Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo!! No jaz sem skuhala riž z gobicami in korenjem. Zraven velika skleda solate pa malo fižola gor. Sem se kar najedla. Zdajle sem malo grešila, saj sem popila kavico z mlekom, toda temu se ne bom odrekla. Za jutri bo pa verjetno pizza ali pa široli rezanci z bučkami. Še ne vem. Se še slišimo. Pika
Pozdravljene punce! Najprej vsem hvala za dobre želje. Danes sem še hujša kot včeraj. Še dobro, da sta šla mojedva k njegovim, tako da imam mir in počivam. Me pa že vse boli od ležanja. Marjanca, ja res me moje zdravje zadnje čase dostikrat pusti na cedilu. Očitno moram prinesti notri za prejšnja leta, ko sploh nisem vedala kako je biti bolan. Kosilo sem si pa vseeno skuhala. Spekla sem si krompir in podušila bučko. Bi mogla biti v komi, da bi izpustila krompir. Pozdravček! tejčica
muci , a mogoče veš kaj po meni na dnu Mačkinih straneh tole : Copyright © Mačkice lahko bi vsaj prašala , a se ti ne zdi , saj je pod tem tudi email avtorja ...pa tudi na forumu bi lahko prašala Medi žalosten
muci je napisal/a:
Dober dan! Evo, po uspešno prestanih prvih štirih dnevih se vam javljam tudi jaz. Sem imela ta teden še dopust, tako da sem imela veliko časa in sem se spravila uredit našo statistiko Marjetka cvetka, upam da ne boš jezna. Sem si sposodila tabelo v Excelu od mačkic (http://mackice.gajba.net) in jo popravila z našimi podatki. Tabelo sem poslala na naš e-mail naslov (kulinarika@volja.net). Ne vem pa kako bi se zmenile za geslo za dostop do e-maila. V bistvu imamo geslo že vse, ki imamo geslo za album. Za ostale pa sprejemam predloge, komu se ga lahko posredujemo in komu ne. Pa zmenit se moramo glede ažuriranja tabele. V tabeli sem nastavila nove kolone za tehtanje vsak ponedeljek in po vodnih dnevih. Skratka, tiste ki imate že dostop, poglejte tabelo in sporočite kaj menite o njej, sprejemam predloge, popravke, ideje, ... Upam, da sem od vseh vpisala prave podatke, vkolikor je prišlo pri kateri do napake, se že vnaprej opravičujem, sporočite mi popravke v mojo beležko! (Predlog: mogoče bi mi tudi podatke o vmesnih tehtanjih lahko pošiljale v beležko, da bom lahko dopolnjevala tabelo?!?) V pričakovanju vaše reakcije vas lepo pozdravljam ... Muci p.s.: Claudia, Sarica, tudi jaz se prijavljam na srečanje v februarju! Sicer sem dolenjka, a se vsak dan vozim v LJ v službo, tako da bi mi najbolj ustrezal petek. LP, Muci
Muci se ti oproščam , menda je bilo z dovoljenjem , šele sedaj zvedel ... Lep dan še naprej Dušan citat : muci , a mogoče veš kaj po meni na dnu Mačkinih straneh tole : Copyright © Mačkice lahko bi vsaj prašala , a se ti ne zdi , saj je pod tem tudi email avtorja ...pa tudi na forumu bi lahko prašala Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 08. jan 2006 21:35:41
Dobro jutro drage moje!! Hvala bogu, da je konec vikenda. Preveč časa mi ne odgovarja za hujšanje. Včeraj mi je šla samo hrana po glavi. Bili smo doma, poležavali in ravno zato ne mislim na nič drugega kot na dobrote. Danes bo že bolje. Za koslilo bodo testenine z "nekakšno" omako. Lep dan!! Pika
Dobro jutro! Kje pa ste vse danes???? Pa tako sem se pripravila na branje. Nekaj mi ni jasno pri tej tabeli - jo lahko kje najdemo ali kako je s tem? Drugače pa sem še kar pridna, čeprav je težje kot prvič. Ampak bom pa zdržala, če sem se tako odločila. Lep dan AKNIRAD
Hoj! Tudi mene zanima kako je s to tabelo, če nimaš gesla? in zelo bi bila vesela če bi mi katera zaupala koliko zgubis v prvem tednu - meni se zdi da ne grem nikamor razen napihnjena nisem vec tako, bolje bom vedela jutri zjurtraj ko je na vrsti vaganje. lep dan Ursula
Evo jaz pa kar bluzim in bluzim, moja teža v soboto 64,7. Torej tista ki je delala statistiko naj mi prosim popravi težo. Tako upam da me bo zdaj treščilo po glavi in da bom nehala žreti.... Lp tuna
Dobro jutro vsem skupaj!Se mi zdi, da smo danes zelo zasedene, ko je tako malo sporocil! Moja teza, po enem tednu locevanja je 74,3 kg.Sem zelo zadovoljna! Za kosilo imam steklene rezance z zelenjavo in mesano solato (rukola, endivija, kitajsko zelje), za vecerjo pa jabolcni zavitek. Tudi meni se danes mudi, zato vam zelim lep dan in se beremo zvecer! Nena-morje
Lep shujsani pozdrav Ne vem kje ste res vse danes? Sem pricakovala da se bo forum trgal po sivih od statistik pri vaganju!? No bom pa jaz med prvimi. Teza en teden nazaj: 64,5 Teza danes zjutraj: 62,4 Po mojem njenju je to kar uspeh. Glede na to da nisem imela 62,x kil ze skoraj eno leto sem vec kot zadovoljna. Grem naprej z vami Tuna, brcni se v rito in se nam pridruzi pri dieti. Dosti "bluzenja"!!! Ce je vojna je vojna za vse!!!! Danes za kosilo- palacinke. Za vecerjo verjetno tortilla z zelenjavo. Vmes se kaksno sadje za prebroditev krize. Moram priznat da sem zadnja dva vecera gresila. Kar ne morem in ne morem vec poslusat zelodcka kako kruli. Oba vecera sem si potesila zelodcek (in mozgancke) s posuseno marelico, ki sem jo grickala 5 minut. Je pa pasalo! Lep pozdrav iz Sarajeva, sarajka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti