Juliya ti nam kar povej kako se prehranjuješ.
Mislim da nas je veliko, ki smo ali se spogledujemo tudi z Montignacom.
Sama sem prebrala vse omenjene knjige in so mi všeč. le tista proč s sladkorjem, mi je nil bolj nek povzetek, če mislima izto knjigo.
Sama sem poizkušala z montijem, vendar obupala, kar mi je bilo vse preveč svobodno, ... , ta tema na forumu pa vseeno ni tako aktivna kot naša. Nekajkrat sem vprašala tam za nasvet in se ni obneslo, ker sem pre dolgo čakala na odgovor.
Menim pa da je ta nadaljevalna knjigica zelo podobna Montiju, saj je do neke mere občasno tudi OH zajtrk, potem pa naprimer nič Oh več.
Tudi kar se tiče GI jih je veliko na tem forumu, ki smo upoštevale tudi tega tako, da smo izvajale 3md z nekimi dodatki, z znanji, z prepričanji oz. smernicami zdrave prehrane.
kakor jaz že dolgo dojemam ta pravila 3md, kot način prehrane in ne dieto. Zato si občasno privoščim tudi kaj "prepovedanega", tudi kombimiranega (npr. raviole), ker je to prehrana, ki se ji ne mislim odreči, pa vendar se je treba naučiti sistema prehranjevanja, in uravnavanja kaloričnega vnosa, čeprav se s kalorijami in številkami ne ubadam. Gledam le, da je jedilnik sestavljen tako, da je po takem obroku, potem nekaj lažjega. Trenutno upoštevam tudi zaporedje dni, torej 4 dnevni ciklus, ker želim izgubiti nekja kilogramov in s tem nimam težav, saj si tak obrok privoščim na OH, naslednji dan pa je tako sadje.
Po "dieti" pa bi rada seveda vspostavila svobodno prehrano, če mi bo kdaj to uspelo. Ne mislim nažiranja ampak prehrano v okviru mojih želja brez prepovedi. Enkrat mi bo že uspelo, če sem vzdržala pol leta vzdrževat, mi bo enkrat uspelo vzdržati dlje in upam da za celo življenje.
LP.
OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo http://users.volja.net/kulinarika/

Angleški kolač