Pozdravljene!
Še jaz - bravo in čestitke vsem!!
Tudi jaz vam lahko samo potrdim, kar so že Encijan, Jankica in Marjetka cvetka napisale - vredno se je potrditi, ker uspeh ne izostane. Trenutno sem še naprej na vzdrževanju in nimam nobenih težav, seveda pojem kdaj nepravilno kombinirano hrano, vendar v majhnih količinah in se nič ne sekiram zaradi tega, kajti to je res poredko. Glede na to, da se moji dnevi začnejo zelo zgodaj zjutraj, končajo pa pozno zvečer (pa saj je pri vas enako) sem najbolj vesela, da sem se odvadila tistih nočnih pojedin. Mislim celo, da mi ravno zaradi tega tako lepo uspeva. Zato tudi držim pesti za vse vas (nas), da bi šlo tako lepo tudi naprej. Seveda pridejo krize, pa je hudo gledat, kako drugi uživajo ob dišeči pici vi pa grizljate jabolko - toda, pica bo počakala za primeren dan in bo takrat še boljša, verjemite.
Glede kritik o našem načinu prehranjevanja pa tole: ne menite se zanje! Ko sem jaz začela z dieto sem od marsikoga slišala, da sem nora, da tak način prehranjevanja že ne more biti zdrav, da takšna kot sem bila nikoli več ne bom, da bom videla, kakšna bom, ko mi bo vsa koža visela,... itd. Pa še tri mesece traja, to je ja tako dolgo, nobena dieta ne traja tako dolgo!... bla, bla, bla,... Vendar sem se odločila, tak način prehranjevanja mi ustreza in zadovoljna sem. Tisti trije meseci minejo tako ali drugače - ali ni dosti bolje, da naslednje trimesečje pričakate lažje, bolj zadovoljne in - posledično - z novo garderobo?! To, vidite, je pa meni najljubše - grem v trgovino, pomerim bluzo, hlače, jakno, ki so mi všeč in PRAV in kupim! In izbira je vedno večja.
Pa seveda na redno gibanje ne pozabite, to je kar precej pomembno!
Encijan, lepo te je bilo spet brati!
Bodite vztrajne - uspele boste!
LP
darkad
Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 22. nov 2006 11:01:56

Jabolčne rožice