Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo! Prav občudujem heleno 45, ki vsako jutro teče. Res je pridna. jaz sem pa glede tega tako lena. Zdaj pa v službo. Čao!! Pika
Zdravo druščine! Če vas človek ne bo uspel brato sproti, bo treba kar kakšen dan dopusta, da vas preberem. Vse ste tako zagnane in prav je tako. Zelo zanimivo, da niste lačne. Seveda ne, saj se je vse premaknilo in zaačelo v glavi in ne v želodcu. Sama ne bom z vami, ker sem decembra končala 3. krog te diete. 9 mesecev s prekratkimi presledki je bilo kar dovolj in moje telo se ne odziva več. Treba bo ubrati drugo pot - manjši, veliko manjši obroki, kot so dovoljeni pri dieti in veliko, veliko več gibanja. Sem pa s svojim zgledom prepičala sodelavko, da je pričela. Torej že peta, ki sem jo prpričala, da ta dieta res drži. Vse 4 sodelavke, ki so že čisto shujšane (po mojem nasvetu) so mi ob novem letu iskreno čestitale in se mi nadvse zahvalile, da sem jim to dieto " podtaknila" in so mi nadvse hvaležne. Berem vas - in spremljam. Mimo grede, danes bom imela zagotovo sadni dan - očiščevanje manjših prazničnih grehov. Zaklina, sem vesela, da ti je uspelo priti v druščino, kljub začetnim težavam. Se beremo, by, by VERONIKA
živjo! kamin
Dobro jutro! Bravo res veliko pogumnih deklet. In vse preživele. Moram priznati, da sem imela krizo in sem se potolažila s pestjo rozin. Popoldan, ko sem imela obiske pa sem imela v glavi, da sladkarij ne smem jesti ampak čisto avtomatsko popila kavo z mlekom - sreča B dan. Danes zjutraj popila kavo brez mleka - je čisto zanič brez haska. Bodite pridne in veselo naprej. Jana janadr
No pa začnimo še enkrat, me zafrkava tale računalniška tehnika. Berem vas že eno leto in se ob branju pridno bašem s hrano, razultat pa je naslednji: v 170, s: 38, t:87. Zdaj mi je končno v glavi kliknilo in sem se vam pridružila. Prvi dan je uspešno za mano. danes bom jedla okisan fižol, me pa zanima kako pripravljate krompir, ali je napr. lahko pire z vsaj malo margarine? Ćestitam vsem, ki tečete že drugi krog! Upam, da bo meni uspel vsaj prvi. Se še beremo! Ćav! kamin
Dobro jutro vse stare in vse nove! Madona nas je, tudi jaz sem brez problemov preživela prvi dan. Zanima me če boste te podatke kje objavile...Marjetka.... nisem zasledila ko ste se pogovarjale o tem....moji podatki so: starost 32 let, višina 169 cm, kg...se moram še zvagati.....prejšni teden v kopalkah je bilo 61,5 kg.... Kaj Marjanca je še kar nedosegljiva? LP tuna
Kamin, krompirjev pire z miceno margarine si kar privošči. Naj bo krompirja malo več, da ne boš lačna. Lahko pa si narediš tudi krompir v solati s čebulo, poprom in malo posoli. Jaz si ga naredim z olivnim oljem. No, včerajšnji prvi dan moje na novo začete diete je uspel, danes pa Š. Riž - strašno ga imam rada z veliko zelenjave ali samo graha. Torej, gremo naprej. Preživite res lep dan, saj bo kmalu vikend. AURA
Dober dan! Ja tuna ob tvojih podatkih me je kar dvignilo, ostanem brez besed in marsikaj mi roji po glavi. Ne vem ali misliš resno ali... in ne mi zamerit!!!!! LP beba
Helou... pozdravcek vsem meni znanim-tuna, tejčica, marjetkacvetka...najbrz se kdo- lih sem hotla vprasat- a marjance ni vec tu? ona je zame odlocen stimulator za hujsanje! marjetkacvetka-sem se uspela zvagat, tako da posredujem svoje mere (saj res obsegov pa mi ni ratalo premnerit-vsekakor priporocam vsem novim, saj se v drugem mesecu, ko teza ne pada, obsegi obcutno manjsajo!!!)- 28...ups bo kmalu 29 (jau, grehi na vidkiku ) 162 cm; 63 kg. prišla bi rada vsaj na 55, še raje pa na 52. tudi jaz bl malo pijem.... v tem mrazu mi nikakor ne ustreza. bom poskušala s kakšno termosko toplega čaja. vceraj je dal minil brez tezav, kar ni nic cudnega. tudi OH in sadni dan mi ustrezata, najhujsi mi je današji-škorbni. kaj naj jem zvečer???? običajno jem kak jogurt ali kaj toplega mlečnega... nisem ljubitelj riža, krompirožer že. za malico/kosilo bom šla kr v intersparovo restavracijo. je huda izbira solat. zvecer pa..... kak predlog? najhuje je da se zadevca ponovi lih v nedeljo. jaz bi kr škrobne za sadne dni zamnjeala . za rekreacijo se intenzivno odločam, ampak s ene sekiram kaj dosti. ( me je lanska kalvarija prizemljila-marjetka ti ves o cem pisem...) z malimi koraki velikim uspehom naproti.... bodite škorbne...ups...pridne... lp tabina
Tudi za mano je uspešen prvi dan drugega dela. Za danes sem se odločila za pečen krompir v teflonki, kuhan brstični ohrovt in solato. Ne boste verjele, ampak tudi moj dragi bo danes samo krompir z zelenjavo - BREZ MESA! Opa, sva že dva v familiji, ki bova družno štartala! Me prav zanima, kako bo zvečer, ko mu bo v trebuščku krulilo - po moje, bo zlezel v hladilnik in si naredil sendvič Mene to ne moti, zvečer ni poroblema, po navadi ne večerjam, ampak čez dan je huje. No, bo že. Grem hitro na mnandarine in vodo, po nadaljevanki pa še kavica s sosedo in prijateljico, obvezno z mlekom, ne gre brez. Uspešen Š dan vam želim Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti