..ampak se sedaj pri fantu pa nimajo tehnice tako da sporočim ko pridem damu koliko sem izgubila(me prav zanima) a tebe stanka zvečer okoli 9 ure zgrabi lakota?kaj narediš? aja ..s to vodo se že tak "nacejam"da mi je že nagravžna postala...in sedaj malo čaja..pa kavico (brez vsega)..včas pa tudi pijem vodo z jabolko... lp žabica21
Pozdravljene! Tudi jaz se držim ločevalne. To je moj tretji krog, prvi je bil pred skoraj tremi leti. Drugi krog mi ni ratal, prav nič ni šlo dol, zdaj pa lepo gre. Samo sadja za zajtrk sem se naveličala, tako bi mi pasal kakšen jogurt Lepo vas je brat. Lp ninochka ninochka
Uspešno sem prebila vodni dan, brez kakršnihkoli premagovanj, saj sploh ni težko, sva šli vmes v Rustiko, pa nisem imela nič skomin, lepo sem si naročila kavo in vodo. Danes zjutraj mi je vaga pokazala 93 kg, tako da sem se trdno odločila, da bom zanaprej imela dva vodna dneva na mesec, za polno in prazno luno, tako kot je priporočila Kristalka. Skupaj je torej 20 kg minusa, zelo sem srečna, veselim se življenja, veselim se dopusta (prvič po dolgih letih). Včeraj sva bili s tamalo v Lj. Obe sva uživali v filmu, prvič sva šli v x pand (ali nekaj takega) dvorano, malo drugače kot v Koloseju. Na enem drugem forumu sem brala, da edino Karitejevo maslo (Loccitan) lahko deloma pomaga pri zmanjševanju obstoječih strij in sem kupila to maslo. Pridno se bom mazala, ker imam ogromno strij, po trebuhu, nogah, celo zgornjem delu rok. Le kako sem se lahko tako zapustila? A ste kaj brale na drugem forumu o kapsulah Natur Slim od Medexa (100 %naravni izdelek, dodatek k prehrani), kaj menite ve o tem? Tam se večina zelo pohvali z rezultati. ann
Ann, fenomenalna si! 20 kg minusa!!! Bravo! Pri meni kot običajno. Sadni zajtrk (banani), nato beljakovine. Verjetno zrezek in solata. Pa juhca. Ali prakticirate tudi (dovoljeni) kos kruha? Mene danes prav mika. LP, Stanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti