Helou...
pozdravcek vsem meni znanim-tuna, tejčica, marjetkacvetka...najbrz se kdo- lih sem hotla vprasat- a marjance ni vec tu? ona je zame odlocen stimulator za hujsanje!
marjetkacvetka-sem se uspela zvagat, tako da posredujem svoje mere (saj res obsegov pa mi ni ratalo premnerit-vsekakor priporocam vsem novim, saj se v drugem mesecu, ko teza ne pada, obsegi obcutno manjsajo!!!)- 28...ups bo kmalu 29 (jau, grehi na vidkiku

) 162 cm; 63 kg. prišla bi rada vsaj na 55, še raje pa na 52.
tudi jaz bl malo pijem.... v tem mrazu mi nikakor ne ustreza. bom poskušala s kakšno termosko toplega čaja. vceraj je dal minil brez tezav, kar ni nic cudnega. tudi OH in sadni dan mi ustrezata, najhujsi mi je današji-škorbni. kaj naj jem zvečer???? običajno jem kak jogurt ali kaj toplega mlečnega... nisem ljubitelj riža, krompirožer že. za malico/kosilo bom šla kr v intersparovo restavracijo. je huda izbira solat. zvecer pa..... kak predlog?
najhuje je da se zadevca ponovi lih v nedeljo. jaz bi kr škrobne za sadne dni zamnjeala

. za rekreacijo se intenzivno odločam, ampak s ene sekiram kaj dosti. ( me je lanska kalvarija prizemljila-marjetka ti ves o cem pisem...) z malimi koraki velikim uspehom naproti....
bodite škorbne...ups...pridne...
lp
tabina