Ločevanje živil 90. dni - 5. del

danes bom pa pridna. RES kupila sem si brstični ohrovt in ga bom potenstala. To namreč obožujem. Potem pa bom itak do noči zunaj, tako da upam da ne bom grešila. Razen malo kuhanga vinčka bom spila lepe praznike
Jaz pa sem maloprej pojedla kos potičke, ki mi jo je dala tašča. Me kar potegne in ne morem si pomagat. Prehlad je malo bolje in močno upam da bom do 31. 12. popolnoma zdrava. Upam, da ne bodo danes prišli še kakšni obiski, ker potem nosijo same dobrote, potem pa moram jest. To je pa tisto, ko človek misli, da mora vse pojesti kar vidi. Torej lepo se imejte še naprej, pa se kasneje kaj tipkamo. LP! fakin712
Pa jim svetuj, da nosijo zelenjavo namesto sladkarij! Res pa je, da bi bilo malce čudno, ampak pametno. Tudi jaz nisem preveč pridna, po novem letu boljše bo! riba-ribica
Ja potem bo pa vaga pokazala višek kilogramov!! In ne upadanje !! Uf, se danes nisem mogla upreti pečenemu kozličku, ko je bil pa takoooooo dober! Ne grem več na obiske, ker tam so samo skušnjave, ki se jim takoooooooooo težko uprem!! Sedaj bom doma imam cel pehar sadja, tako da bom samo še njemu segala, vse ostalo bom pa skrila. Ma jaz nisem karakter, kar se tiče hrane. Levinjav
Levinja, tudi jaz ne, zato sem pa včasih kekse skrivala pred seboj. Dala sem jih tako visoko, da sem potrebovala lestev, če sem želela priti do njih. Je kar pomagalo in nasmejalo bralke tega foruma. Se še spomnite, da sem pisala, kako sem znanki ponudila zadnja dva keksa, oblita s čokolado, seveda zelo lepo oblikovana. Lepo sva pojedli vsaka enega in skupno ugotavljali, da je to ravno prava količina. Uživajte življenje riba-ribica
Hojla punce, tale Božič vas je pa fejst zmatral, kaj šele bo za novo leto? Javlja se ena velika, stara grešnica. Trikrat sem že začela drugi krog, pa vedno brez uspeha. Zadnjič sem prebrala, ko je Marjetka Cvetka napisala, da bo drugo leto idelano za hujšanje za dvojčke.Tega se sedaj držim in veselo jem, saj bo drugo leto šlo vse dol, kajne Marjetka? Punce, zdajle res ni pravi čas za hujšanje, zato se ne sekirajte preveč, če se malo pregrešite. Samo, da ne bo preveč. Vsekakor ste vse občudovanja vredne in karakterne, da ste sploh začele delat v tej smeri, da bi shujšale. Veste koliko jih je, ki nič ne naredijo zase, čeprav je zaradi debelosti že ogroženo njihovo zdravje. Vsem, ki hujšanje komnbinirate s telovadbo pa sploh vse čestitke. Le tako je uspeh še bolj dolgotrajen in oblikovanje telesa učinkovitejše. Veliko dobre volje želim vsem, SMILE28
Kaj pa za leve, kdaj je idealno za njih?? HUjšanje seveda?? Ma saj se že dva dni CELO držim sadnega dne in tako bo do silvestra. potem pa se držim naše diete, tako, kot mora iti. Hvala bogu imam vodni dan 3. januarja. Levinjav
Malo se še ob koncu leta oglašam. Grešim vse dneve po vrsti. Počutim se posledično zelo slabo in res sem jezna sama nase. Hvala bogu, da je konec leta. Bo treba resno zagrabit in se skulirat. Saj nam bo uspelo, s skupnimi močmi. Imam zelo malo časa in ne vem, če se bom letos še kaj oglasila. Če se ne oglasim več, vam želim lepe praznike in obilo zdravja v prihodnjem letu in veliko uspeha pri hujšanju. LP! fakin712
Pozdravljene vse sotrpinke in sotrpini ;) Vidim, da pridno "grešite", no ... če se malce popravim, grešimo ... ;) Je pač tako, da se je vsem tem prazničnim dobrotam težko upreti, še posebej, če jih pripravljamo sami ali za druge. Vedno kaj iz lonca ali pekača roma tudi v naša usta ... malce je treba pokusiti tega, malce onega, saj smo vendar kuharice in kuharji, a ne?! In ravno to je to ... tisto, kar je narobe z nami. Vsak profesionalen kuhar mora vsako stvar, ki jo postreže drugim, vedno prej pokusiti, saj lahko le tako ugotovi ali je jed res dobra ali pa ji je potrebno še kaj dodati. No, včasih, če imamo v kuhinji pomoč, za to zaprosimo druge in je potem skušnjava manjša ;) Vendarle pa sami najbolje vemo kako mora vonjati, kakšnega okusa mora biti in potem se je vsemu temu le težko upreti. Priznam, da tudi s fantom kdaj grešiva, vendar, če je le možno, samo malenkostno. Sicer imava od 10. decembra vzdrževalni ciklus in zaenkrat vso težo, ki sva jo tako lepo in uspešno izgubila, tudi vzdržujeva. Res, da bo jutri na Silvestrovo težko, vendar sva si obljubila, da bova vse, kar bova pripravila tudi poskusila, vendar v mejah normale ... ničemur se ne bova odrekla, saj se lahko po uspešnem hujšanju vsaj za takšen praznik, ki je le enkrat na leto, tudi malce nagradiva. Sama še vedno delam vaje pilatesa, sicer vsak drug dan, ampak se mi zdi, da brez tega enostavno ne gre več ... Prav super pa se mi zdi, da bova po teh praznikih nadaljevala s sadnim in vodnim dnem, kar pa verjamem, ne bo težko. Vsem obiskovalcem tega foruma želiva, da bi se kljub "dieti" imeli lepo, nagradite se s kakšno skušnjavo (a naj jih ne bo preveč), v novem letu pa obilo volje in moči, da boste dosegli zastavljene cilje ... naj vas na poti do njih spremljajo zdravje, sreča in mir tako v srcu kot tudi duši, na nadaljnjih poteh pa veliko vzpodbudnih in toplih besed, misli in želja od ljudi, ki jih cenite in jih imate radi ... skratka VESELE PRAZNIKE in VSE DOBRO V LETU 2007, vam želiva Suzana & Andrej
Hojla! No,prav,pol pa se še pregrešite danes in jutri,potem pa dost heca. Prvi januar se začne ravno na ponedeljek in takrat prosim brez izgovorov,češ,ja je še od silvestrovega ostalo,pa je treba pospravit.Naj tiste ostanke kar drugi pospravijo,vi pa imate spet priložnost za nov začetek. Pravijo,da kar počneš prvi dan v letu,to delaž potem celo leto!Če boste torej prvega januarja zelo pregrešno jedli,potem se vam pri vsaki dieti bolj slabo piše. No,v Novem letu vam želim veliko sreče,zdravja in seveda uspešnega hujšanja! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti