Zdravo, drage moje rožice !
Po dolgem času sem malo pokukala sem gor in se odločila, da se javim in vam povem, da sem še živa.
V preteklih tednih se je v mojem življenju marsikaj dogajalo. Bilo je kar hudo, saj sem reševala osebne probleme, ki so mi pobrali veliko energije in volje, pa se je na srečo vse dobro končalo, tako, da se počasi pobiram.
Žal nisem brala, kaj vse ste v tem času, ko sem "mrknila" napisale, vidim le, da je zelo veliko.
Naj vam povem, da sem med prazniki pridelala 3 kilograme, kar mi je dalo še dodatno voljo, da sem 3.1.06 začela 2. krog. Ampak jedla pa sem čisto namenoma, saj sem si planirala tako požrtijo že veliko prej, tako, da nisem nič jezna nase. Količinsko nisem jedla dosti, ampak vse po vrsti. Začela sem na silvestrovo zvečer in končala v ponedlejek zvečer. Pa kaj ! Se mi je pa prebava popolnoma poslabšala, tako, da moram jutri, na sadni dan narediti eno zeljno čiščenje, če pa to ne bo pomagalo, bom morala uporabiti tablete.
Če bom imela čas, bom doma prebrala, kaj vse ste napiosale, da bom malo bolj na tekočem.
V letu, v katerega smo že veselo zakorakali, vam vsem skupaj iz srca želim vse lepo, veliko dobre volje in smeha, veliko toplih objemov in poljubov, veliko lepih ur z vašimi najdražjimi, pa ne nazadnje, veliko zdravja. Brez tega nam vse drugo nič ne pomeni.
Se še beremo !
marjanca45