Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kamin, poskusi narediti pire krompir s kislo smetano - pri nas pri pireju ne uporabljam več masla ali margarine, ampak samo lahko kislo smetano Meggle in je prav okusno. Sicer pa je bila danes rižota z ogromno graha, rdečega in rumenega korenja, pri kosilu pa še s praženimi lisičkami in jurčki. Jutri bodo verjetno graham špageti s kislo smetano. nada
Pozdravljena zaklina in dobrodošla med nami. Med beljakovinskim kosilom in večerjo mora preteči najmanj 4. ure, po škorbnem in oh pa tri ure. Po sadnem obroku pa lahko ponovno ješ čez dve uri. Bravo luna12, dobro si ti stopila svoje maščobe. Jaz sem izgubila 13 kg na koncu diete. Čestitam, le tako naprej. Za jutri še ne vem kaj bom jedla ali Š alI B za kosilo, za včerjo pa odvisno od kosila in od skomin, ker dobim obisk iz Splita in spet kuham sarmo (jo imamo vsi tako radi) jutri bom pa skuhala še krompirjev golaž, naredila kakšno solato iz ajdove kaše in spekla pecivo, verjetno marmornik in šarkelj. Nekaj bo verjetno tudi zame. LANES
Živjo! Res smo pisana druščina, raztresena po vsem svetu. KORISTNE POVEZAVE: http://mojplanet.com/dieta/ -PREDSTAVITEV DIETE http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2614 -FORUM kjer si izmenjujemo RECEPTE http://mackice.gajba.net/ -STRAN MAČKIC (tu najdete veliko koristnih nasvetov, povezav,...) Za rekreacijo, prehrano,... http://www.mojtrener.com/ http://www.osebnitrener.com/ In nikakor ne morem mimo tega "obsojanja", kaj je pa tebi treba za teh nekaj kilogramov..... Vsak ima svobodo mišljenja in izražanja. Pa vendar ni treba obsojati drugih. Vse, ki ste drugačnega mnenja. Torej mnenja, da ni vredno zganjati panike zaradi nekaj odvečnih kilogramov... Vse te, si lahko tiste paničarke vzamemo le za vzgled in si želimo, da bi bile tudi same med njimi! Kajti one, ukrepajo pravi čas in ne dopustijo, da se krog spet in spet sklene, da se kilogrami spet in spet nabirajo, in potem zopet vedno znova na dieto.... One reagirajo! Pri 3 odvečnih kilogramih. Veliko nas, pa le čaka, da tista trojka dobi še družbo. Nažalost! Kakor koli se vam/nam včasih zdi nesmiselno, vedno preden obsojate pomislite, da so dejansko v veliki prednosti. Saj jim na nek način uspeva, tisto kar si vse tu ŽELIMO oz. SI ZADAMO ZA NAŠ KONČNI CILJ = VZDRŽEVATI TEŽO. Vsekakor pa ne obsojajte, preden ne poznate človeka in njegove preteklosti, njegovega boja, njegove poti do trenutnih kilogramov / obsegov.... Ker je vsekakor veliko takšnih na tem forumu, ki smo se kljub 20-30 odvečnih kilogramov javili na začetku poti na ta forum in uspešno prijadrali do tja kjer pač trenutno smo, veliko pa je tudi takšnih, ki so tu na forumu na 3md le zaradi "vzdrževanja teže". Vsekakor pa smo vsi tu zato, ker se vsi spopadamo z enakim problemom. Z razliko, da so eni še na začetku poti, nekatri od nas pa smo uspešno prevozili, že kar dober del. In vsak, ki se spopada z njim spada v našo družbo ne glede na njegovo statistiko! Vsekakor pa tu ni razlik in obsojanj med nami vsi smo tu zato, da gremo po pravi poti naprej in da včasih usmerimo nanjo koga, ki skrene v slepo ulico! Sicer pa ne vidim, kaj je v tem slabega, da si človek postavi visoke cilje. Če je to modna pista? Pa naj bo! Razumem pa tudi tisto zavidanje in nerazumevanje suhic, zakaj sploh hujšajo in kam...? Ker sem se tudi sama včasih večkrat vprašala. Vendar zdaj vem, da imajo prav. Treba je reagirat, ko se ne nabere kilogramov za vrečo cementa... In na žalost zdaj tudi že spoznavam, da bo potrebno kar celo življenje pazit na prehrano in pravočasno reagirat, če bom želela ohranit tako težo. Punce / fantje kar pogumno se javite, saj navsezadnje delate nekaj dobrega za sebe, za svoje življenje. Ne sramujte se!!! Vsak od teh suhcev je moral nekje začet in mnogi od njih so morda nekoč bili na vašem mestu. Pa jih poglejte zdaj! Tudi vi zmorete, doseči njihov nivo. Potrebni so le volja, čas in disciplina. Zaupajte svoji osebni moči in verjamem, da lako z njo vsak/a od nas doseže svojo modno pisto. VELIKO USPEHOV!!! LP. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Rozica! Lepo napisano, se povsem strinjam s teboj! Nena Nena-morje
Se en glas podpore Rozica. Punce, dejmo se imet rade in podpirat ne glede na stevilke. Zato smo tu! sarajka Sporočilo je spremenil(a) sarajka dne 04. jan 2006 22:30:36
Bravo Rožica, zelo dobro si to napisala. Tudi jaz se popolnoma strinjam s tabo. LANES
Rožica, hvala! Ves čas sem že razmišljala, da se sploh ne bom več javljala na forum. Pa ne, da mi je tisto pisanje vzelo motivacijo za hujšanje, kje pa! Enostavno se mi je zdelo brezsmiselno veseliti in se hvaliti z 5, 7 ali 10 izgubljenimi kg, čeprav vem, da bo za to potrebno veliko, veliko vztrajnosti. Kaj mislite o zeljevih krpicah na OH dan? AKNIRAD Sporočilo je spremenil(a) MEMMY dne 04. jan 2006 23:17:45
Pzdravček od ta sitne! Upam da še vedno vse vztrajate pri dieti. Ne vem če ste se pofočkale vse ponovne začetnice. Če se ne motim vas je v torek štartalo okrog 35. Rožica lepo si napisala in se v marsičem ali v skoraj vsem strinjam s tabo, ampak nisi me pa čist pravilno razumela. Pa pustimo vse skupaj ali pa bo mogoče spet cel teden debata okrog tega in me boste vse po vrsti spljuvale tako kot ste pred meseci Katti ker je pač povedala svoje mnenje ozir. je samo napisala kaj ji je rekla mati. Sploh pa nisem zamerljive sorte in res je da imajo vsake oči svojega malarja. No kljub vsemu naj povem da sem vesela da sem na forumu, ker sem dobila tukaj ogramno moralne podpore ko sem jo potrebovala. VSE ki ste se odločile izgubiti kilograme ste zame že zmagovalke. Naj povem tistim ki gredo prvi krog da se splača vstrajati in ne takoj obupati če se tehtnica ne bo kakšen dan ali mogoče tudi teden premaknila navzdol. Sama vem da je bil navečji uspeh prvi mesec, potem pa se je za en mesec skoraj ustavilo. Če bi takrat obupala ne bi nikoli prišla na to težo ki jo imam. Zato polagam na srce res prav vsem da ne obupajte. Tudi če se en dan pregrešite, nadaljujte naslednji dan kot da ni bilo grehov. Veliko uspeha in lahko noč! any
Dobro jutro!! No, pa spet nov dan. Včeraj me je sin vprašal, ko smo imeli vsi segedinovo juho, koliko časa traja ta dieta. Da mu to oprano zelje ni prav všeč. kje so ocvirki. No mož in hči pa držita z menoj. Namreč tudi moj mož, MESOJEDEC, se je odločil, da bo sodeloval pri tem "hecu". Danes bom imela testenine z gobovo omako. Nad tem je pa tudi sin navdušen. lep dan!! Pika
Dobro jutro še od mene!¨ Tudi pri nas bodo danes testenine, vendar s paradižnikovo omako s precej česna in origana, pa zelena solata. Za zvečer se bo pa že še kak piškotek našel, če je slučajno ostal od novega leta! Imejte se lepo! Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti