Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ojla,jaz pa sem si danes privoščila kivi,riž z kumaricam in paradižnik.je blo zelo dobro,pa tud vse za danes.Jaz drugač ne jem nobene zelenjave razen vloženih kumaric in šele 2leti tud paradižnik,od solat pa samo zeljnato.Se oglasim še malo zvečer. luna1
Luna1 ti si pa res dobra, samo to ješ od zelenjave? Kaj pa sadej? Mislim, ne morem si predstavlajti, da bi 90 dni jedla samo to zelenjavo, ker sem se vsega skupaj naveličala, čeprav jem parav vse. Se mi zdi, da ta dieta res temelji na sadju in zelenjavi. Poizkusi še kaj drugega saj ni slabo za jest, ko si lačen gre vse dol, samo da je potem trebušček poln in ne kruli. Zato ti priporočam, da poizkusiš zdaj med dieto vpelajt v svojo prehrano še ostalo zelenjavo, mogoče ti bo postala všeč. :))) lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Tatjanca. svetujem ti, da začnete v nedeljo, ko je mesni, prvi dan in tako bomo vsi skupaj hujšali, kajti me smo začele 3.1. in imamo v nedeljo ravno tako mesni dan. Bo veliko lažje za tebe ko si skupaj izmišljamo jedilnike in svetujemo ena drugi. Pozdrav! To naj bi veljalo tudi zate Rožica. V slogi je moč!!!! marja Sporočilo je spremenil(a) marja dne 12. jan 2006 18:34:03
Punce, jaz bom pa brez večerje danes ostala! Zadnje krompirje ki sem jih imela doma sem si pripravila že za kosilo. Mojemu sem naročila da ko mi pripelje malo naj mi prinese še krompir. Pa je pozabil. Se je ponudil da mi ga prinese kasneje, pa sem se ga usmilila ker je v službi. In tako sem se odločila, da bom danes za večerjo jedla kisle kumarice. Da dol padeš. tejčica
Če povem po pravici,druge zelenjave še probala nisem,razen paprike-pa mi ni prav všeč-,razen v zelenjavno juho namečem tud drugo zelenjavo,pa si juho spasiram s paličnakom in jo potem jem. luna1
Ja,sadje jem pa vse od kraja. luna1
Pripavi si jo, ti bomo pomagale z nasveti, kako. Ti samo povej, kaj bi/boš poizkusila. Sama imam rada svežo papriko, posoljeno, kot dodatek k narzku, ali v sendvič,... vendar samo rumeno, ostale mi surove niso dobre, so pa dobre v omakah, v juhah,.. Poizkusi z radičem z krompirjem na Š dan. Vsekakor ti bomo pomagale z najbiljšimi recepti . :) Ti samo pokaži voljo. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Luna1,jaz sem ena izmed tistih,ko že v rani mladosti zelenjave ni hotela niti poskusiti,sedaj pa jo obožujem.Ko mi je pred davnimi petimi leti kliknilo,da bi bilo treba nekaj urediti glede prehrane,sem ugotovila,da zdrava prehrana vsebuje tudi veliko zelenjave,ki pa meni ni dišala.Ampak,ker sem še kar trmasta in vztrajna,dokler sem pač,sem se odločila,da bom začela jest zelenjavo.Ti povem,da mi je šlo ob zelenjavi kar na bruhanje in je bilo včasih kar težko kaj dol spravit,ampak trma je bila večja.Sčasoma sem se okusa zelenjave navadila,pozneje pa mi je postala celo všeč in zdaj jo naravnost obožujem. Pred dvema mesecema sem naprimer prvič poskusila jajčevec. Pa tudi to je res,ko je človek dovolj lačen,gre vse lažje dol. Cvetačna juha iz Rinine knjižice,ki sem jo jedla danes je sicer okusna,samo ne preveč nasitne.Sem jo za večerjo pojedla ravno toliko,kot za kosilo,pa se mi zdi,da sem še kar lačna.Pa zebe me,da je kar hudo.Mislim,da bom šla kar hitro spat. Sem pa imela spet randi z orbijem. Že od vsega začetka tega kroga jem tudi B-kompleks,se mi je danes zdelo,da je bilo na glavniku malo manj las,kot ponavadi,ko sem se česala. Jutri bodo pa testenine,komaj čakam!Zvečer pa njami,njami! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Claudia12, meni (sedaj še) ustreza tudi 12.3. Sicer pa je bila pri nas danes za kosilo jota brez mesa. Prvič, a ne zadnjič! Kaže, da bo potrebna nova vaga: Ko sem prejle prišla domov, mi je pokazala 86 kg in sem vsa vesela še enkrat stopila gor - pa je spet kazala 88,5 kg. Naj jo hudič vzame, haha!! nada
Dober večer! Naj vam povem, da sem zaključila dieto. In če gledam na splošno je bila bolj klavrna -3.5 kg Samo sem jo prehitro začela po prejšnjem krogu. Je pa to moj tretji krog. Če pa gledam celotno spremembo od 1.3.2004 pa do danes je pa razlike 27 kg. Sem lahko kar zadovoljna. In imam sedaj na svojih 182cm, 83kg. Sicer sem mislila da bom prišla pod 80... pa bo to še malo počakalo. Zdaj pa res rabim malo odmora........pa pameti pri hrani. Vam vsem skupaj pa želim, da bi vam čimbolje uspevalo, vas bom redno brala. Lepo se imejte! Hema PS:Ampak,razpredelnica je pa zelo lepo narejena, Muci kapo dol.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti