Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Nena, jaz sem v 1. krogu jedla študentfuter samo na sadni dan, ko mi je padla energija in sem se slabo počutila. Jedla sem jih 1x dnevno, ca. 100 g, pa sem se klestila 15 kil. Ampak tako kot pravi Rožica, vse, kar pojemo, se sešteva in v kolikor želi kdor shujšati več, si pač takih stvari dovolj čim manj ali nič. Je pa res, da so me po dieti premamili arašidi, nepraženi in neslani in ti so bili pravzaprav edini greh, ker sem jih jedla večkart, kot le na sadni dan. Kaj hočemo, vsi smo le iz mesa in krvi ! marjanca45
HOjla pridne deklice, sem prišla s smučanja. Bili smo na Kopah, pa sem si lahko samo pela pesem Josipe Lisac "Magla svuda..." tako je bilo megleno. Malo sem smučala potem pa sem smučarsko karto poklonila bratu, ker nisem imela volje do smučanja v takšni megli. Je bilo pa lepo sprehajati se in opazovati zimsko idilo. Do večera sem bila danes skoraj samo na sadju, čeprav sem se odločila da bom za kosilo pojedla nekaj škrobnega, pa ni bilo nikjer nikogar od mojih, da bi šli skupaj jest. Vedno pa imam s sabo suho sadje, tako, da sem se potolažila s tem, zvečer pa sem si pripravila solato s siri. Moja teža je po 60 dneh po končani dieti 61, 5 kg, na koncu 3. vodnega dne pa sme imela 62, 5 torej sem izgubila še 1 kg. Kar v redu kajne. Ste me vse, ki vzdržujete težo, tako prestrašile, da se niti malo ne upam spustiti z vajeti in še vedno pridno ločujem po v naprej zastavljenem planu. Takole deklice, pridno vzrajajte še naprej, ker se splača. Rožica, potrudi se, saj veš, da zmoreš. Marjanca, rožica, čimveč užitkov na snegu ti želim, Je lepo, kajne. Nočko, se še beremo. LANES
Hojla! Praznovanje preživela brez greha,sem bila pa kar precej živčna,ker je bilo toliko dobrot okrog mene,tako da sem komaj čakala,da gremo domov.Res je bilo kar hudo. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hojla! Mene je pa vročina položila v posteljo. Me kuha in vse skeli. Sem kot ožeta cunja, ampak še vedno ne tako, da ne bi mogla na forum. Sicer mi pa danes večerja sploh ni pasala, ampak sem se vseeno prisilila da sem pojedla polovičko hrenovke in malo kisle paprike. Nena-morje, hvala ti za nasvet za moje grlo. Na žalost tudi tašča ni imela žajblja in se sedaj cartam s sadnim čajčkom. Bo dovolj za danes in upam na boljši dan jutri. Nočko! tejčica
Ivonja, verjetno naj prepražim kuhano čičeriko, paradižnik imam pa tako rada, da bi ga dajala povsod. Jed mi bo verjetno všeč, hvala za nasvet. Lp riba-ribica
Ja riba-ribica kuhano čičeriko. LP ivonja
Pozdravljene! Joj kako ste pridne s pisanjem.Zelo sem vesela ko vas čitam in vidim koliko pozitivne enegije imate. Sploh pa ste nekatere neverjetne in pridne z gibanjem. Sem bolj lene sorte in se nekako ne spravim k telovadbi. Vedno najdem kakšen izgovor-nikoli ni pravega časa,raje me potegne s knjigo v fotelj. Sicer pa sem vredu začela in se mi zdi, da sem po teh petih dneh že manj napihnjena. Gremo novim zmagam nasproti!!!!!!!!!!!! Lep pozdrav Marina Marina 45
Zdravo pridne punce! Sem enkrat brala, da imate nekatere težave s prebavo pri tej dieti, pri meni pa je ravno obratno - od včeraj popoldan kar naprej dežuram - pa nisem nič posebnega pojedla - pečenico, zelenjavo iz juhe, radič v solati in na koncu popila juho (isto je jedel mož, njemu pa nič ni) - vse bi moralo biti prav, pa ni - ampak jemljem to kot dobrodošlo očiščenje telesa. Upam, da bo kaj pomagalo pri hujšanju. Tejčica, ti pa le pozdravi bolno grlo čimprej - morda v čajček daš kakšno kapljico Olio 31 od Justa - je tudi v redu, da ga razkužiš. Lepo nedeljo vam želim in dober tek pri krompirju, rižu, pasulju, fižolu, grahu, koruzi, čičeriki, ajdovi kaši, bujti repi ali govnaču - kar pač boste pripravile za današnje kosilo! Dušanka
Dobro jutro drage moje!! Dušanka spet ni mogla spati, saj je njen zapis nastal ob pol 4 ponoči. Kaj boste danes kuhale za kosilo? Jaz še vedno ne vem. Dajte mi kake dobre ideje. Lep dan vsem skupaj, Pika
Pika jaz bom delala nekaj iz čičerike. Sem včeraj prosila tukaj za kakšen recept, predvsem me je zanimalo kako jo nekatere prepražijo in jo lahko potem nesejo s sabo na pot, pa ni bilo velikega odziva, tako da bom danes za kosilo jedla tako0 kot mi je priporočila Nena-morje-- v paradižnikovi solati. Bi pa mi danes zelo pasal pire krompir z korenjčkom, Nekaj časa nazaj je ena spraševala za pire,- jaz skuham krompi in korenje posebej, ko je kuhano korenje z paličnim m. prepasiram in zamešam v krompir z eno žlico margarine in imava potem to oba z možem za kosilo njemu pa še kakšen polpet ali zrezek..... lp Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti