Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jaz tudi raje pojem kaj drugega kot tisto, kar je bilo za kosilo. V glavnem kakšno solato. Je pa res pikica, da je bolje jesti sadje kot pa čokolado, ali pa kakšen kruh in podobno. Najbolje se je držati pravil, kar je predvideno jesti tisti dan, da to tudi jemo, ker v nasprotnem primeru uspeh ni takšen kot bi moral biti. Pa veliko vode je potrebno spiti. Veliko uspeha vsem . LP! fakin712
Dobro jutro! Takoj vam moram povedati, da sem včeraj še kar malo bluzila. Zjutraj me je kar vrglo, ker nisem spravila hlač na svojo rit.! Tako, kaj bo naprej ne vem. Vem pa to, da konec meseca dobim pošto za hujšanje v skupini. Do takrat upam da bo kakšen kg manj. Lep pozdrav! beba
Pozdravljeni! tudi jaz se vam pridružujem. čeprav prvič, ampak z močno voljo!!! sem si delala jedilnike za naprej, pa imam pri OH dnevu napisano zelenjavno lazanjo! a to lahko? s tem da je bešamel zraven!!! hvala lp meta meta22
meta 22 mislim, da bo morala biti lazanja brez bešamela in sira, razen če boš bešamel naredila na vodi, kar tudi ni tako slabo, malo več začinjanja pa je. lp goga sam da se kuha..
kako pa potzem ta bešamel pripravim? lp meta meta22
enako kot z mlekom, le da daš vodo (mogoče zelenjavno juho ali kocko dodaš v vodo) in ne mleka. in daš muškatni orešček, poper,vegeto, meditaranske začimbe - bazliko, origano,... probaj, pa boš vidla kk rata, ziher ni tk polno okusa,kot z mlekom, samo po moje tudi bi šlo komot, ker itak je bešamel bolj za to, da veže in naredi kremasto sam da se kuha..
hojla, deklice, se opravičujem za napake, ker včasih tako hitro "klofam " po tipkovnici, da mi kakšna črka uide ali pa se vrine kamor ni treba. Upam, da kljub temu še znate kaj prebrat za mano. Kalipso tudi jaz sem jedla za večerjo nekaj drugega kot za kosilo, a sem pazila, da sem se držala dni B na B itd. Torej, če sem jedla meso za ksoilo, sem večerjala sir s solato, ali jogurt. Res pa sem pri vsakem obroku pojela velikooo solate. Pazila sem na presledek med obroki tj, na B DAN 4 ure od kosila do večerje oz malice, če je bilo kosilo bolj zgodaj; in 3 ure po Š ali OH obroku. Večinoma sem kosila šele ob 15. uri, torej popldanske malice nisem imeal, ampak samo večerjo in konec. Do kosila pa sem jedla na 2 do 3 ure sadje. Boljše tako, kot, da sem tišto sesreadana do kosila. Da pa o sestradanosti zdaj danes ne govorim. Nazadnje sem konkretno hrano jedla predvčerajšnjim zvečer, včeraj in danes pa sem še kar na tekočini, (voda, časi in kava). mislim, da bom zaključila s tekočino ob 15. uri, ko začne polna luna hujšati. Uapm, da bom shujšala tudi jaz. Toooolikooo spet od mene. Lepo se imejte še naprej, pa veliko uspeha in vztrajnosti vam želim. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 04. jan 2007 13:15:28
oj lanes. Vedno sem mislila da je jogurt beljakovinsko živilo, a na plastenki jogurta piše: OH: 4,6g B: 3,8 Torej???? a se potem za kosilo verjetno kar preveč naješ če si sestradana kajne???
Živjo, me zelo veseli, da je na forumu postalo bolj živahno. Očitno smo bili v decembru vsi več na drugih forumih - npr. o peki piškotov in ostalih dobrot. Lepo pozdravljam nekaj starih forumovk, ki so se oglasile po dolgem času. Dajte večkrat kakšno besedico od sebe, da bomo vedele, kako vam gre. Helena želim ti močne kosti, da boš kmalu lahko spet tekala, ko drugi lenuhi še spimo. Beba, a se hitro nabere, kajne? Tudi mene hlače že precej tiščijo in bo treba ukrepat. Lanes, lepo, da si se oglasila. Vidim, da še vedno pridno migaš. Kako je kaj na jogi letos? Me kaj pogrešate? Pikica, mlečni izdelko pašejo na B dan: jogurti, siri... Res je zelo pametno dopoldne večkrat jesti sadje, da nisi za kosilo preveč sestradan. Sploh, če imaš bolj pozno kosilo. Lep dan želim vsem, kljub bolj kislemu vremenu. SMILE28
smile, saj se mi je vedno zdelo, da so jogurti B, a zakaj je v njih več OH kot B? lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti