Hojla!
Uf,kako je vroče,kako bi se prilegla kakšna velika porcija vanilijevega sladoleda z koščki čokolade....................

Ina,seveda lahko ješ zvečer tudi kaj drugega,samo da spada v isto skupino.
Torej lahko mirne duše zvečer poješ jogurt ali skuto.
Žabica,sem že pozabila,da nisi ljubitelj zelenjave.
Veš kaj,razni namazi,pa paštete in takšne stvari že niso najboljša stvar za dieto,pravzaprav se moramo tudi kruhu bolj izogibat,zato tisto,kar se namaže na kruh,pač ni najbolše.
Pravzaprav je hec,ker kruh sicer lahko jemo,vendar moramo vedeti,zraven česa ga bomo jedli.
Kruh in sveža zalenjava sta odlična kombinacija,lahka in hranljiva,medtem ko sta kruh in no,recimo pašteta kombinacija za pridobivanje šlaufkov.
Ej,a ješ vsaj zeleno solato?
Drugače ti pa lahko povem,da jaz včasih tudi nisem povohala zelenjave,ko pa sem začela razmišljati o zdravem prehranjevanju sem ugotovila,da brez zelenjave pač ne bo šlo.
Tako se je začelo,malo po malo,čeprav mi je kar gor dvigovalo,ko sem poskušala jest zelenjavo.Vendar sem bila trmasta in kar nekako sem se zelenjave navadila.
Še mama mi večkrat reče,da ne more verjeti svojim očem,ko vidi,kako mi sedaj zelenjava gre v slast.
Našla sem tudi svojo najbolj priljubljeno zelenjavo,to so bučke,ki jih jem prektično zraven vsega:bučke z mesom,bučke z sirom,bučke z rižem,bučke s krompirjem,bučke z testeninami,bučke z paradižnikom....
Naj vsak dan bo s soncem obsijan