Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Enga srečnga pa zdrauga, pa veseuga in debeuga No, ja, prve tri stvari vam želim iz vsega srca, zadnje je le zaradi rime. Še dobro, da je staro leto minilo, tale december mi je nudil vse preveč dobrega. Kot berem, ste se tudi druge za praznike lepo razvajale, zdaj vas pa po malem vest gricka, kajne? Jaz se letos še nisem nič tehtala, saj itak vem in čutim, da me je malo več. Ko sem se zjutraj peljala v službo, je bilo tako lepo jasno in z neba me je pozdravljala prijazna luna. Upam, da nas ne bo preveč nosilo in da si bo vsaj katera od nas privoščila sadni ali vodni dan. Po mojem koledarju je pričetek danes ob 14.57 uri. Zelo zelo sem vesela, da so se oglasile tudi stare hujšarice in da še niso pozabile na tale forum. Le oglasite se še kaj. jankica
Jankica,zdravga in veselga tudi tebi,debelga bomo kar poslali nekam daleč proč,kajne. Breskev,saj vem,da si zelo neučakana in se ti mudi čimprej sklatit kile,ampak jaz bi kar počakala vsaj tja do prvega marca.Zdravje je na prvem mestu.Sicer pa,če se boš pridno držala,bo pa kakšne kilca tudi izgubljena.četudi ne boš na strogi dieti. Levinjev,tebi pa želim uspešen vodni dan.Pa na rokavčke ne pozabi,da se ne boš utopila. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Vsem hujšaricam želim predvsem zdravo leto 2007, zraven pa veliko trdne volje za klatenje kilogramov. Jaz se pripravljam na začetek 2. kroga (spet), ta teden je še treba malo spucat zaloge. Lep dan vsem skupaj, SMILE28
Tudi jaz želim vsem prijazno, veselo in uspešno novo leto! Naj nam prinese veliko lepega, trdne volje in -kg!! Med prazniki (pa tudi že prej) je bilo veliko dobrot, tehtnice niti pogledala nisem, bom pa danes na luninem postu - ! Lepo se imejte in LP darkad
Breskev, jaz meso večinoma dušim, si pa enkrat mesečno privoščim tudi pohanje. Nasplošno pa se cvrtja izogibam. Če pa že pečem je pa to z minimalno količino maščobe, največkrat na peki papirju v pečici ali pa v pečici na vroč zrak. Čeprav malo maščobe telo mora dobiti vase. Tudi jaz ti priporočam, da počakaš vsaj do marca z dieto in nato zopet pričneš hujšati. LP! fakin712
Samo na hitro eno vprašanje: se dobi po naših trgovinah gosjo ali račjo mast? Vnaprej hvala za odgovor. riba-ribica
Riba-ribica poglej v LeClercu, mogoče bi se dalo dobiti gosjo ali račjo mast. Drugače pa poglej pri kakšnem rejcu perutnine za kakšno goskico ali račko, in potem se bi dala domača mast naredit. No ja, upam, vsaj. Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
Hojla, Pozdarvljena Helana, sem vesela, da te spet berem. Kako pa je s tvojo roko. Kar počasi okrevaj, da boš spet lahko tekla. Na fitnes sem uspela priti še v novembru. Decembra pa sem se borila s prehladom (in izčrpanostjo), katerga še zdaj nisem docela odpravila. Zato sem po službi šla domov počivat. Že mesec dni nisem uspela priti ne na jogo (pondeljki) ne na fitnes (torki) in ne na odbojko (četrtki). Sem imela pa veliko obveznih dejanosti in izobraževanj v službi, tako, da se bila najmaj tri dni v tednu tudi popoldanska. Zato pa sem pozabila misliti nase. A s tem letom bo boljše. danes mi že uspešno mineva vodni dan. POskušala bom višek kg 3 do 4 kg, (mogoče malo pretiravam) spet izgubiti po sistemu 4 dni (B, Š, OH in S). Torej sem spet z vami. Upam, da bom uspešna, ker nimam več toliko volje in vztrajnosti, kot sem jo imela pred letom in pol. a vem, da mi bo z vašo pomočjo lažje to uspelo. Torej delice, lepo se imejte še naprej. LANES
Ojla, vsem skupaj zdravo, veselo in še lepše 07! No danes sem se tudi js pridružila vaši ekipi hujšanja. Dol želim spravit 8-9 kg. Tako, da je danes minil prvi proteinski dan. Imam pa par vprašanj: 1. Zanima me, če je nujno jesti za večerjo pri prvih dveh dneh enako jed, kot za kosilo? Namreč mi je všeč bolj raznovrstna prehrana in tudi lažje večerje, zato bi rajši zvečer pojedla kakšen jogurt ali sadje ali 3 dl juhe namesto za kosilo,.. 2. Ali se lahko je sadje tudi v času med kosilom in večerjo ali samo do kosila? Veliko uspeha in trdno voljo želim vsem skupaj!! Goga sam da se kuha..
zdravo kalipso! Mislim da ni nujno jesti polovico kosila za večerjo, tak je pač predlog. A vseeno je bolje da se vsaj na začetku tega držiš... Drugače pa obvezno: na B dan le beljakovine, na OH le OH hrano... Jaz sadje jem za malico, pojem ga veliiiiiko, kar ni nič narobe. Bolje veliko sadja kot pa milka.... z lešniki... mmmmmmmmm lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti