Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Riba-ribica, izpolnim ti tri želje,hehe. No, ok, pa samo eno, da ti povem, koliko sem velik in težak. Torej, velik sem 174 cm, tehtam pa 90 kg. Največ sem tehtal 98kg, ki sem jih po opravljeni dieti potolkel na 82! No, sedaj pa sem si jih priboril nazaj 8, pa nič hudega, samo hlače so mi premajhne. Bom poskusil sedajle najti kakšno novejšo slikico in jo prilepiti v album, da boste videle in ocenile, koliko imam preveč... Robi
Bobby, hvala za odgovor. Ostale želje si bom izpolnila sama. Lepo se imejte in se razgibavajte riba-ribica
En lep dober večer vsem! Danes sem prevzela dežurstvo od Jankice pri pošti in albumu - samo v informacijo. Bom sproti preverjala, če bo kaj novega. Če bo kdo poslal kakšno slikico ali recept pa naj, prosim, vseeno še tukaj napiše, da ne bo predolgo čakal(a) na objavo. Pero in Bobby dobrodošla v naši druščini in obema veliko uspeha, dobre volje in čim manj stikanja po hladilniku!! Kar večkrat se nam oglašajta, da se ne bomo samo punce hvalile s svojimi uspehi! Bobby se nam predstavlja tudi v albumu s svojo slikico (glede na ozadje - si se potepal po toplih deželah?). Marjanca tudi jaz si pišem kaj in koliko pojem in mi pomaga, da me zvečer ne zanese proti hladilniku, ker vem, da ne smem. Še vedno pa včasih jem prepozno - okrog 9ih zvečer, sicer zelo malo, toliko, da nekaj pogrizljam, moji delovni dnevi so namreč precej dolgi. Danes sem se tudi tehtala - po dveh mesecih diete -10 kg, zelo zadovoljna. Čaka me še delo, želim vam lep, prijeten večer in lahko noč! lp darkad
Dobro jutro! Včeraj sem uspešno prestala 1.dan. Danes ob 14h nastopi prvi krajec in sem se odločila, da bom postila 24 ur. Da malce razstrupim telo. Kot sem lahko prebrala imate album s slikicami. Mi lahko kdo prosim pove kje ga najdem. Hvala v naprej in se beremo! barbi1
Obišči našo stran, tam boš lahko našla vse informacije: http://users.volja.net/kulinarika/ LP. Rožica.
V album 3md obroki sem dodala eno mojo novo pogruntavščino za sadni dan. Saj bi večkrat kaj poslikala, vendar sem ponavadi preveč lačna in takoj navalim na pripravljeno hrano. Marjetica [rozica]
Danes sem imela slab dan. Ne vem če je povezano z dieto. Že od jutra me je bolela glava. Okoli enih se mi je zazdelo, da čudno vidim. Sodelavke so rekle, da je to verjetno zaradi svetlobe (luči). Nato sem se počutila vedno slabše. Pred mojimi očmi je vse plesalo in v glavi se mi je rahlo vrtelo. Počasi se je stanje izboljšalo. Nekaj časa sem spala in sedaj mi je bolje, le glava me še boli. Ali se je kateri od vas tudi že zgodilo kaj podobnega? Nekatere sodelavke so namreč hitro pripomnile, da je to zaradi hujšanja. Lep pozdravček! moki
Ja, tudi jaz se danes tako pučutim. Glavobol, vrtoglavica, slaba volja, popolnoma brez energije.... Čeprav sem prvič v tem krogu zares grešila. Svoj sadnii dan sem spremenilla v vse jedi dan. Počutje še vedno ni boljše. Tako da me ne posnemajte! Sicer pa zdaj ne vem zakaj me še vedno boli glava a je krivo vreme, zdravje, dieta al mogoče trenutno sekiranje kakšen bo vpliv na stanje kilogramov. Sicer pa sem danes poslušala en intervju, da s hitro hojo pokurimo 40% več kalorij in pospešimo metabolizem. Tako da grem na en sprehod, mogoče bo koristil in odgnal tudi glavobol. LP. SE beremo.! Rožica.
Hojla! Ja,če smo na dieti in se ne počutimo dobro,potem je to takoj od hujšanja.Kot da tistih,ki ne hujšajo nikoli ne more boleti glava ali pa kaj drugega. Moki,za tvoj glavobol je lahko tisoč vzrokov,pravega bo mogoče ugotovil le zdravnik. Mene skoraj vsak mesec enkrat boli glava in to zeeeelo hudo boli,če ne ukrepam pravočasno(pojem tableto).Ko se zdrogiram,grem za pol urce v posteljo(če je možno seveda),pa sem dobra do naslednjega meseca.Verjetno je to povezano z menstrualnim ciklusum,ali pa mogoče celo z luninimi menami.No,včasih vpade tudi vmes kakšen glavobol.Te glavobole sem imela že davno prej,preden sem sploh pomislila na kakšno hujšanje. Moki,če te glava boli zelo redkogdaj se nikar ne boj vzet tablete(jaz si postrežem z dvema lekadoloma in veliko vode,pa je). Če pa bi se glavoboli pojavljali pogosteje,potem pa je dobro stopiti do zdravnika. Veste,kaj pomaga zoper razdražen želodec,ki izloča preveč kisline?Banana!Z enim samim sadežem na dan se izognete obisku pri zdravniku. Ob slabosti v želodcu pa se dobro obnese ingver,čaj ali pa z jemanjem v prahu(dobite ga v lekarni). Ta dva nasveta sem našla v reviji Anja. Spomnila sem se,da je ena na forumu napisala,kako kuha ingverjev čaj.Če bi prosim,ta recept napisala še enkrat,ali pa katera druga,če ga slučajno ve. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Recept za ingverjev čaj je napisala stana.r.Skuhamo ga pa tako:ingverjevo korenino olupimo in jo na drobno sesekljamo.Zavremo dva dcl vode, dodamo čajno žličko ingvarja in pustimo v vodi deset minut, nato precedimo. LP Teka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti