Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Po moje lahko, stran pa ne bomo metal, a ne? Saj to je pa ja kvalitetna hrana, tudi če je dodano malo sladkorja, ga v polovički kozarčka ni toliko, da bi se ti od tega zredila. jankica
darkad je napisal/a:
Darja2, tudi jaz sem razmišljala o pilatesu na CD-jih - potem se splača kupiti? Ali je to komplet skupaj s knjigo in kje si kupila? Sama sem gledala knjigo in CD, pa se sploh ne spomnim, kje! Tudi jaz želim lahko noč! LP P.s. Kepca - čestitam! Kar lepo si tiho, kilogramčki se pa topijo, kaj!? darkad
Vsem skupaj en lep prisrčen pozdrav ... vsem, ki vas zanimajo vaje pilatesa, bi rada sporočila, da se ga NE SPLAČA KUPOVAT, ker ga lahko prek programčkov za nalaganje glasbe, filmov in drugih podobnih stvari, potegente od drugih uporabnikov ZASTONJ ter prihranite 15.000 sit (toliko namreč stane z dodatkom za tiste, ki predhodno ne telovadijo ali obiskujejo fitness centrov)!!? Kot sem že omenila, tudi sama vadim pilates in sem navdušena ... Sicer sva z dieto pričela skupaj s fantom 11. septembra, zaključila pa bova 9. decembra. Do zdaj sva zelo uspešna (jaz sem izgubila 20 kg, fant pa 21 kg), več o tem pa na predhodnih straneh tega foruma (530). Le pogumno naprej in se slišimo. CavCav, SuziKa Sporočilo je spremenil(a) skarni1 dne 29. nov 2006 13:43:40
Jaz tudi kar pojem frutek, ki ostane od male mišike sploh sadnega, pa men je tud dober. Mislim, da ne bo škodovalo,če ga pojem tistih par žlic, poje ga pa zmeraj samo pol. Kolk maš pa starega otročka levinjav? jaz pol leta. darja2
Ja skarni1 res se najbrž da tudi dol z neta potegnit pilates in res je da lahko prišparaš sam meni pa ravno trak največ pomeni, ki ga dobiš samo v paketu. S trakom telovadim in mi gre lažje. Brez traku pa pač ne zmorem teh težkih vaj, mam preveč zaloge iz nosečnosti in se borim, da shujšammm in sem na dobri poti. Zdajle sem se pa glih piščančka najedla pa ful zelenjave in solatko. Njami je blo dobr. darja2
SKARNI1 TEBI IN TVOJEMU FANTU PA ČESTITKE ZA IZGUBLJENE KILOGRAME. darja2
Jaz imam pa danes super sadni dan. Za kosilo sem pojedla 5 medenjakov. Sem morala poizkusiti, če so trdi. Nevem jaz imam pilates z neta. Mama pa je kupila original, vendar v Winsorjevem paketu ni kakšnega traka, le knjižica,... in dnevnik če se ne motim. Ki pa se prevtako dasta potegnit z neta. Ali obstaja več različnih paketov? Mi imamo to zadnjo sinhronizirano verzijo. LP.
Dobila sem štiri cd-je, na enemu cd-ju je samo vadba s trakom in elastičen trak sem dobila v paketu. darja2
Darja2 imava približno enako stara otroka, moja je stara 5 mesecev in pol 12 jih bo 6. Levinjav
Jst mam pa novo strategijo in ob enem tudi obsesijo zadnje čase. Že od petka namreč pečem razne jabolčne pite in peciva. Do danes sem spekla že tri različne jabolčne dobrote. Sploh ne vem kaj mi je.. kar pečem in pečem. Imamo namreč domača jabolka, ki počasi gnijejo in jih je treba porabit. In sedaj pečem ko nora, moji pa doma vsi veseli se bašejo.. tko da se bodo oni zredil, jst pa bolj počas hujšam pa se bo še najbolj poznalo na meni kok sm shujšala k pa oni tok jejo joj no... sej vem da sm žleht.. samo en more pojest ane. me pa še ni zamikalo da bi poizkusila to kar spečem, razn včerej sem, ko sm imela OH dan, za večerjo Strelca
Prav take popadke sem imela jaz prejšnji teden, z istim izgovorom kot ti: jabolka je treba porabit, da ne propadejo... Ampak jaz očitno nisem tak karakter kot ti, ker sem se kar nekajkrat pregrešila. Potem pa seveda moralni maček in kesanje in za pokoro še kazenski vodni dan, pa je spet vse na svojem mestu in v najlepšem redu. Sicer pa imam danes sadje in me že ves dan tako preklemansko zebe... Tole sadje ne da nič toplote od sebe, a ne? rafaella

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti