Nash, dobila sem tvoje drugo sporočilo. Vsak teden eno uro čakam tamalo pred OŠ Grosuplje, ko gre v glasbeno šolo (sem predaleč, da bi se vozila domov, stikanja v trgovinah se pa kmalu naveličaš). V tej stavbi sta tudi dve društvi: Sožitje in Želva in ko čakam, vidim koliko otrok je invalidov ali duševno motenih, zato Nash kot sem ti že po ZS rekla, vsak dan se zahvali Bogu ali če nisi krščanske vere, pač Stvarniku (po mojem laičnem mnenju je samo en Stvarnik, ljudstva so skozi stoletja samo razvila vsak svojo vero), da imaš tri zdrave otroke. Če imajo veliko energije naj hodijo na kakšne športe (karate.......-pa še prav pride, da se bodo znali branit-če si morda brala en drug forum, ko so enemu fantku razbili nos).
Meni se ne zdi škoda časa za tamalo, pa priznam da ima kar precej aktivnosti, v šoli ni zato nič slabša.
Še malo o hujšanju. Kile stojijo, pa nič ne de, saj vem da se slej ko prej te presnete maščobne celice morajo spet malo skrčiti. Baje se te celice samo skrčijo in potuhnejo in komaj čakajo, da dobijo priložnost da se spet napihnejo.
Pogrešam JORDI, vsak čas bo končala 90 dni. Heej, oglasi se kaj, vem da si z nami, ker si zelo odločno nastopila na začetku.
Čao!
ann