Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Encijan hvala za predlog, sem Migli že poslala sporočilo in vam javim, ko mi odgovori. claudia12
Živjo! Ker imam ogromno dela, se ne utegnem javljati vsak dan, vendar vse preberem. Moji podatki: 3. 1. 85kg 11.1.82,9kg Sem zadovoljna.Za datum srečanja vam ne morem povedati nič točno,določite ga pa bom probala uskladiti.Diete se držim dokaj točno, vendar med obroki moram potešiti lakoto še s sadjem.Drugače pa se zelo trudim. Čao!
Lepo pozdravljene suhice!!! Sem ravnokar prišla iz bolnice in z nič razveseljivo novico!!Toliko se načakaš, da si čist crkjen!!Zdravnik je še vedno otipal zatrdlino pod prstom na nogi!!Čez en mesec morave še enkrat priti, če ne bo izginila, gre še enkrat na operacijo!!To ne moreš verjet?????? Nena- morje sem videla tvojo sliko, moram reči, da si super in živiš zelo lepem mestu!!!Ne se sekirat, če se pregrešiš, pa drugi dan pazi!!! Samo ne ponavljat grehov!!! Kurenzu, tudi ti si zakon zase, res te je za občudovaaaaaaattttt!!!!!!! Punce le tako naprej z kg-mi!!!Kar trdi bodite z njimi in lepo se imejte!!! Lp helena45
Ali mi lahko poveste, kje naj dobim mail od Marjetke cvetke, da ji pošljem sliko? rada bi namreč dobila geslo za tabelo. Hvala in lep dan!! Pika
Saj ti ga bo poslala ko bo to prebrala. Lp tuna
Živjo punce. Hvala za tako skrb. Domov pridem v februarju, vendar se ne ozirajte name. Če bo srečanje v času mojega bivanaja v Sloveniji, se vam pridružim, drugače se pa ravnajte po predlogih, ki vam ustrezajo. Nazaj odpotujem 24. februarja. Se opravičujem, ker vam nisem sledila, pač sem imela druge obveznosti. Obljubim, da bom redno brala vaša sporočila, vsaj vsak drugi dan. Migla
Tuna, hvala za tvoje sporočilo. Čao, čao!! Pika
Enkrat smo se pogovarjale, da bi novi oz. nove lahko poslale sliko kar na kulinarika@volja.net ali hujsarice@volja.net, pa potem tista, ki bo prva imela čas, zadevo porihta. Kaj pravite? Punce poglejte na pošto, Tuna nas je razveselila z zelo uporabnim sporočilom. Lep dan še naprej... Encijan
Hej pupe moje! Parklji me niso odvlekli, božiček in dedek Mraz me tudi nista pustila pod kakšno smreko, še vedno sem tista stara Bonaca. Tejčica, moj je imel iste zdravstvene probleme kot ti pa sem ga filala z lipovim čajem, oslajenim z lipovim medom, toplo limonado z lipovim medom. Zdaj je že skoraj tipi top. Poskusi še ti. Vemveš, moja prijateljica je s tabletami izgubila o-la-la kilogramov. Izgledala je prav tako kot v srednji šoli. Ampak samo takrat, ko jih je jedla in še kakšne pol leta zatem. Zdaj pa ne vprašaj. Ima že skoraj vse kilograme nazaj. Luna12, a te je še sploh kaj ostalo, ali že hlače same hodijo? Pridna! Helena, Lanes, evo me. Tuna, velja 18.1. ob .... kdaj? bonaca
Hojla.Jaz pa sem si danes privoščila sir z malo pol.kruhom in kumarice.Mi meso nič ne paše,manjka pa mi sir,tako da ga jem vedno na B dan.Včeraj,ko sem prišla iz službe ob 19 uri,sta mi otroka pripravila mešano sadje.Mam že naučene.Drugač pa sem se včeraj vzdržala oreščkov,pa je bila kriza,jih bom drugič raje grickala.Al mi lahko kakšna pove,kako je s kokicami?V eni reviji sem prebrala,da jih priporočajo ,če je kriza. luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti