Halo pozdravljene!
Joj kako so dekleta pridna tako pri pisanju kot tudi pri samodisciplini za dosego cilja.
Lahko napišem, da se še * kar * držim, ampak kaj bo danes. Vem, da je danes na jedilniku *B* dan
- meso in ostalo. Ampak v moji glavi je ena sama misel: samo hrana in hrana. Delam načrte kaj bi kuhala in kaj bi pekla in kako bi sebi in vsej družini stregla - pa sploh nisem tako pridna kot bi bila danes, da bi se odkupila in se lahko najedla kot požeruh.
No naredila sem načrt za kosilo in sicer - včeraj sem na tržnici kupila lignje in le-te na hitro popečem, ter pripravim še veliko skledo motovilca z jajčkom. Ostali bodo pa za prilogo imeli še pražen krompir.
Moja rekreacija pa izgleda tako tako. Imam hišnega ljubljenčka - čistokrvnega mešančka - ala
labradorc. Lahko si predstavljate, da vsak dan ali on zaradi mene ali jaz zaradi njega narediva najmanj cca eno urni sprehod - pes leta jaz pa sredno hitri hod. No sedaj se bova odpravila in spotoma bova se še ustavila na kavici - ta sploh ni všteta v donos kalorij.
Lepo soboto in čao!
Jana
janadr

Ajdov kruh z orehi