Dobor jutro,
sem doma, ker peljem sina k zdravniku. Upa, da mu bodo danes sneli mavec, čeprav ga vsi prepričujemo, da je to še prehitro. Bomo videli. Seveda bi se želel čimprej smučat, a se nam načrti pokvarijo.
Takole deklice, svojo vodo s s s kisom in medom sem že popila, zdaj pa vam še kaj povem in pojem dva kivija za zajtrk in si skuham kavico. Potam pa bo ura čas, da greva s sinom na pregled.
Memmy zeljen krpice lahko ješ danes na OH - dan. Meni so prav okusne in sem si jih večkrat pripravila.
Diling, lahko preskoč večerje, a potem boš naslednji dan do kosila zelo lačna in lahko se pregrešiš.
Sama namreč nisem sladkosned, sem pa vedno na OH dan večerjala nekaj sladkega, ker nisem želelal, da bi se mi kaj sladkega zahotela takrat, ko to ne bi smela. Svetujem ti, da se kar potudiš z lahki večerjami in se na OH dan razvajaš s sladkarijami.
Mene že dva dni boli glava. Upam, da sem ne bo lotila kakšna viorza.
Tuna, tudi mene danes ne bo na odbojko, ker dobim obisk iz Splita in bodo moji sorodniki tu na zimskih radostih do ponedljka. MOj sin pa mavec in ne more smučat. Veš, kako mu je hudo, pa mu ne morem nič pomagat.
Ekola pridne deklice, kaz se poslavljam, ker grem okrasit torto katero sem včeraj spekla in zajtrkovat sevada. Ko imam veliko dela skoraj pozabim na hrano. Pa to ni dobro, ker je potrebno večkrat jest,a po malem.
Imejte se skrajno lepo, uživajte v lepem zimslem dnevu, veselite se vsakega trenutka in si ga še polepšajte.
Uživajte v dobrotah, ki si jih pripravljate in jejte počasi.
ČAo
LANES