Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tejčica, samo to ti povem, da me boš spoznala februarja, pa ti bo takoj jasno, od kje mi volja za še en krog - ne volja - nuja Grem hitro še malo vode spit.... Dušanka
Lep pozdrav vsem skupaj! Zjutraj sem se stehtala, pa ni nobene razlike...zato sem se odlocila, da se tehtam samo enkrat tedensko (vsak ponedeljek) in vam javim rezultat! Lacna vceraj nisem bila nic, edino zvecer, ob gledanju televizije, me je grozno prijelo, da bi pojedla koscek cokolade...pa sem bila karakter in premagala skusnjavo!!! Danes imam za kosilo kuhan krompir, prazene sampinjone z zacimbami in motovilec, v katerega bom dala pest fizole( namesto kuhanega jajcka).Za vecerjo pa bo samo motovilec s fizolo. Pazite na telovadbo, da ne bo potem joka zaradi visece koze!!! Sama se veliko gibam, ker imam zivahno psicko in me ta sili ven, na zrak! Obudujem pa tiste, ki ste v sluzbi in se z majhnimi otroci!!!! Lep dan se naprej! Nena-morje
Marjetka cvetka, tukaj imaš še moje (nepopolne) podatke. Stara sem 28 let in merim 175cm. Težo pa zaupam kdaj drugič. Vsak teden pa bom seveda pridno poročala, koliko kg je šlo dol. Pri nas je tak sonček, samo kaj ko burja piha da ni ven za it. Imejte se lepo! tejčica
Tudi jaz sem se odločila, da nekaj napišem. Sedaj sem na enomesečni dijetii danes imam vodo Mislim, da mi bo uspelo čeprav je še dolgo popoldne.Tolažim se stem, da jutri bo pa mesek[kokoska ali pa kaj drugega. Lep popoldan vam želim miia
Hojla dekleta! ČESTITKE vsem ki ste zbrale toliko volje da ste se podale na novo pot. Jaz se vam sicer ne pridružujem ker sem šele novembra končala. Očitno se mi je presnova kljub manjšim grehom spremenila ker sem od končanja diete izgubila še 3 kg. Ozir. sem jih med prazniki zopet pridobila. Včeraj sem bila na sadju da se malo prečistim in danes zjutraj je tehtnica zopet pokazala to kar želim. Ja vas moram nekatere kar malo pograjati! A bi vse rade šle na modne piste? Mogoče se bom sedaj večini zamerila ampak lepo vas prosim zaradi 3-4kg kar jih imate nekatere preveč pa graste na 3 mesečno dieto! Edino če potrebujete red in disciplino da se ne zredite. Razumem vse tiste ki ste enkrat že bile zelo obilne da se bojite ponovnega nabiranja kilogramov, vendar jaz sem se odločila da ne bom pretiravala in silila telo v nekaj kar ni realno. Že res da se nekatere počutite super ko ste suhcane(saj za nekatere ki ste danes začele to že velja, vsaj po podatkih sodeč), ni pa fer da toliko govorite koliko ste se zredile potem pa napišete da imate praktično idealno težo. Lepo prosim postavite se v vlogo nekoga, kot sem bila naprimer jaz, ko sem morala izgubiti krepko čez 30 kg, kako se počuti ko nekatere toliko nergate zaradi parih kilogramov. Ne vem dekleta če je to ravno spodbuda za nekoga ki je res obilen. Ko sem vas lansko leto začela prebirati je bil to tudi eden od razlogov da se sploh nisem vpisala na forum. Vse ki so takrat pisale so imele ravno polovico manj kilogramov kot jaz in občutek sem imela da sploh ne pašem v to druščino. Pa da ne bom izgubila čisto vseh prijateljev na forumu bom raje nehala. Nikogar nisem želela užaliti in če se ob mojih besedah komu dviguje pritisk se oproščam. V glavnem ste zelo pridne vse ki se borite s kilogrami. Mene čaka jeseni še en krog saj sem še zelo daleč od idealne teže, ki jo niti ne mislim dosegati.Moj cilj je bolj realen priti na 70kg in to obdržati. Mislim da je to še vedno skoraj polovica manj kot sem jih pa imela junija 2004 ko sem z dieto dričela. Ha ha ha tiste ki ste videle moje slike, a si me predstavljate z 25 kg manj! Toliko bi morala namreč še izgubit da bi prišla na idealno težo! Sedaj pa še enkrat lep pozdrav in uspešno dieto vam želim. Se beremo p.s. Gogy tudi jaz sem kranjčanka. Oglasi se kaj na privat sporočila! any
Korenzu sej ti sploh ne zamerim, svoboda govora in mišlenja. Žal se ti ubadaš s 30 kg jaz pa s tremi, hvala bogu. Mislim pa da ko boš ti na idealni teži boš enakega mišlenja kot jaz. Lp tuna
Korenzu iskrene čestitke tebi in tvojim izgubljenim kilogramov!!!!!!!!!!!! Glede željene teže je pa tako...meni manjka do idealne teže 12 kg...po pravici povedano tudi s tem viškom se ostalim ne zdim zelo debela..sebi pi pa se zdim obupna! Torej vsake očii imajo svojega malarja. Verjamem pa, da je tistim, ki imajo še enkrat toliko za izgubiti še težje kot meni, in se še slabše počutijo kot jaz, tiste, ki imajo za izgubiti le par kilogramovjih pa veliko težje izgubljajo....zato pa smo vse tukaj, da ena drugo vzpodbujamo in si dajemo korajžo za izgubo kilogramov, ne glede na to koliko viška imamo. Sicer smo pa vse super!!!!!!!!!!! p.s. jaz imam do Kranja z avtom 15 min..tako, da se vam kdaj popoldan z veseljem pridružim na kakšni kavici....seveda, če me sprejmete medse!!!! claudia12
Beba, dej mir, zdej je pa dost jamranja. Poglej si še enkrat sliko izpred let in si čestitaj! Drugič te bomo slikali v stoje. Zdaj je prišlo na sliko le tvoje sprednje bogastvo - ne bi imela nič proti, če malo podelimo, da nam drugim ne bo tako viselo! Saj smo zadnjič govorile o tem, da ne bi vstavljale silikona, ampak "živo tkivo" od tam (ne vem, kako to imenujejo plastični kirurgi, ha, ha), kjer je preveč. In Beba, še enkrat ti rečem: čestitaj si, ponosna bodi nase in glavo pokonci. Me smo s teboj in te podpiramo! jankica
Hojla forumovke! Imam vprašanje - Kje najti seznam ali kaj podobnega, ki vsaj približno omenja katero sadje/zelenjavo je najbolj priporočljivo jesti na določene dneve. Zanima me tudi uživanje suhega sadja in oreškov. V lanski dieti mi je prav to delalo težave in so zarade tega tudi kilogrami kopneli malo počasneje. Ker imamo doma vsi zelo radi suho sadje, da ne omenjam svežega sadja, zelenjave in predvsem oreškov, je seveda tega doma na pretek. Tako, da se pretiranim količinam tudi tokrat težko odpovedujem. Prosim za mnenja in bodite pridne še naprej - AURA! AURA
Bravo dekleta, jaz vam dam kar prav, da ste tudi tiste, ki imate malo preveč kg stopile v naše vrste. Res je tako kot pravi Tejčica,da takrat ko imaš preveč samo 2-3 kg pa kar odlašaš in odlašaš, potem pa glej ga zlomka in hitro jih je preveč 20 ali več. Tudi jaz sem imela pred 5 leti 58 kg , potem so prišle razne psihične težave in ko so le te minile se tudi nisem vzela v roke. In sedaj imam kar imam. Naj končam s tem in hitro grem pojest segedinovo juhico. Pozdrav! marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti