Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ojla vsem!

Pa se končno javljam tudi jaz. Moja 3 mesečna dieta je končana. Rezultat je -15kg. Sem kar zadovoljna, čeprav sem zadnji mesec kar malo grešila. Sedaj bom še naprej imela vodne dni na polno in prazno luno. Včeraj je z luno šlo dol 2,5 kg. Še vedno bom ločevala hrano, saj bi bilo škoda, da sedaj spet dobim vse nazaj. Nosim hlače iz pred dveh let, kar mi je najboljše. Stanka, vprašala si za kruh ob mesu. Jaz sem vedno pojedla zraven mesa 1 kos kruha, pa je šlo dol. Kar veselo naprej vsi skupaj.

JORDI
Čestitke Ann in Jordi. Tudi meni je uspel vodni dan - splača se potruditi, saj je tudi tehtnica zadovoljna Kristalka
Tudi jaz čestitam Ann in Jordi riba-ribica
Bravo punce,pridne ste,res! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Punce, čestitam! Vsem po vrsti in vsaki posebej! Meni pa ni za čestitati. Trudim se in držim diete, pa imam danes enako kilogramov kot prejšnji ponedeljek. Vmes sem parkrat stopila na tehtnico in sem imela že blizu 71. Danes pa spet 72,3. Popolnoma na istem sem kot pred tednom dni... Zakaj? Mogoče količinsko pojem preveč? Ampak nimam tega občutka, pojem precej manj kot pred dieto. In tudi ravno PO menstruaciji sem, tako, da verjetno tudi nisem polna vode. Se je še kateri podobno dogajalo? LP, Stanka
ann in ostale, berem ta vas forum in vas obcudujem, kapo dol pridne ste. Tudi sama sem pred leti shujsla 25 kg, to je zdaj ze kaksne 9 let nazaj, pridno vzdrzujem, 3 kilce gor al dol pa se toleriram. Ampak takrat se ni bilo neta, no vsaj ne tako na razpolago kot danes, niti za locevalno dieto takrat se nisem slisala,ni bilo takih debat, ki bi te drzale pokonci. Tako da sem bila sama za vse sama, ampak s trmo in dobro voljo mi je uspelo in vesela sem da je tako se danes (mimogrede zdaj imam 62 kg). Ko ze sprasujete okol NATUR SLIM. Te kapsule jem ze priblizno mesec in se malo, na kilogramih se ne pozna, so se pa centimetri zmanjsal. To pa definitivno, opazim po oblacilih. Drzte se se naprej in velik uspeha vsem. vida70 Sporočilo je spremenil(a) vida70 dne 04. jun 2007 12:18:44
Ja, Stanka, kaj si pa mislila, bodi vesela da ni šlo kaj gor. Veš da pri hujšanju ne smeš biti neučakana, tej fazi se reče mirovanje. Če boš še naprej tako pridna in vztrajala, ter se lepo držala načrta, se ti bo sigurno obrestovalo, kdaj se bo to zgodilo, pa ni za dva človeka enako. Verjetno bo tvoja faza mirovanja trajala malo dlje, ker imaš že tako ali tako čist mal za zgubit. Vsem hvala za čestitke. Joj kako so dobre češnje iz Primorske (ravnokar prinesel posl.partner). Pa jagod je letos doma tudi čisto rdeče, mislim da jih v vsem življenju nisem toliko pojedla kot letos. Zdaj ko je toliko sadja, jaz večino jem kar sadje, popoldne pa nekaj kuhanega. LP ann Vmes je priletelo še sporočilo od Vide. Tudi jaz sem si prejšnji teden kupila te kapsule, ker so čisto naravne in so kot prehransko dopolnilo, vsaj tako piše. Pojem po dve ob kosilu in še dve zvečer, ko pojem dve žlici neoluščenih sezamovih semen (zaradi kalcija). Dopoldne pa itak jem samo sadje in nič drugega. Nameravam pa še kupit modrozelene alge Spirulina. A ima mogoče kdo izkušnje s temi algami in kje se jih kupi. Sporočilo je spremenil(a) ann dne 04. jun 2007 12:26:41
ann, tole sem nasla http://www.bolha.com/oglas2148221 ta je pa se cenejsi http://www.bolha.com/oglas2342127 Trgovina Jablana Naslov: Trgovina Jablana - BTC, pokrita tržnica Šmartinska 152, LjubljanaTel. (01) 585 28 13 E-naslov: info@jablana.net http://www.jablana.net Prehranski dodatki Alge spirulina, chlorella in algin plus. lp vida70
Ann, saj vem, da miruje in se utrjuje. Ni pa bilo najbolj spodbudno zjutraj... Prehranski dodatki... Jih jemljete? Jaz se ne morem odločiti zanje, se mi zdi, da je sama kemija. LP, Stanka
Živjo, dekleta! Kje se skrivate? Tako težko, kot mi je bilo pa včeraj (pa še danes) zdržati dieto, pa še ne! Prav konkretno sem lačna, čeprav sem oba dneva kar nekaj pojedla. Res pa je, da je za mano sadni dan. Imela sem tak jedilnik: - jagode - malo suhih jabolk - skleda zelene solate s sezamom - suhe slive - banana - zvečer še 2 banani. Ne zdi se mi ravno malo, zvijalo me je pa pošteno. Če ne bi imela podpore moža, bi klonila. Zdaj pa komaj čakam na kosilo! Kako je pa z vami? LP, Stanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti