član od 20041569 sporočil
Hojla!
Ja,če smo na dieti in se ne počutimo dobro,potem je to takoj od hujšanja.Kot da tistih,ki ne hujšajo nikoli ne more boleti glava ali pa kaj drugega.
Moki,za tvoj glavobol je lahko tisoč vzrokov,pravega bo mogoče ugotovil le zdravnik.
Mene skoraj vsak mesec enkrat boli glava in to zeeeelo hudo boli,če ne ukrepam pravočasno(pojem tableto).Ko se zdrogiram,grem za pol urce v posteljo(če je možno seveda),pa sem dobra do naslednjega meseca.Verjetno je to povezano z menstrualnim ciklusum,ali pa mogoče celo z luninimi menami.No,včasih vpade tudi vmes kakšen glavobol.Te glavobole sem imela že davno prej,preden sem sploh pomislila na kakšno hujšanje.
Moki,če te glava boli zelo redkogdaj se nikar ne boj vzet tablete(jaz si postrežem z dvema lekadoloma in veliko vode,pa je).
Če pa bi se glavoboli pojavljali pogosteje,potem pa je dobro stopiti do zdravnika.
Veste,kaj pomaga zoper razdražen želodec,ki izloča preveč kisline?Banana!Z enim samim sadežem na dan se izognete obisku pri zdravniku.
Ob slabosti v želodcu pa se dobro obnese ingver,čaj ali pa z jemanjem v prahu(dobite ga v lekarni).
Ta dva nasveta sem našla v reviji Anja.
Spomnila sem se,da je ena na forumu napisala,kako kuha ingverjev čaj.Če bi prosim,ta recept napisala še enkrat,ali pa katera druga,če ga slučajno ve.
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!