Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živio! Pri nas bo danes na jedilniku prebranac in solata. Komaj že čakam, ker ga res obožujem. Varja, tudi meni se še nikjer nič ne pozna. Le zjutraj sem za spremembo bolj "ravna" v trebuhu, kar pa ne traja dolgo, ker me popita voda spet napolni. Tudi z mrazom nimam problemov, tako da res ne vem, kaj bo iz tega. AKNIRAD
Pri meni je sprememba se mi zdi vidna samo na stegnih. Pa ne na obsegu, koža je bolj gladka in lepša. Se pravi, da se moj celulit popravlja, kar pa tudi ni tako slabo. Aknirad, koliko pa hočeš še shujšat? varja
Marcipan, če znaš narediti krompirjeve svaljke brez moke in jajc, potem bo OK za Š dan, sicer pa ne, saj imaš vse v enem obroku (B, Š, OH). Pikino sliko sem dodala v naš album in ji/ti poslala gesla. Malo sem tudi preuredila album Statistika (tabelce, ki so bile prej spritane in poslikane z digitalcem, sem tja prenesla direkt z računalnika), Muci, upam da ne boš zamerila... Za tiste, ki nam niso poslale slike, pa bi rade vpogled v tabelo, predlagam, da jim damo kar vstopnico za album Statistika, tako da vidijo samo ta album. Tiste, ki imate dostop do našega maila, poglejte,tja sem poslala vabilo za ogled tega albuma z vstopnico. Če se strinjate, sporočite, pa bom jaz poslala vstopnici Memmy in Luni1. Ko se kje srečamo, ju bomo pa poslikali, pa potem dobita vsa gesla. OK? Encijan
Marcipan, če delaš krompirjeve svaljke z moko in jajcem, potem to spada pod ogljikove hidrate. Nena-morje, jaz sem polento običajno jedla na OH dan. Sicer pa je bilo že večkrat zapisano, da je težko ločiti škrob od OH (nepredelano - predelano). En lep pozdravček vsem. jankica
Encijan hvala za nasvet! Bom ostala kar pri kuhanem rižu in šampinjoni! Hvala! Marcipan
Encijan, sem pogledala: superca. Kaj vse je možno z današnjo tehniko in tehnologijo. Še dobro, da imamo v svojih vrstah take "profije". jankica
Hojla, jaz pa nikakor ne morem odpreti našo stran. Kje ga biksam? Gobica
Lisička, poglej med privat sporočila. Jankica, a potem se ti zdi OK, da damo vstopnico ta novim? Kaj pa mislite druge? Bom počakala do jutri, da še druge poveste, kaj mislite. Mogoče bi bilo dobro,da bi en del našega srečanja namenili temu, da zapišemo osnovna pravila glede gesel, slik, da potem ni zadreg pri dodeljevanju... Lep pozdrav, vsem, "ta novim in ta starim". Pa brez zamere... Encijan
Halo punce! Danes pa res en lep sončen in pozdrav. Vsem privoščim najmanj sprehod, če že ne športnega - rekreacijskega udejstvovanja na snegu, ker to je prvi pogoj za zdravje /če si zdrav/ *svež zrak*. Prijavljam se za srečanje v Ljubljani 10.03. in sporočam, da konec tedna pošljem slikico. Moram imeti mentorja - sina, da mi pomaga pri tej tehniki in sem sklenila, da se bom tudi tega naučila. Kuharski tečaj pa organizira TD Šenčur. Cena 9.000 SIT in je za 6x obisk. Priznam, da mi je kar zmanjkalo idej kaj naj še kuham in dodatna znanja o tem so vedno dobrodošla. Sedaj grem kupiti novo tehtnico, - kot da je ta stara kaj kriva za mojo težo in bo na novi tehtnici prikazan boljši rezultat. Bodite pridne! Jana janadr
Varja, shujšala bi rada skupaj 10 kg, ki sem jih neslavno pridelala po lanski uspešni dieti. Takrat sem izgubila 14 kg. Kolegica, ki je shujšala 25 kg, pa težo pridno drži, celo izgubila je še nekaj kg. Verjetno se ji je presnova popolnoma spremenila, saj nič več ne ločuje živil med obrokom, pa se vseeno ne zredi. Dekleta, vesela bom, če boste dale "zeleno luč", da tudi me, ki nimamo svoje slike, pridemo vsaj do tabele. Mi je lani Darchy poslala geslo za dostop do fotografij, pa sem ga založila, njeno sporočilo pa žal zbrisala. Še nekaj me zanima. Mene že dva dni boli želodec, ko jem kosilo ali večerjo (pri sadju pa ne). Ima še katera tekšne izkušnje, oz.probleme? AKNIRAD

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti