Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja, največji problem je sprijazniti se, da z dieto lahko izgubiš višek, a obdržati teže ne moreš, če se spet začneš prehranjevati po starem. Debelost je res kot ena bolezen, ki zahteva dosmrtno dieto. Glede na takšno dolgoročnost (in če nisi ravno javna oseba), je jasno da si kdaj le moraš privoščiti kakšno pregreho. Pošteno povedano, po tejle dieti (ločujem seveda še vedno), ni več kakšnih velikih želja po kakšni hrani. Mene je "vrgel" dodatek čokolade in občasni sendvič. Prej pojma nisem imela, da mi je kaj do sendvičev, sedaj so me velikokrat zamikali. Da skrajšam - pridobljeno moram spravit dol, ker ne mislim spet popravljat poletne garderobe. Ne me strašiti s podatki, da ste drugič shujšale samo kilo!!! pozdrav Lisa
Bonaca, saj sem tudi jaz teh 5 kil izgubila v 1. mesecu, potem pa nič več. Pa niti pomislila nisem, da bi nehala. Kaj pa vem, mogoče na ta način pridobivam samozavest, ker vem, da imam "jajca" iti skozi ponovni krog. Grešila pa nisem praktično nič. Je pa res, da se te ljube kilce včasih nekam drugače razporedijo. Se mi zdi, da po 1. krogu nisem bila tako koščena ( seveda od pasu navzgor): Zdaj bom pač nadaljevala ločevanje po obrokih, kot sem počela po 1. krogu. Kokos, kdaj bo pa seveda padlo v moj želodček tudi kaj "mimo", brez skrbi. Lisa, kot vidiš, tudi jaz vzdržujem težo ( vsaj poizkušam) in ne hujšam več. Lanes, ne vem, kako ti rata hujšati še kar naprej. Sicer pa pri meni ne more iti nič dol, glede na količine, ki jih popapam. Po drugi strani pa se tolažim, da je boljšem da ostanem pri tej teži, da bom le 150 in ne 250 let stara galapaška želva :)))). Imejte se lepo. grem čakati mojega velikana in brati knjigo. marjanca marjanca45
Lisa, zelo različno je. Mislim pa, da je z vsakim krogom težje, ker je presnova že spremenjena. Ampak ni za obupatRpa je, da smo z vsakim ponovnim krogom malo večji "strokovnjaki", malo bolj si prirejamo dieto, pa količine, vsaj pri meni je bilo glede količin sladkarij definitvno tako. V 2. krogu sem jih pojedla več. marjanca45
ups Sluga / ti je bla po sliki iz albuma podobna - ap ful nas je gledala in zdelo se mi je da malo tudi prisluškuje, he, he jaz zbijam prekršek za rojstni dan in tam okoli, ko sem se grešila --- še 1,3 kg ---- pol pa upam mal še dol Moki / če najdeš miško jo ujemi in odnesi v gozd ali na polje precej stran od hiš in kako svojo sladkarijo ji pa le daj za popotnico --- tako bom čez kak teden morala narediti s svojo --- saj mi s stalnimi skoki kaže veliko željo po svobodi Neli5
Hojla! Marjanca,dobrodošla spet med nami!Kar srce mi je poskočilo od veselja,ko sem zagledala tiste nam tako ljube besede"Dobro jutro,rožice moje!" Pa kljub vsem problemom si bila tako pridna pri dieti.Res si prava borka in tega marsikateri tukaj manjka.Boriti se do konca,četudi ne gre tako,kot smo si zaželeli. Lisa,sem prebrala tvoje sporočilo,čeprav je bilo v napačnem forumu. Mejte se lepo in ne bit žalostne,ampak se smejte,da preženete tole kislo vreme! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Prvi dan diete, imam 90 kg. Cilj je nekje 80-85kg oz. toliko, da mi bodo spet hlače prav Punce, mi lahko katera pove, kateri dan naj jem žgance? Pohvaliti moram stran z slikami, ki se je res zelo razširila. Ko sem bil jaz prejšnjič aktiven, je bilo slik le nekaj, jaz sem svoji dodal med prvimi (še vedno sta na ogled, čeprav jih bom kmalu zamenjal z novejšimi)! Robi Sporočilo je spremenil(a) bobby dne 03. apr 2006 19:27:26
Bobby, na OH dan. Veš, Bobby, lepo bi bilo, če bi povedal še, kako si velik, ker pri 90 kg si lahko zelo debel in tudi kar v redu. Saj razumeš, da je en podatek mnogo premalo. Želim ti pa veliko uspeha pri zmanjševanju teže kot tudi pozneje pri ohranjanju. Lep deževen pozdrav iz Mb riba-ribica
Pozdravljene! Redno vas berem, hujšam pa ŠE ne.Pa bi rada spravila dol štiri kg.Res nisem debela, pa vendar...Če se še malo zredim mi bodo cunje premajhne...Velika sem 164, tehtam pa 57,5 kg. Do pred dvemi leti sem jih imela 53 in takrat sem se super počutila. Vem, nekatere boste rekle da pretiravam, pa bi se mogoče tudi jaz vam pridružila. kaj mi priporočate? Vas občudujem kako ste vztrajne.Saj vem vse se začne in konča v glavi. lep pozdrav Teka
Lepo pozdravljene drage moje Marjanca, tebi hvala, da si se oglasila!!! Resnično si raživela forum, ko se nisi tako dolgo oglasila!!! Kako te je človek vesel!!!Res smo te že vsi pogrešali!!! Tudi ostali, ki se dolgo ne oglasite, ste med pogrešanimi!!! Tako se tudi jaz danes, malo prijavim na forum!! Danes sem že končala s tekom!! Moram reči, da je kar hladno, posebno veter te kar prepiha!!! S tekom še kar nadaljujem in sem kar dosledna!!! Pri prehrani pa tega ne morem reči!!!Samo vem, dokler bom tekla, se kg ne bodo dvigovali!!! Marjanca tebi pa vsa čast, ko te berem ,kako si dosledna!!! Tega se moram še naučit, da si lahko tako dosleden pri prehrani!! Potem so pa razultati!!! Teka, sprašujem se, zakaj nisi zadovoljna z sabo!!! Saj imaš idealno postavo!! Lahko pa mal športaš in se bo tvoje počutje dosti izboljšalo!!! Poskusi!!! Pri meni deluje!!! Darkad, ti še nadaljuješ z jutranjo rekreacijo??? Če jo, si deležna vse pohvale!!! Lepo se imejte!!! Čao helena45
Dobro jutro, rožice moje ! Evo mene. Spet sem zbujena brez budilke, ki jo bom danes zamenjala, saj ne morem biti vsako jutro padalec, pa že 2 dni nisem zjutraj telovadila, ker sem prepozna. Helena, saj sem pridna, ja, samo, ko pride pa regrat, je vsega konec. Ko bi vedele, kakšno skledo ga pojem !!!! Za znoret. Pa ne morem nehati, ko tako kratek čas traja in me razveseljuje. V četrtek grem v terme Radenci, tako, da bom 4 dni brez njega in zdaj moram "not spravit". Ko bom nazaj, pa bo že začel cveteti, saj leto neverjetno hitro raste, ko je bil toliko časa sneg in mraz, da je komaj čakal, kdaj bo na vrsti. Drage moje, saj sem tudi jaz vesela, da smo spet skupaj. Saj ne bom vsak dan pisala, ampak bolj pogosto pa, kot teh nekaj mesecev. Bobby, glede na to, da pri moških kile kopnijo hitreje, kot pri ženskah, po moje sploh ne boš imel problemov in boš hitro "ta pravi". Pa saj si že "stari" borec. Držim pesti. Marjetka cvetka, saj veš - v glavi pošlihtati, potem pa gre z lahkoto. Zdaj pa na delo veselo. marjanca marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti