Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hema, čestitam ti za uspešno klatenje kilogramov. Res si vztrajna, da si šla kar tri kroge! Zdaj pa veselo na vzdrževanje teže. Lahko noč! jankica
Dobro jutro stare in nove suhice!!!! Sem ravnokar prišla s teka. Danes ni tako hudo mrzlo, ker megla prekriva mesec.Pa je vseeno svetla noč!!! Meni se je za 1kg znižala teža!!!Ločujem znotraj obrokov in zelenjavne juhe si kuham ogromno, da me pogreje in za lakoto, ki me včasih daje!! Hema tebi čestitke za uspešen zaključek!!! Pozdravljena Bonaca!!! Tuna, ti se pa pozdravi, da se vidimo v sredo!!! Lepo vas pozdravljam in vam želim lep vikend!! Bodite pridne in vztrajajte, ker se splača!!! Čao,čao!!! helena45
Dobro jutro punce...kje pa ste vse danes? Hema tebi vse čestitke za ves minus! Prav tako tudi tebi Helena 45!!!!!!!! Tejčica upam, da si danes že bolje! Marjanca kje si???????? Kako pa kaj ostale napredujete? Jaz sem še kar brez grehov. Danes se ne morem odločiti ali bi slane krekerje in paradižnik ali pa zelenjavno pizzo. Lep dan še naprej! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 13. jan 2006 08:39:33
Pozdravljene vse:) mene pa zanima kako vas uspe lociti zivila ne da bi pomislile na to da npr zraven mesa in solate jedle se krompir. zanima me pa tudi ce ta dieta res ucicnkuje? sama bi jo tudi rada preizkusila, sicer sem se mlada ampak se ze dalj casa obremenjujem s svojo tezo. Ddrugace vsi pravijo da imam ravno pravo postavo, ampak meni se zdi da se samo se redim. lep pozdrav vsem pa cestitke vsem ki vam je uspelo izgubiti kilogramce:) Alya_88
Dobro jutro! Danes pa je "moj" dan!Zvecer namrec pade v zelodcek cokoladno pecivo...njam,njam.... Za kosilo imam pizzo iz pirine moke z zelenjavo in zeleno solato. Vreme se je izboljsalo, ni vec ledeno, zato dajem zdaj pot pod noge, da naredim mojih 10.000 korakov! Se beremo popldan! Veliko uspeha ter dobre volje vsem skupaj!!! Nena Nena-morje
V službi imamo sindrom petek 13. - tega. Upam, da ga druge nimate. Se mi zdi, da se bo treba danes kar potruditi, da bo šlo brez grehov. Celo popoldne bom sama doma, pa še peko piškotov imam v načrtu. Kriza je ker sem en dan naprej se pravi, da imam danes S. Včeraj zjutraj sem se pa tako veselila sladkarij, zvečer se mi je pa tako uprlo, da sem še obvezno čokolado komaj pospravila v želodček. Se mi zdi, da me tudi že malo luna trka. Pa,pa. varja
Pozdravljena, Alya_88. Seveda se da ločiti meso od krompirja. Sicer je malo težje, če je vse skupaj na krožniku, ampak se da. Enostavno ješ samo eno vrsto živil, na drugo pozabiš. Dieta je kar uspešna, samo dvomim, da je zanka pri ločevanju živil, zdi se mi bolj pri zmanjšanju kalorij - upoštevaj, da je vsak 4. dan vitaminski dan, kjer ne poješ veliko kalorij, vsak dan imaš pa komaj 2 obroka, ker za zajtrk je sadje in spet ni pretirano kalorično. Sicer pa, saj je vseeno - glavno, da gredo kilogrami dol. Sonja
Pozdravljene damnice! Upam da uživate v sončku, jaz ga na žalost opazujem samo skozi okno. Vročina mi je malo padla, kašelj me pa še vedno uničuje. Počasi bo že. Se moram pa čez vikend toliko sestavit, da nekaj spečem za mojega lubija, saj ima v ponedeljek rojstni dan. Ker sem že cel teden doma, mu nisem niti darila kupila in ga moram malo s sladkim razvajat. Sicer imamo pa mi danes sladko za večerjo! Še prej pa makarončki in še prej sadje. Jaz sem brez sadja in še čakam mojega da mi ga prinese iz trgovine. Upam da še danes! Pozdravček! tejčica
Pozdravljene! Danes je tudi moj dan. Komaj čakam na špagete z zelenjavno polivko Za zvečer pa še ne vem. Čokolada bo, to je definitivno, za kaj sladkega pa niti nimam želje. In to jaz, ki sem še pred nekaj tedni bila sposobna pojesti celo škatlo domačice. Jutri pa je spet moj neljubi dan. Bom spet trpela ob sadju in zelenjavi. Enostavno se ne morem navaditi na to. AKNIRAD
Domačica je pa zakon. Si jo moram tudi jaz nabaviti, zdaj ko si me spomnila Aknirad. Bo sigurno šla v promet. Sem pa včeraj bila 1. v Hoferju. Imajo kar nekaj stvari cenejših in piškoti so zelo lepi za pogledat, če so pa tudi dobri pa ne vem. varja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti