Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Joj Marjetka Cvetka ti si pravi angel za naš forum!!!!! claudia12
No,jaz sem se namazala po telesu s soljo in medom,potem pa sem si privoščila 20 min.solne kopeli,se počutim super in koža je zelo mehka in dišeča.Sedaj pa grem v mižolo,ker imam jutri službo.Se beremo popoldne. luna1
Claudia12,nisem angel,samo lačna sem! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Se moram oglasit. Marjetka bravo, tudi mene si spravila v še boljšo voljo... tatjanca v ponedeljek ne boš sama, jaz tudi štartam čisto zares. me je kar malo strah stopit na vago. danes sem si šla kupovat halče in sem pomerila mojo težko prisluženo številko, ki sem se je ravno privadila, vse je tesno,...hlače komaj zapnem. Kupila nisem nič, bom pa verjetno šla ponje za motivacijo, kot pravi ena na forumu, no bolj zaradi ugodne cene.. He, he... Zdaj še preživim vikend brez obremenjevanja, čeprav me hlače ves čas opominjajo, potem pa se v ponedeljek stehtam,... da doživim ŠOK, upam da ne infarkt. nočko. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Marjetka cvetka, prebrala sem, da te zebe. Prav rada bi ti poslala nekaj naše vročine, ja, prav si prebrala vročine. Saj 25 stopinj v stanovanju je res vroče, skoraj bomo pečeni in kuhani v lastnem soku, vse po predpisih našega načina prehranjevanja. Verjetno nam tako kurijo, da lahko več zaračunajo. Po moje je to kake 3 ali 4 stopinje preveč, saj potrebujem doma letna oblačila. Rožica, kar kupi si hlače in vedno, ko boš želelea kaj prepovedanega dati v usta, se spomni na nove hlače. Pri meni taki štosi običajno pomagajo. Novih stvari pa ne bomo stran metali Lahko noč! riba-ribica
Dobro jutro drage moje!! Spet vikend, pa še sadje. Saj mi je vsaka stvar posebaj kar všeč, toda najbolj me daje dieta za vikend. Marjetka cvetka, tale ideja z zelenjavno juho ni slaba. Prvič te malo pogreje, pa jaz ostanem po juhi dlje časa sita. Tudi jaz si jo bom skuhala. Čez kakšno uro pa v nabavo. Potem pa mečem v košaro same dobrote (za ostale člane), meni pa sline kar lijejo iz ust. Ha, ha, no saj ni tako hudo. Lep dan vsem skupaj!! Pika
Jaz bom pa danes sadni dan zamenjala za vodni....mi bo veliko lazje!Grem, da pojem nekaj rezin melone, potem pa voda, voda, voda.....do jutri do 11.h! lp vsem skupaj Nena Nena-morje
Halo punce! Kupila novo tehtnico in rezultat pri kg-jih nespremenjen. Sem mislila, da je stara vaga /cca 25 let / že utrujena in me malo heca in bo nova pokazala novo /boljšo/ težo. Vendar se ni nič pretresljivega zgodilo le moja denarnica je lažja ha ha ha pa na 10 dag je točna ha ha ha . Vesela sem, da nekatere sotrpinke pa res znajo potolažiti in mi danes ob prebiranju teh spodbudnih besed res dobro dene, ker sem pa take volje, da nisem ravno v najboljši koži. Ampak gremo dalje. Sklenila sem, da danes /ker je pa še luna/ bom imela vodni dan. Takoj ko sem vstala sem popila domači jabolčni kis razrdčen z čajem in malo osladkan z medom. Napravila termovko toplega čaja, da bom pila in pila. Bodite pridne in lep pozdrav! janadr
Hoja, tudi jaz bom poskušala danes zgržat na vodi. Žal mi včerajšnji sadni dan ni uspel, a moram po mojem zastavljenem planu, da ne zabluzim. MAlo slabo brez energije sem ta teden, tudi danes sem malo bolj čudna. Če bo pa huda kriza bom pa malo sadja - vitaminčkov. Samo, da imam vsaj enkrak na mesev vodni da in na 4 do 6 dni sadni pa mi bo uspelo obdržat težo. Z ločevanjem pa ni težav. Edino po kosilu do večera, bi kar naprej nekaj jedla, pa kar gledam na uro kdaj bodo minile tri ali štiri ure. Čestitke vsem pridnim, pozdravljene vse stare in nove inn veliko uspeha. Celjanke se vidimo, mislim, dami bo uspelo priti na čvek, čeprav grem nasledni dan za tri dni v Dobrneo na izobraževanje. Robida mislim nate in ti želim, da se čimprej pozdraviš in se nam kmalu priduži na skoraj že enomesečnem čveku ob kavici ali čaju. Tuna, tudi ti se pozdravi. Se vidimo v Santani. Marjanca, Helena, MArjetka cvetka in BOnaca tudi vas bom zelo vesela. Kaj pa LUna12, se nam boš tudi ti pridružila. Milsim, da imamo še novo kafetkarico. Dobrodošla. Smile tudi ti si že naša, prideš, kajne. TO bo veselo. MNMM, kako dobro kavo sem si skuhala- NO od zdaj sem že na vodi, upam, da mi bo uspelo. Če je katera z mano, naj pove, se beremo in vzpoidbujamo. Nena, saj bova zdržali, kajne. Nisem sicer taprava, me boli v vratu in malo glava, a se bom s čajčki pocakljala. Lepo se imejte in veliko vitaminčkov na današnji dan vam želim. Če ne bo šlo po sadju, pa si privoščite zeljenjavo, a brez stročnic. LANES
Janadr tudi jaz zjutraj pijem na tešče popijem jabolčni kis, medo, a z vodo. Kis pomaga raztapljat maščobe, med pa je vsestransko zdravilo za vse bolezni. Berem, da si se tudi ti odločila za vodo. No smo že tri. Tudi Nena-morje je z nama. Se beremo. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti