Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene! Ali je dijeta po končanih 3 mesecih uspešna, če preskočiš večerje? Mislim zaradi presnove. Lep dan! Marcipan
Dobro jutro! Marcipan, tudi po končani dieti se je treba pazit, ker kg kar poskočijo če grešiš. Mislim da bomo kar skoz morale pazit kaj jemo...na žalost. Rožica bravo...tudi jaz moram povedati da nisem imela vedno 61.5 kg ampak sem se tudi morala potrudit, da sem prišla do željene teže. Zdaj šibam dieto od začetka samo zaradi discipline, ker se zelo rada spozabim, verjetno pa je ne bom držala 3 mesece. Luna 12 pozdravljena, me veseli da se nam oglašaš. Včeraj sem tudi jaz migala...po sedežni levo in desno..... Lanes danes ne grem na odbojko, moram zvečer v službo....RAZPRODAJE..... Bonaca, kje si..... Memmy zakaj se ne bi hvalila saj trdo delaš za izgubljene kg, pohvali se vse bomo vesele za tvoje - kg, pa če bo to 1 ali 10. Grem delat, čao tuna
Hm... nisem vedela, da tuna+skuta ne pašeta skupaj. Saj sta obe beljakovini? NI mi jasno... Kaj pa če za OH dan ne jem sladic? Sonja
Ojla bejbe! toliko ste napisale, da sem vas komaj uspela prebrati. Tudi drugi dan mi je uspel, samo kruha mi manjka. Hvala za nasvete glede krompirja, bom poizkusila. Ampak punce, mene tako zebe, da bom zmrznila. Ponoči sem se tako tiščala možička, da se je danes zjutraj zbudil čisto na robu postelje in bi kmalu dol padel. Sedajle se grejem s čajčkom, seveda brez sladkorja, upam da se bom le ogrela. Za kosilo imam danes testenine z drobtinami (drobtine zato, ker so iz kruha) pa veliko solate, zvečer pa en kos potičke. Lepo preživite dan! kamin
Diling, beljakovine se delijo v 3 skupine: meso, mlečni izdelki, jajca.Vedno moramo jesti B samo iz ene od teh skupin, najbrž zaradi lažje prebave. Na OH dan pa za večerjo ni nujna sladica, ješ pač tisto kar najbolj pogrešaš, seveda ne prevelike porcije. Jaz včasih jem kakšno pecivo ali piškote, kos kruha z marmelado, tudi gres ki drugače ne pride v upoštev sem si že naredila na ta dan za večerjo. tejčica
Halo jutro! Kot prvo: Dobro, da je demokracija in sto ljudi sto čudi. Lahko napišem, da se poglobim v vaša razmišljanja in jih razumem. Vsaka izgubljena kila bo težko prigarana in vsak po svoje boga moli - če nas je pa več je pa lažje. Kot drugo: Spet sneži. Snežinke še sramežljivo padajo. Lahko pomislim joj kako je lepo * ali joj spet bomo kidali in se po cesti drsali. Lep dan! Jana janadr
Dobro jutro! Evo me Tuna. Nikamor nisem pobegnila, le časa za pisanje je zadnje dneve bolj malo. Pa vedno več vas (nas) je. Komaj vas preberem, ko pa že hočem kaj napisati pa vedno kdo skače okoli mene. Sicer pa bom tudi sama s ponedeljkom začela z malo bolj primernim prehranjevanjem pa tudi stehtala se bom, ker se mi zdi, da so mi hlače malo bolj prav kot so mi bile. Veste hitro se naloži kakšen kilogram, dva ali trije. In če ne ukrepaš takoj, je hudič. Po moje se ti hitro obesi še kakšen zraven. Res je potrebno veliko discipline, žal sem takšne vrste, da lahko hrano le gledam se zredim. Vse nove dobrodošle in veliko dobre volje pri dieti vam želim. Vse stare, moje ljube prijateljice, tudi vam želim vse lepo in dobro, še posebno tistim, ki so se odločile za nov krog hujšanja. Veliko dobre volje in stiskam za vse pesti, da boste na koncu zadovoljne in uspele v tistem, kar ste si zamislile. Marjanca, upam da še kdaj pa kdaj pogledaš na računalnik in misliš na nas. Če pa ti lahko kakorkoli pomagamo pa zavpij! V slogi je moč. bonaca
Dobro jutro.Tud jaz sem štartala z vami v torek in moram najprej spraviti dol novoletne 3kg,pol pa še naprej.Vdecembru sem končala 1.krog z 13kg,pol pa dobila nazaj 3kg,tko da 10kg je še zmeraj minus.Vem pa,da gre 1 mesec največ dol in se bom tega držala zelo strogo.Ja,pa nov napredek je pri meni letos,sem začela telovadit zjutraj in zvečer.Bravo zame.Še moja statistika-st.33,v-170,t-90.Sem pa vseen vesela,saj je bilo pred 6 meseci 105kg. luna1
Dobor jutro, sem doma, ker peljem sina k zdravniku. Upa, da mu bodo danes sneli mavec, čeprav ga vsi prepričujemo, da je to še prehitro. Bomo videli. Seveda bi se želel čimprej smučat, a se nam načrti pokvarijo. Takole deklice, svojo vodo s s s kisom in medom sem že popila, zdaj pa vam še kaj povem in pojem dva kivija za zajtrk in si skuham kavico. Potam pa bo ura čas, da greva s sinom na pregled. Memmy zeljen krpice lahko ješ danes na OH - dan. Meni so prav okusne in sem si jih večkrat pripravila. Diling, lahko preskoč večerje, a potem boš naslednji dan do kosila zelo lačna in lahko se pregrešiš. Sama namreč nisem sladkosned, sem pa vedno na OH dan večerjala nekaj sladkega, ker nisem želelal, da bi se mi kaj sladkega zahotela takrat, ko to ne bi smela. Svetujem ti, da se kar potudiš z lahki večerjami in se na OH dan razvajaš s sladkarijami. Mene že dva dni boli glava. Upam, da sem ne bo lotila kakšna viorza. Tuna, tudi mene danes ne bo na odbojko, ker dobim obisk iz Splita in bodo moji sorodniki tu na zimskih radostih do ponedljka. MOj sin pa mavec in ne more smučat. Veš, kako mu je hudo, pa mu ne morem nič pomagat. Ekola pridne deklice, kaz se poslavljam, ker grem okrasit torto katero sem včeraj spekla in zajtrkovat sevada. Ko imam veliko dela skoraj pozabim na hrano. Pa to ni dobro, ker je potrebno večkrat jest,a po malem. Imejte se skrajno lepo, uživajte v lepem zimslem dnevu, veselite se vsakega trenutka in si ga še polepšajte. Uživajte v dobrotah, ki si jih pripravljate in jejte počasi. ČAo LANES
Hojla Bonaca, eno vprašanje imam zate. Na kakšen način si ti vzdrževala težo med 1. in 2. krogom diete? Marjanca, s tabo smo. Helena pozdravljena in veliko volje pri vzdrževanju. Boš videla, da se je tu tudi treba turditi, ko nimaš enega začrtanega plana, če si ga seveda ne določiš. Je pa lažje, ker lahko sam določiš dneve in jih tudi zamenjaš. Pa večejraš, ka r se ti zahoče, ne glede na kosilo. Supae, a ne. Ampak, kljub temu pazljivo. NO, ja samo v tebe ne dvomim, ker imaš toliko volje do teka, ti je tudi tu ne bo zmanjkalo. Lep dan ti želim. Robida, tudi tebi želim lep in uspešen dan. Vem, da nas bereš. Lepo se imej. Tudi vse ostale: V SLOGI JE MOČ in IMEJMO SE RADE. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti