Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živijo punce moje! Marjetka Cvetka, ti si pa danes takoooooo nabrita. Se moram skrivati za računalnikom, ko se smejim tvojim besedam, da ne bi mislili, da sem malo čez les. Smile 28, ti se nam kar pridruži. Že hodijo za mojim hrbtom in buljijo kaj delam. Moram nehat. Vse dobro vam želim pri prehranjevanju - vam starim in vam novim. bonaca
Zdravo, drage moje!! Končno sem dobila računalnik nazaj s popravila in takoj sem odprla našo stran. je bilo kar nekaj strani za prebrati. Zahvalila bi se Encianu ter marjetki cvetki, ki sta vnesli mojo sliko in mi dali geslo. veloko bolj prijetno se je pogovarjati, če imaš obraz pred seboj. Se še kaj slišimo, lep dan vsem skupaj!! Pika
Tatjanca, če boš vse prebrala, boš shujšala že zaradi tega, saj za hrano ne bo ostalo nič časa. Dieta res deluje, čeprav ne vem koliko pripomore ločevanje in koliko red pri prehrani. Verjetno oboje Že kakšnega pol leta vzdržujem težo, vedno se poskusim najesti zelenjave, tako da za druge stvari ne ostane veliko prostora. Precej je pripomoglo tudi redno prebiranje foruma, saj, če zmorejo ostale, zmorem tudi jaz. Saj veste, kako lepo se je pohvaliti, izgubila sem ... kg. Pripomogel je tudi nasvet Marjetke Cvetke o gledanju receptov s slikicami in če je knjiga še v angleščini je korist dvojna. Velilko vam želim! riba-ribica
Jankica, Helena, Claudia,Smile hvala vam za čestitke. Zdaj bo treba kile obdržat. Pa pomoje ne bo težko, če bojo dnevi taki kot je bil današnji. Sva šla na Viševnik, vam povem, da je to zame kot bi dobila mešanico energije, dobre volje in veselja direktno v žilo. Prava pravljica. Bom dala eno slikco v album, samo jo bom potem kmalu ven vzela, da ne bo komu napoti. (Se zavedam,da vsi pač nimamo istega okusa--meni pa gore pomenijo......ogromno) Porabila sem pa 2200 kalorij. Dobro a ne?! LP Hema
OJLA.Jaz pa sem imela danes za kosilo 2 slanika-zelo tanka- in kumarice.Z a sladico pa 2 mufina-velika,sedajle bom še mal čokolade,nato pa hop na trebušnjake.Bom pa si kasnej privoščila še solno kopel,sem prebrala,da to pomaga topiti maščobo.UPAM. luna1
Zdravo, malo sem prekinila z dieto (prisilno), ker sem bila v bolnici nekaj dni. Žal mi verjetno ne bo uspelo priti v Celje 18.1., ker kake tri mesece ne bom mogla voziti avta. Trenutno sem bolj Enoroki Jack. Pa bo že bolje. Brla vas bom še naprej. Pa kdaj kaj napisla. Držim z vsemi, ki ste tako dosledne in vztrajne. Kapo dol! Korajžno, lp, Robida
ali lahko vskočim z enim vprašanjem? koliko se povprečno shujša v enem krogu (90 dni) in kako je kasneje z vzdrževanjem teže? mislim, se kar navadiš tako jesti, ločeno? pppp
Lep dober večer še od mene. Moja vaga je kljub temu, da je skoraj nova, malo čudna včasih. Malo gor, pa malo dol. Tako, da je do sedaj samo en kg šel dol. Ampak se še ne dam, čeprav imam sedaj malo krize, ker v ponedeljek začnem eno terapijo ( drugič kaj več , če mi uspe), tako, da mi marsikdaj kaj v usta roma, kar ne bi smelo.Me malo živčki dajejo, pa upam, da bo bolje, ker imam čez vikend službo in ne bo mogoče kaj veliko jesti. Se mi zdi, da mi moja volja nekam izginja, pa sem tako bila pripravljena na tale krog. Upam, da ne bom čisto vrgla puške v koruzo. Sem pa danes malo po trgovinah hodila in ko sem si hotela kaj kupit seveda moje številke ni bilo in me je kar malo ujezilo, ker sem imela občutek, da ker sem debela, me trgovci sploh ne jemljejo resno. Kot da ne bi hoteli prodati in te premerijo od nog do glave in imaš občutek, da si mislijo,kaj sploh tam delam. Če bi pa slučajno že kaj bilo moje velikosti, je pa tako drago kljub popustom, da je groza. Ja, za debele gre pač več materiala. Me jezi, ker smo kaznovani še pri tem, ko nas že tako kile dajejo. Ne bom več jamrala in grem spat. Imejte se lepo čez vikend. Nočko. Rmeli
Robida,držim pesti,da se čimprej pozdraviš.Pa saj se bomo punce s teh koncev verjetno še velikokrat dobile,tako da se še bomo srečale. Pppp,veš,zelo težko je reči,koliko se shujša povprečno,ker nekateri shujšajo tudi po petindvajset kil,ali pa še več,drugi pa spet komaj kakšno kilco ali dve.Vse je odvisno od tega,kako dosledno se držiš diete. Ja,pa navadiš se ločevanja,tako zelo,da ti zleze pod kožo,ko si dlje časa v tem.Vzdrževati težo pa je treba potem kar vso življenje,oz.paziti moraš vso življenje,kaj daš v usta.Žal je pač tako,ko si enkrat v življenju že debel,tega pač ne moreš odpraviti za vedno in potem normalno naprej jesti oz.tako kot pred dieto. Punce,jutri pa sadje,kajne!Jaz bom za kosilo verjetno zelenjavno juhico,da me mal pogreje,ker me tttttakkkkko zzzzzelo zzzzzzebe! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Rmeli,no,kaj pa je to za eno govorjenje.Punca,ne se dat,saj veš da nisi sama v tem zosu.Tale špeh in kalorična hrana pa nas že ne bosta imela v oblasti. Stopi enkrat pred ogledalu in se pošteno poglej in si reci"Poglej,kakšna si!A bi res bila rada vso življenje takšna,ali pa si zares želim postati vitkejša,se resnično želim znebiti tega prekletega špeha in se vzeti v roke.Pa presneto,saj nisem sama,če drugim uspeva,zakaj ne bi tudi meni.Mar res ne premorem toliko poguma in volje,da se uprem skušjavam,ki so okrog mene,al pa sem takšna zguba,da se tlačim z hrano,zraven pa mislim,kako lepo je hujšati!" Tako nekako pač!Saj vem,da je hudo,da imamo takšne in drugačne težave in probleme,toda hrana naših težav ne bo rešila,rešitve za njih moramo poiskati kje drugje.Hrana nas samo trenutno potolažila,potem bo pa še huje. Punce,ne se dat,potrudite se za boljši jutri,za lepši svet,za svoj jaz!Saj to počnemo zase,kajne?Pomislite,kako visoko se cenite!Ali je mogoče hrana več vredna od nas? Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti